مشتریان بانک کارآفرین که سررسید بدهی معوق آنان تا پایان سال ۱۳۹۶ می‌باشد، در صورت تسویه کامل و نقدی بدهی خود تا پایان شهریور ۱۳۹۷، از پرداخت ۶ درصد جریمه تاخیر متعلقه معاف خواهند بود. بر اساس بخشنامه بانک مرکزی و به منظور تشویق تولیدکنندگان و تسویه مطالبات بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری، چنانچه […]

مشتریان بانک کارآفرین که سررسید بدهی معوق آنان تا پایان سال ۱۳۹۶ می‌باشد، در صورت تسویه کامل و نقدی بدهی خود تا پایان شهریور ۱۳۹۷، از پرداخت ۶ درصد جریمه تاخیر متعلقه معاف خواهند بود.

بر اساس بخشنامه بانک مرکزی و به منظور تشویق تولیدکنندگان و تسویه مطالبات بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری، چنانچه مشتریان محترم بدهی معوق خود را که تا پایان سال ۱۳۹۶ سررسید شده باشد، در حد فاصل زمان ابتدای شهریور ماه تا پایان شهریورماه ۱۳۹۷ به طور کامل و نقد تسویه نمایند، اصل و سود بدهی آنها مطابق قرارداد اولیه و بدون احتساب جریمه تاخیر دریافت و تسویه خواهد شد.

لازم به ذکر است که بخشش جریمه تاخیر مذکور صرفاً برای بدهی‌های تسویه شده در دوره اجرای طرح می‌باشد و لذا مشمول بدهی‌هایی که بعد از پایان فرصت مذکور تسویه شود و یا بدهی‌های تسویه شده قبل از آغاز طرح نمی‌گردد.

 

ستون ۲

افتتاح نخستین صندوق امانات بانک مهر اقتصاد در یزد

با حضور مدیر عامل بانک، معاون پشتیبانی و مهندسی و مشاور مدیر عامل در امور روابط عمومی، نخستین صندوق امانات بانک مهر اقتصاد در استان یزد افتتاح شد .

سید ضیاء ایمانی – مدير عامل بانک – در اين مراسم اظهار داشت: يكي از معضلات شبكه بانكي کشور از ۱۰ سال گذشته، بنگاه داري بوده و امروز شاهديم كه  بسیاری از مشکلات نظام بانكداری نشأت گرفته از این مسئله است.

ایمانی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) نيز در اين زمينه تذكر و هشدار جدي داده اند چرا که شبكه بانكي با اين هدف ايجاد شده كه پول‌هاي خرد مردم را جمع آوري كرده و در اختيار توليد قرار دهد و از اين محل كسب درآمد نيز داشته باشد.

وي عنوان داشت: بانك مهر اقتصاد از جمله بانك‌هايي است كه فعاليت های آن از بدو تاسیس معطوف به بانكداري بوده است و تمامی قوانین، دستور العمل ها و قراردادهای آن مطابق با قوانین و مقررات بانکداری بدون ربا بازنگری و تدوین شده است.

 

تقدیر معاون توسعه روستایی از اقدامات بانک سینا

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به تفاهم نامه همکاری این معاونت با بانک سینا، بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، اقدامات بانک سینا در کمک به توسعه اشتغال مناطق روستایی کشور از طریق اعطای تسهیلات را ستود و گفت: حقیقت امر این است که حرکت بانک سینا به سمت کاهش مشکلات روستائیان بوده و مدیران بانک سینا نیز هدفی جز کاهش مشکلات ندارند.

دکتر رضوی تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه، سال ۹۵ جهت اشتغال در روستاها برای هر استان ۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شد که در همین سال نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات بانک سینا برای فعالیت های تولیدی روستاها اختصاص یافت و این رقم در سال ۹۶ به ۱۶۰۰ میلیارد تومان رسید. سال جاری نیز برای هر استان ۲۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که می تواند ایفاگر نقش موثری در ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان باشد.

وی ضمن تشکر از مسئولین و دست اندرکاران بانک سینا و بنیاد مستضعفان، اظهار داشت: از روزی که کار شروع شده مشکلات به حد قابل قبولی کاهش یافته و این به معنای عشق؛ علاقه، ایمان و تعهد و اراده برای حل مشکل بهترین و بی ادعا ترین مردم است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین گفت: تمامی این اقدامات، مقدمه ای برای کاری است که به دستور مقام معظم رهبری با استفاده از صندوق توسعه ملی جهت پرداخت وام های با نرخ سود کم برای روستائیان و عشایر به منظور اشتغال آنان انجام و در این راستا برخی از شاخصه های اقتصاد مقاومتی احصا شد. امروز خوشحالیم که در ۳۱ استان کشور چند واحد تولیدی از محل تسهیلات اعطایی بانک سینا به بهره برداری رسیده و لذا مستندسازی این  واحدها برای ثبت در تاریخ و الگو برداری آتی، ضروری است.

وی ادامه داد: لذتی که در خدمت در این حوزه وجود دارد مشابهی ندارد، وقتی می بینیم یک روستایی عاشقانه به تولید یک محصول رسیده و آن را با قیمت پایین ارائه می دهد یا وقتی اسم روستا و روستایی در فرهنگ عمومی کشور و در ادبیات مقامات کشوری مطرح شده است، نه تنها ما بلکه روستائیان هم احساس شخصیت و غرور کرده و به آینده امید بیشتری پیدا می کنند.