قرصهای ضدبارداری گاه مانند شمشیرهای دو لبه عمل میکنند و مصرف نادرست آنها میتواند با افزایش خطر سرطان سینه، اضافه وزن، سقط جنین بعد از قطع قرص و … همراه باشد. یکی از روش های پیشگیری از بارداری خوردن قرصهای ضد بارداری است مصرف قرصهای ضد بارداری به مدت کوتاه برای مثال ۳ تا ۶ […]
قرصهای ضدبارداری گاه مانند شمشیرهای دو لبه عمل میکنند و مصرف نادرست آنها میتواند با افزایش خطر سرطان سینه، اضافه وزن، سقط جنین بعد از قطع قرص و … همراه باشد.
یکی از روش های پیشگیری از بارداری خوردن قرصهای ضد بارداری است مصرف قرصهای ضد بارداری به مدت کوتاه برای مثال ۳ تا ۶ ماه معمولا مشکلی ایجاد نمیکند هر قرصی خواه یا نا خواه دارای عوارضی است اما هیچ مستند علمی موجود نیست که بتوان بدخلقی زنان را به قرص های ضدبارداری نسبت داد معمولا بدن همه افراد به قرصها یکسان جواب نمیدهد. ممکن است یک نفر بیشتر با یاز سازگاری داشته باشد با ما همراه باشید تا درباره قرص های ضدبارداری بیشتر بدانیم
قرصهای ضد بارداری
یافتههای پژوهشگران نشان میدهد مصرف قرصهای ضدبارداری تأثیری بر اختلالات خلقی و روحی در زنان ندارد. یافتههای به دست آمده از این پژوهش نشان میدهد که نوسانات خلقی و روحی به عنوان عارضه جانبی مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری، فاکتور مهمی در خودداری از ادامه مصرف قرصها و بروز حاملگیهای ناخواسته هستند که به تبع آن، هزینههای مادی و معنوی بسیاری را بر خانواده و جامعه تحمیل میکنند.
در این پژوهش وضعیت خلقی افراد در دو مرحله قبل و سه ماه پس از شروع مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری با استفاده از ابزار سنجش خلق مثبت و منفی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است.
نتایج بررسی نشان میدهد هیچ رابطه معناداری بین مصرف قرصهای ضد بارداری و خلق زنان وجود ندارد.