رسانه های آمریکا به نقل از مقامات این کشور در ادامه سناریوهای نخ نمای گذشته و تلاش برای جلوگیری از شکست گروه های تروریستی، مدعی شدند که دولت سوریه مجوز استفاده از گاز کلر در استان ادلب را صادر کرده است. وال استریت ژورنال در گزارشی که رسانه های غربی و صهیونیستی به تکرار آن […]
رسانه های آمریکا به نقل از مقامات این کشور در ادامه سناریوهای نخ نمای گذشته و تلاش برای جلوگیری از شکست گروه های تروریستی، مدعی شدند که دولت سوریه مجوز استفاده از گاز کلر در استان ادلب را صادر کرده است. وال استریت ژورنال در گزارشی که رسانه های غربی و صهیونیستی به تکرار آن پرداختند، احتمال استفاده از گاز کلر و سارین را مطرح کرده است.
این در حالی است که سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاح های شیمیایی در سال ۲۰۱۴ تمامی تسلیحات شیمیایی دولت سوریه را تحویل گرفته بودند. وال استریت ژورنال در گزارش خود با تهدید نیروهای دولت سوریه می نویسد: به گفته افراد مطلع، رئیس جمهوری آمریکا گفته که چنانچه در ادلب قتل عامی صورت بگیرد، حملهای همهجانبه علیه بشار اسد (رئیس جمهوری سوریه) ترتیب خواهد داد. این رسانه می افزاید: مقامهای آمریکایی میگویند که پنتاگون هماکنون مشغول بررسی گزینههای نظامی است؛ اما ترامپ هنوز تصمیم نگرفته که چه اقدامی موجب واکنش نظامی آمریکا خواهد شد و آیا این کشور نیروهای ایرانی و روسیه حامی اسد را هم هدف حمله قرار خواهد داد یا نه.یک مقام ارشد دولت آمریکا اما در تشریح موضع کاخ سفید، به وال استریت ژورنال می گوید که آمریکا «الزاما از گزینه نظامی استفاده نخواهد کرد».وی ادامه می دهد: ابزارهای سیاسی و اقتصادی هم در دسترس است و اگر اسد این گام خطرناک و بیملاحظه را بردارد، راههای بسیاری برای پاسخ وجود دارد.
کاخ سفید اخیرا و در ادامه فضاسازیهای گذشته هشدار داده بود که استفاده از تسلیحات شیمیایی در استان ادلب، «پاسخی سریع» را از جانب این کشور و متحدانش به دنبال خواهد داشت. وزارت خارجه سوریه در بیانیه ای که منتشر کرده، این اقدامات را نتیجه پیروزیها و دستاوردهای اخیر ارتش این کشور در مقابل تروریستها دانسته است.
آمریکا، حافظ منافع اسرائیل
تهران – ایرنا – «ریاض المالکی» وزیر امورخارجه تشکیلات خودگردان شامگاه دوشنبه در واکنش به بسته شدن دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در آمریکا گفت: این موضوع بار دیگر ثابت کرد، واشنگتن نماینده انحصاری و حافظ منافع اسرائیل در هر نقطه از جهان است. به گزارش خبرگزاری «وفا» فلسطین، المالکی تصریح کرد، آمریکا تنهایی و عزلت را اتنخاب کرده است و این که جامعه جهانی بدون واشنگتن، کار خود را انجام دهد.
وزیر امورخارجه تشکیلات خودگردان ادامه داد: آمریکا با بستن دفتر ساف، بار دیگر میزان اخلاص خود در حمایت از منافع اسرائیل را ثابت کرد و نشان داد حاضر است به بهای استقلال تصمیم گیری آمریکا و حاکمیت آن، از تل آویو دفاع کند. وی گفت: واشنگتن در مناسبت های مختلف، تعهد و از خود گذشتگی اش را در خدمت به منافع تل آویو ثابت می کند.
المالکی همچنین از دولت فلسطین خواست، پرونده ای برای رسیدگی به جنایت های رژیم صهیونیستی در حق مردم بی دفاع فلسطین در دادگاه لاهه (دادگاه بین المللی کیفری) تشکیل شود. «جان بولتون» مشاور امنیت ملی رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش بار دیگر با حمایت از سیاست های رژیم صهیونیستی گفت که ما در برابر هرگونه تحقیق دادگاه لاهه درباره سیاست اسرائیل خواهیم ایستاد. وی همچنین اعلام کرد، تا زمانی که فلسطینی ها به پای میز مذاکره با اسرائیل حاضر نشوند، دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) در آمریکا بازگشایی نخواهد شد. این اقدام آمریکا ماه ها پس از قطع کمک ۳۰۰ میلیون دلاری واشنگتن به آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی صورت می گیرد. آژانس امداد واقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی سال ۱۹۴۹ برای کمک و حمایت از آوارگان فلسطنیی در پنج منطقه شامل اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه شکل گرفت.
آمریکا فریب دهنده افکار عمومی
نیویورک تایمز نوشت: مقامهای آمریکا بعد از گذشت ۱۷ سال از جنگ افغانستان و به سبب طولانی شدن بیش از حد این جنگ و وخیمتر شدن وضعیت در آن رو به اغراق در ارزیابی هایشان نسبت به پیشرفت وضعیت آورده اند در حالی که صحبتهای آنها با آنچه در واقعیت اتفاق می افتاد متناقض است. به نقل از نیویورک تایمز، بیش از ۲۲۰۰ آمریکایی در جنگ افغانستان کشته شدهاند و آمریکا بیش از ۸۴۰ میلیارد دلار را صرف مبارزه با شبه نظامیان طالبان و ساخت و ساز و امدادرسانی در افغانستان کرده است. این سرمایه گذاری عظیم سبب شده که مقامهای آمریکا به شدت برای آن که نشان دهند طالبان در حال باختن در این جنگ است و اوضاع افغانستان رو به بهبود است تحت فشار قرار بگیرند.
طالبان از سال ۲۰۱۷ تا کنون توانسته بیشترین میزان اراضی را در افغانستان از زمان آغاز حمله آمریکا به این کشور در ۲۰۰۱ در کنترل خود بگیرد. یک هفته پیش شبه نظامیان بالغ بر ۲۰۰ پلیس و سرباز افغان را با تصرف دو پایگاه نظامی بزرگ ارتش افغانستان و شهر غزنی کشتند. ارتش آمریکا می گوید دولت افغانستان ۵۶ درصد خاک این کشور را “تحت کنترل یا نفوذ” خود دارد. اما در بسیاری از مناطق دولت افغانستان عملا تنها مقر دولتی و پایگاههای نظامی را در کنترل دارد.