سن گرفتن پستانک از کودک , پستانک به آرام کردن کودکان بی‌قرار و ارضای میل مکیدن آن‌ها کمک می‌کند مناسب ترین سن   عمل مکیدن یک رفتار فطری بوده و حتی از دوران جنینی در داخل شکم مادر ( هفته ۲۹ به بعد ) شروع می شود و نه تنها نقش تغذیه ای دارد بلکه […]

سن گرفتن پستانک از کودک , پستانک به آرام کردن کودکان بی‌قرار و ارضای میل مکیدن آن‌ها کمک می‌کند مناسب ترین سن

 

عمل مکیدن یک رفتار فطری بوده و حتی از دوران جنینی در داخل شکم مادر ( هفته ۲۹ به بعد ) شروع می شود و نه تنها نقش تغذیه ای دارد بلکه باعث آرامش و لذت در کودک می شود و هر گاه کودک خسته و یا ناراحت یا کسل ( و یا تحت هر نوع استرسی از جمله اضطراب جدایی ) باشد و مادر در دسترس نباشد ، پناه به مکیدن انگشت یا پستانک ( یا وسایل دیگر ) می برد.

 

پستانک های ارتودنسی در دو نوع سیلیکونی و لاتکسی در بازار قابل تهیه می باشند. اگر به دنبال جنس بادوام تر هستید، باید بدانید که پستانک های سیلیکونی در مقایسه با پستانک های لاتکسی از دوام بالاتری برخوردار هستند و هیچ گونه بو و مزه ای ندارند. منفذ هایی در سطح این نوع از پستانک ها، به منظور استریل کردن آن ها تعبیه شده است؛ به همین جهت با استفاده از آن، می توان سلامت نوزاد را نیز تامین کرد.

مضرات پستانک کاربرد زودهنگام پستانک می‌تواند موجب اختلال در شیردهی گردد. اگر کودک از آغاز به مکیدن پستانک عادت کند، در مکیدن پستان مادرش گیج خواهد شد. باید پس از یک ماهگی برای دادن پستانک اقدام کرد.

وابستگی کودک به پستانک؛ ممکن است کودک تا اندازه‌ای به پستانک وابستگی پیدا کند که مثلاً اگر در هنگام خواب از دهانش بیفتد با گریه از خواب برخیزد.

شاید زمانی پستانک به کودک داده شود که او گرسنه باشد، و مکیدن پستانک مانع از رسیدن شیر کافی به کودک شود.