مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران می گوید : دانشجویان باید از هم اینک برای تحصیل خود هدفگذاری کنند. حجت الاسلام احمد ابراهیمی نژاد دیروز یکشنبه درهمایش معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: اگر دانشجویان به طور هدفمند تحصیل کنند، می توانند در آینده جایگاه […]
مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران می گوید : دانشجویان باید از هم اینک برای تحصیل خود هدفگذاری کنند.
حجت الاسلام احمد ابراهیمی نژاد دیروز یکشنبه درهمایش معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: اگر دانشجویان به طور هدفمند تحصیل کنند، می توانند در آینده جایگاه خود را در کشور پیدا کنند.
وی تصریح کرد: در علم و اندیشه سه آفت وجود دارد که اگر برای آن ها فکری نشود انسان را بر زمین می زند.
ابراهیمی نژاد یکی از این آفت ها را همت کوتاه عنوان و تاکید کرد: کسی که هدف بلند دارد با پرداختن به امور غیر ضروری اتلاف وقت نمی کند.
وی افزود: راهی که بزرگان علم و اندیشه با دود چراغ و ساعت ها مطالعه رفته اند با بی رمقی و بی حوصلگی به دست نمی آید.
ابراهیمی نژاد دو آفت دیگر علم و اندیشه را برنامه ریزی اندک و یا نبود برنامه ریزی و نیز نداشتن چشم انداز برشمرد و گفت: دانشجویان باید با برنامه ریزی مناسب چشم انداز مطلوبی برای آینده تحصیل خود بیاندیشند.
همچنین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به نقش دانشجویان در آینده کشور گفت: دانشجویان در مقابل کشور و جامعه خود مسوول هستند.
افشین شریعت اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه علم و صنعت به مجموعه ای پیوسته اند که اگر بخواهند ، می توانند جزو بهترین ها و برترین ها شوند. وی افزود: آنچه دانشجویان را به این موفقیت می رساند آن است که برای خود ارزش قایل باشند و بدانند که در مقابل جامعه و کشور خود مسوول خواهند بود.
شریعت همچنین درباره فعالیت های دانشجویان گفت: دانشجویان وقتی وارد دانشگاه می شوند مرحله جدیدی از زندگی خود را آغاز می کنند که بخش مهمی از بالندگی و رشد اجتماعی آنها در این محیط صورت می گیرد.
وی افزود: آموختن علم و فراگیری مهارت های لازم در پذیرفتن مسوولیت در رشته های مختلف، یک ضرورت است اما کافی نیست.
شریعت تصریح کرد: اگر کسی در مقابل جامعه خود احساس مسولیت نکرده و نخواهد آن را به مقام عمل بیاورد نمی تواند نقش موثر خود را در جامعه داشته باشد.
وی لازمه تحقق این امر را مشارکت دانشجویان در فعالیت های اجتماعی عنوان کرد و افزود: مشارکت ابتدایی دانشجویان در این گونه فعالیت ها ابتدا در دانشگاه صورت می گیرد و تلاش می شود با فراهم کردن بستر فعالیت در زمینه های علمی و فرهنگی، ایجاد تشکل هایی با فعالیت های سیاسی و کانون های فرهنگی و هنری باب وسیعی فراهم می شود تا متناسب با آن، دانشجویان بتوانند فعالیت های خود را انجام دهند.