رئیس مجلس محلی ایالت خیبرپختونخواه در شمال غرب پاکستان گفت: از سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در بخش های انرژی و برق دراین ایالت استقبال می کنیم . «مشتاق غنی» دیروز دوشنبه در پیشاور، با اشاره به مشکلات کمبود برق در ایالت ایالت پشتون نشین خیبرپختونخواه، تصریح کرد: با توجه به پیشرفت هایی که […]
رئیس مجلس محلی ایالت خیبرپختونخواه در شمال غرب پاکستان گفت: از سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در بخش های انرژی و برق دراین ایالت استقبال می کنیم .
«مشتاق غنی» دیروز دوشنبه در پیشاور، با اشاره به مشکلات کمبود برق در ایالت ایالت پشتون نشین خیبرپختونخواه، تصریح کرد: با توجه به پیشرفت هایی که ایران در حوزه انرژی و تاسیسات برقی دارد، شرکت های ایرانی می توانند از این فرصت استفاده کنند.
وی توسعه همه جانبه روابط با ایران به ویژه رفت و آمد هیات های پارلمانی با جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.
«مشتاق غنی» با تشریح اشتراکات فرهنگی، تاریخی، زبانی و مذهبی بین دو کشور مسلمان و همسایه ایران و پاکستان اظهار داشت :رفت و آمدهای نمایندگان مجالس بین دو کشور نقش مهمی در توسعه روابط دو جانبه ایفا می کند.
رئیس مجلس ایالت خیبرپختونخواه پاکستان خاطرنشان کرد سفر نمایندگان پارلمان دو کشور می تواند در افزایش همکاری ایران و پاکستان نقش مهمی داشته باشد.
وی افزود: تهران و اسلام آباد با توجه به دارا بودن منابع غنی زیر زمینی و ظرفیت های زیاد می توانند در رونق اقتصادی دو کشور نقش مهمی ایفا کنند.
غنی با اشاره به علاقه مندی تجار پاکستانی برای سرمایه گذاری در ایران خاطرنشان کرد افزایش همکاری دو کشور می تواند روابط اقتصادی و تجاری دو کشور را بیش از گذشته افزایش دهد.
آموزش مجازی باید برای همگان فراهم شود
رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی گفت: امیدواریم امکان تحصیل از طریق آموزش الکترونیکی در فضای غیر فیزیکی برای تمامی علاقمندان به تحصیل فراهم شود.
کریم نجفی برزگر از سوی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی به مدت دو سال منصوب شد.
وی دیروز دوشنبه در نخستین مجمع عمومی دانشگاه های مجازی جهان اسلام در دانشگاه پیام نور، افزود: با تصویب اساسنامه این مجمع می توانیم ضمن هم افزایی، امکان تحصیل را از طریق آموزش مجازی و الکترونیکی، برای تمامی علاقمندانی فراهم آوریم که به دلیل خلاء های فیزیکی قادر به ادامه تحصیل نیستند.
نجفی برزگر اظهار کرد: کمیته علمی و فناوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک)، از مهمترین نهادهای علمی و دانشگاهی در جهان اسلام است.
به گفته وی، جمهوری اسلامی ایران، میزبانی سه شبکه علمی کامستک از جمله شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام (به میزبانی دانشگاه پیام نور)، شبکه پارک های علم و فناوری جهان اسلام (به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان) و شبکه نانوتکنولوژی جهان اسلام (به میزبانی پژوهشگاه مواد و انرژی) را بر عهده دارد.
رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی در خصوص اهداف برگزاری این مجمع نیز بیان کرد: به اشتراک گذاردن تجربیات و دستاوردهای علمی آموزشی از طریق آموزش های مجازی و الکترونیکی همچنین تبادل مدارک علمی و تحقیقاتی جوامع اسلامی از اهداف این مجمع است.
وی از دیگر اهداف برگزاری این مجمع را تقویت و توسعه همکاری های علمی و دانشگاهی بین دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی جهان اسلام عنوان کرد و افزود: مجمع عمومی دانشگاه های مجازی جهان اسلام، فرصت مناسبی برای آشنایی دانشگاه های کشورهای اسلامی با یکدیگر و اطلاع از ظرفیت ها و توانمندی ها در زمینه آموزش های مجازی، محسوب می شود.