سرپرست دفتر فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به عزم جدی سازمان در اجرای دولت الکترونیک و شفاف‌سازی اطلاعات گفت: عملکرد و برنامه‌های فناوری اطلاعات سازمان به صورت ماهانه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و مردم می‌توانند از خدمات الکترونیکی ایجاد شده استفاده کنند. محمود نیایی افزود: برنامه‌‌های بلندمدت و میان‌مدت در این […]

سرپرست دفتر فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به عزم جدی سازمان در اجرای دولت الکترونیک و شفاف‌سازی اطلاعات گفت: عملکرد و برنامه‌های فناوری اطلاعات سازمان به صورت ماهانه در اختیار عموم قرار خواهد گرفت و مردم می‌توانند از خدمات الکترونیکی ایجاد شده استفاده کنند.
محمود نیایی افزود: برنامه‌‌های بلندمدت و میان‌مدت در این زمینه تدوین شده که در انتهای هر ماه عملکرد، چالش‌ها و مشکلات مشاهده شده آن ماه و همچنین برنامه اجرایی ماه آینده، به اطلاع عموم خواهد رسید.
نیایی با اشاره به اینکه متولی اجرای دولت الکترونیک در کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است،گفت: بسیاری از معضلات زیست‌محیطی کشور را می‌توان با امکانات فناوری اطلاعات محدود و یا کنترل کرد لذا سازمان حفاظت محیط‌زیست همکاری گسترده‌تری در حوزه فناوری اطلاعات با وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهد داشت. وی در ادامه به چالش‌های موجود در توسعه فناوری اطلاعات در سازمان محیط‌زیست اشاره کرد و گفت: با توجه به دستور ریاست سازمان محیط‌زیست بر تسهیل روند فعالیت‌ها و الکترونیکی شدن آنها، لازم بود بررسی کاملی در وضعیت موجود سازمان از نظر نرم‌افزاری انجام شود.
نیایی گفت: نتیجه این بررسی نشان داد سیستم‌هایی که به صورت جزیره‌ای در ادارات کل استان‌ها و همچنین معاونت‌های سازمان مرکزی به‌وجود آمده‌اند هیچگونه یکپارچگی را با سایر سیستم‌ها پشتیبانی نمی‌کنند و با این حال با توجه به ذخیره‌ شدن اطلاعات، نمی‌توان از آنها به راحتی صرف‌نظر کرد.
سرپرست دفتر فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط‌زیست توضیح داد: کمبود نیروی انسانی ماهر و با تجربه یکی از مهم‌ترین مشکلات دفتر فناوری اطلاعات این سازمان است و متاسفانه طی چند ماه گذشته، قرارداد توسعه و پشتیبانی شبکه انجام نشده و دفتر را با کمبود نیروی مضاعف مواجه کرده است؛ به هر صورت این دفتر تا حصول نتیجه به پیگیری‌های خود در این زمینه ادامه می‌دهد.
وی به عدم وجود یک تشکیلات مشخص در فناوری اطلاعات ادارات کل استان‌ها اشاره کرده و گفت: در برخی استان‌ها بخش فناوری اطلاعات زیرمجموعه اداره آموزش و در بعضی زیرمجموعه معاونت پشتیبانی و در برخی دیگر مستقل است و با وجود این پراکندگی، امکان سیاست‌گذاری مناسب و متمرکز از سوی دفتر فناوری اطلاعات سازمان محیط‌زیست بسیار دشوار است که به عنوان یکی از وظایف مهم، این مورد نیز در دستور کار است.
نیایی در پایان گفت: با تدابیر و تغییراتی که در ماه‌های اخیر در حوزه فناوری اطلاعات سازمان صورت گرفته است، اطمینان داریم گام‌های بسیار موثری در رسیدن به این اهداف برداشته می‌شود.