معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر لزوم ارتقای سطح ایمنی و بهداشتی محصولات خرمایی تاکید کرد. یحیی رضایی اظهار داشت: یکی از اهداف مهم از این نشست، ارتقای سطح ایمنی محصولات خرمایی است که با تشکیل کارگروه تصمیم‌گیری برای عملیاتی کردن برنامه به این مهم دست یابیم. وی با اشاره به اینکه […]

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر لزوم ارتقای سطح ایمنی و بهداشتی محصولات خرمایی تاکید کرد. یحیی رضایی اظهار داشت: یکی از اهداف مهم از این نشست، ارتقای سطح ایمنی محصولات خرمایی است که با تشکیل کارگروه تصمیم‌گیری برای عملیاتی کردن برنامه به این مهم دست یابیم. وی با اشاره به اینکه درآمد اکثر کشاورزان استان بوشهر از محل خرما بوده و بسته‌بندی بهداشتی خرما حایز اهمیت است، برای احداث آزمایشگاه همکار مرتبط با خرما همکاری خود را اعلام کرد.