عضو هیئت عامل سازمان راهداری از تخصیص اعتبار ۵۰۰۰ میلیارد تومانی برای بهبود وضعیت جاده‌های کشور خبر داد. مهدی قربانی اظهار کرد: طبق گزارش‌های مجمع جهانی (پیراک) از هر ۱۰۰ تصادف حدود ۹۳ درصد از آنها به اشتباه راننده مربوط می‌شود. وی ادامه داد: کمتر از ۳ درصد از علت اصلی تصادفات در جاده‌های کشور […]

عضو هیئت عامل سازمان راهداری از تخصیص اعتبار ۵۰۰۰ میلیارد تومانی برای بهبود وضعیت جاده‌های کشور خبر داد.
مهدی قربانی اظهار کرد: طبق گزارش‌های مجمع جهانی (پیراک) از هر ۱۰۰ تصادف حدود ۹۳ درصد از آنها به اشتباه راننده مربوط می‌شود.
وی ادامه داد: کمتر از ۳ درصد از علت اصلی تصادفات در جاده‌های کشور مربوط به ناایمن بودن جاده‌ها و فقدان نصب علایم است. قربانی افزود: در صورت تأمین منابع مورد نیاز برای بهبود ایمنی راه‌ها، می‌توانیم از ۳۳ درصد تلفات جاده‌ای جلوگیری کنیم.
عضو هیئت عامل سازمان راهداری گفت: در دهه گذشته با استفاده از اقدامات کم‌هزینه موفق شدیم، میزان تصادفات را کاهش دهیم.

 

اختیار کنترل معاملات مواد اولیه به استان‌ها واگذار می‌شود

معاون وزیر صنعت با اشاره به مشکل واحدهای تولیدی برای تامین مواد اولیه پلیمری و شیمیایی گفت: اختیار کنترل معاملات مواد اولیه پتروشیمی دربازار بورس اوراق بهادار تهران به استان ها واگذار می‌شود.صادق نجفی درحاشیه بازدید از چند واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اظهار داشت: درزمان حاضر تامین مواد اولیه و کمبود اعتبار و تسهیلات دو مشکل اساسی صنایع کوچک و متوسط کشور است. وی با بیان اینکه مواد پتروشیمی و سایر مواد مورد نیاز این واحدها به صورت رقابتی در بازار معامله های بورس اوراق بهادار تهران در حال عرضه است، افزود: در تلاش هستیم، سطح رقابت در این بازار را کنترل و اختیار آن را به استان ها بدهیم، و به طور حتم نیز این کار را انجام خواهیم داد.

 

کالاهای فسادپذیر در اولویت ترخیص از بنادر است

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: خروج مواد غذایی و کالاهای فسادپذیر در اولویت ترخیص کالا از بندرها قرار دارد و نباید بیش از حد متعارف در این مکان‌ها ماندگار شود.
محمد راستاد اضافه کرد: اگر کالاهای فسادپذیر بموقع به بازار مصرف نرسد سلامت آنها به خطر می‌افتد و حتی ممکن است امحا شود که تحمیل ضرر اقتصادی به کشور است و بخش خصوصی یا بازرگانانی که محموله به کشور وارد می‌کنند باید به‌گونه‌ای اقدام کنند که کالای وارداتی در بهترین زمان ممکن به بازار عرضه شود. راستاد افزود: به حداقل رساندن رسوب کالا از بنادر موجب کاهش هزینه‌های تحمیلی می‌شود و بر اقتصاد خرد و کلان کشور تاثیر بسزایی دارد.

 

تحریم‌ ایران، بهای نفت را به ۱۰۰ دلار می‌رساند

یک بانک انگلیسی اعلام کرد که تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت ایران می‌تواند قیمت نفت را به ۱۰۰ دلار برای هر بشکه برساند.
وزارت نفت به نقل از نشریه پلاتس از لندن نوشت: بنابر اعلام پال هورنسل، از مدیران بانک انگلیسی استاندارد چارترد، تحریم‌های آمریکا ضد ایران می‌تواند در پایان سال جاری میلادی سبب خلاء وحشتناک در بازار شود و ممکن است قیمت نفت به ۱۰۰ دلار برای هر بشکه برسد.
وی گفت: آیا شرایطی هست که در سه ماه چهارم سال ۲۰۱۹ بازار را وحشت‌زده کند و قیمت‌ها را به‌طور موقت به سطح بسیار بالای فراتر از ۹۰ دلار برساند؟ ما هم‌اکنون نیز با قیمت ۸۲ دلار رو به رو هستیم و فاصله ۸۲ دلار تا ۱۰۰ دلار خیلی زیاد نیست.

 

 

تولید محصولات پلیمری در ۱۶ سال، ۱۰ برابر شد

مدیر طرح های شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرد: تولید محصولات پلیمری از زمان آغاز به کار نمایشگاه ایران پلاست (سال ۱۳۸۱) تاکنون رشد ۱۰ برابری را تجربه کرده است؛ زیرا صنعت پتروشیمی با صنایع مختلف همچون خودروسازی، هواپیمایی و خانوارها ارتباط دارد. علی محمد بساق زاده در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست افزود: افزایش شمار مجتمع‌های پتروشیمی پلیمری در مقطع زمانی ۹۷- ۱۳۸۱ از چهار به ۲۷ مجتمع رسید که این رشد از اهمیت صنعت پلاستیک، نیاز داخل و جهانی و افزایش ایجاد شده در این زمینه گواهی می دهد. وی رشد تولید و مصرف محصولات پلیمری در ایران و جهان را امری انکارناپذیر خواند و گفت: امروز در بسیاری از محصولات خانگی فلزات حذف و محصولات پلاستیک و پتروشیمی جایگزین شده است.