کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که دولت های اروپایی موظفند ظرفیت های خود در زمینه تجسس و نجات در دریای مدیترانه را مورد بازنگری قرار دهند. «بابار بلوچ» سخنگوی این کمیساریا گفت: در حالی که دستکم بیش از یکهزار و ۷۰۰ نفر در سال جاری جان خود را در دریای مدیترانه از دست […]

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که دولت های اروپایی موظفند ظرفیت های خود در زمینه تجسس و نجات در دریای مدیترانه را مورد بازنگری قرار دهند. «بابار بلوچ» سخنگوی این کمیساریا گفت: در حالی که دستکم بیش از یکهزار و ۷۰۰ نفر در سال جاری جان خود را در دریای مدیترانه از دست دادند، لزوم بررسی این مساله احساس می شود؛ از اینرو، این نگرانی وجود دارد که در صورت فقدان عملیات تجسس و نجات در دریای مدیترانه، جان های بیشتری از دست خواهد رفت.

وی یادآور شد که کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل از دولت های اروپایی درخواست می کند تمهیدات خود در زمینه تجسس و نجات انسان ها در دریای مدیترانه را مورد بازنگری قرار دهند که این موارد شامل بررسی مجدد توافق های منعقد شده بین کشورها می شود.  سازمان بین المللی مهاجرت و کمیسیاری عالی پناهندگان سازمان ملل، دلیل اصلی افزایش شمار مرگ و میر در دریای مدیترانه را کاهش ظرفیت تجسس و نجات در نزدیکی سواحل لیبی می دانند.این دو نهاد بر اهمیت موافقت دولت های اروپایی در زمینه تخلیه مسافران در بنادر تاکید دارند تا امکان امدادرسانی کشتی های تجاری به مهاجران به نحوی که موازین دریایی ایجاب می کند، فراهم شود. در همین حال، بیش از ۶۵۰ هزار نفر از سال ۲۰۱۴ از راه دریا خود را به ایتالیا رسانده اند، امری که دولت رم را به درخواست کمک از شرکای خود در اتحادیه اروپا وا داشته است. از آغاز سال ۲۰۱۸، یک نفر از هر ۱۸ نفر در طول سفر برای رسیدن به اروپا، جان باخته اند یا ناپدید شده اند. با این وجود، رقم کلی موارد مهاجرتی طی ۱۲ ماه گذشته کاهش یافته است.