در معرفی این کتاب عنوان شده است: کتاب صوتی «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» که با صدای احمد دهقان منتشر شده است، داستان یک سفر حیرتانگیز و اشراقی یک نوجوان به عمق جبهههای جنگ تحمیلی و بازگشت دوباره به نقطه ابتدایی داستان یعنی زندگی او را روایت میکند. دهقان در این داستان مخاطب خود […]
در معرفی این کتاب عنوان شده است: کتاب صوتی «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» که با صدای احمد دهقان منتشر شده است، داستان یک سفر حیرتانگیز و اشراقی یک نوجوان به عمق جبهههای جنگ تحمیلی و بازگشت دوباره به نقطه ابتدایی داستان یعنی زندگی او را روایت میکند. دهقان در این داستان مخاطب خود را از ابتداییترین بخشهای جنگ در هر خانواده که شامل تمنای حضور یک جوان و مخالفت خانواده او است و در ادامه رفاقتها و دوستیهای شکلگرفته در بستر چنین رویدادی تا عمق خطر و روبهرو شدن با مرگ و صحنههای کشتار در نبرد پیش میبرد و در نهایت نیز مانند یک قطعه موسیقایی بار دیگر مخاطب اثر را به فرود در نقطه ابتدایی هدایت میکند.
این کتاب تاکنون جایزه بیست سال داستاننویسی، جایزه کتاب سال دفاع مقدس و جایزه بیست سال ادبیات پایداری را به دست آورده و همچنین به زبانهای انگلیسی و ایتالیایی ترجمه شده است.
کتاب صوتی «سفر به گرای ۲۷۰ درجه» در سایت و اپلیکیشن نوار قابل دسترسی است.
راهاندازی دانشگاه فرشچیان تا یک ماه آینده
جلسه کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اعضای کمیسیون و محمود اربابی، معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی سازمان امور سینمایی، سمعی و بصری برای بررسی سند سینما برگزار شد.
ایمانی خوشخو، رییس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جلسه گفت: تاسیس دانشگاه هنرهای ایرانی ـ اسلامی از طرحهای کمیسیون هنر و معماری است که پس از تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای راهاندازی آن پیگیری و با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه استاد فرشچیان حداکثر تا یک ماه آینده راهاندازی میشود.
ایمانی خوشخو همچنین ادامه داد: بررسی آییننامههای جشنوارههای هنری فجر و چگونگی برگزاری جشنوارها نیز در کمیسیون انجام میشود و کمیته هنرهای سنتی و صنایع دستی کمیسیون نیز میتواند در تعامل با فرهنگستان هنر تشکیل شود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی:
اجازه افزایش بیرویه قیمت بلیت تئاتر را نمیدهم
علی اکبر صفیپور مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی درباره افزایش بیرویه بهای بلیت آثار نمایشی در تالار وحدت بهویژه نمایش «می سی سی پی نشسته میمیرد» به کارگردانی همایون غنیزاده که با بهای ۷۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در حال پیش فروش بلیتهای خود است، گفت: چند عامل در افزایش بهای بلیت آثار نمایشی مؤثر است که یکی از آنها افزایش هزینههای تولید است و برای تولید آثار بزرگی که در تالار وحدت به صحنه میروند این هزینهها بیشتر است. وی اظهار کرد: اگر افزایش بهای بلیت منطقی باشد جامعه نیز پذیرای این روند خواهد بود ولی این شکل افزایش بهای بلیت که برای نمایش «می سی سی پی نشسته میمیرد» رخ داده است قابل پذیرش نیست و من پیگیر این ماجرا هستم. مدیرعامل بنیاد رودکی درباره این موضوع که پیگیری چگونه انجام خواهد شد در حالیکه سایت فروش بلیت فعال شده است، تصریح کرد: من به جِد پیگیر ماجرا هستم و این مشکل را حل میکنم و اجازه افزایش بیرویه بهای بلیت تئاتر در تالار وحدت را نمیدهم. طی یک ماه اخیر اخباری درباره افزایش بهای بلیت برخی آثار نمایشی در رسانهها منتشر شد؛ افزایشی که متناسب با شرایط سخت اجتماعی حاکم بر جامعه نیست و تئاتر را تبدیل به کالایی اشرافی برای قشری خاص از جامعه میکند.
مراسم یادبود «یدالله صمدی» امروز برگزار میشود
این مراسم از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸ در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار خواهد شد.
یدالله صمدی که مدتی قبل برای پیوند کبد در بیمارستان «نمازی» شیراز بستری شده بود، سهشنبه (سوم مهر ماه) در ۶۶ سالگی درگذشت. این کارگردان متولد سال ۱۳۳۱ در شهر مراغه بود. شروع فعالیت این کارگردان در سینما با دستیاری در یکی از فیلمهای نصرتالله کریمی بود و بعدها با این کارگردان در فیلم دیگری نیز همکاری کرد.
او در فیلمهای «دست شیطان» حسین زندباف و «دادشاه» حبیب کاوش دستیار کارگردان بود و در سال ۱۳۶۳ اولین فیلمش را با نام «مردی که زیاد میدانست» ساخت.
«اتوبوس»، «ایستگاه»، «ساوالان»، «آپارتمان شماره ۱۳»، «دو نفر و نصفی»، «دمرل»، «معجزه خنده»، «سارای»، «بانوی من»، «شهرآشوب» از دیگر فیلمهای او هستند و آخرین فیلمش در سینما هم با نام «پدر آن دیگری» در سال ۹۳ ساخته شد.
او همچنین کارگردانی دو سریال «شوق پرواز» و «هفت سین» را بر عهده داشته است. صمدی همچنین مدیرعاملی خانه سینما و ریاست کانون کارگردانان سینمای ایران از جمله فعالیتهای صنفیاش در مقاطع مختلف بود.
لازم به ذکر است که مسجد پیامبر اعظم (ص) در خیابان شریعتی، بالاتر از چهاراه قصر، روبهروی پارک اندیشه واقع است.