مشاور سازمان خصوصی‌سازی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال سود مصوب برای توزیع میان مشمولان سهام عدالت، به ۵ هزار میلیارد تومان برسد. جعفر سبحانی در ادامه اظهار داشت: پایان مهر‌ماه آخرین فرصت برای ثبت شماره شبای بانکی است و این مهلت دیگر تمدید نمی‌شود. مشاوررئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: تا این لحظه بالای ۳۸۰۰ میلیارد تومان […]

مشاور سازمان خصوصی‌سازی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال سود مصوب برای توزیع میان مشمولان سهام عدالت، به ۵ هزار میلیارد تومان برسد. جعفر سبحانی در ادامه اظهار داشت: پایان مهر‌ماه آخرین فرصت برای ثبت شماره شبای بانکی است و این مهلت دیگر تمدید نمی‌شود. مشاوررئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: تا این لحظه بالای ۳۸۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدلت مشمولین که ناشی از عملکرد شرکتهای سرمایه‌پذیر در سال ۹۶ است، قطعی شده که بیشتر از سال گذشته است. جعفر سبحانی ادامه داد: البته مجامع چند شرکت به همراه هلدینگ خلیج فارس پایان مهرماه سود مصوب خود را اعلام می‌کنند که پیش‌بینی می‌شود در صورت ارائه این سودها، سود مصوب برای توزیع میان مشمولان به ۵ هزار میلیارد تومان برسد.

 

توزیع لاستیک در پایانه های بار بنادر شهید رجایی و امام خمینی

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به آغاز توزیع لاستیک در بندر شهید رجایی از روز گذشته، از آغاز توزیع لاستیک در بندر امام خمینی (ره) و استان‌های بزرگ در هفته جاری خبر داد. عبدالهاشم حسن نیا اظهار داشت: طی چند روز آینده توزیع لاستیک با نرخ دولتی در بندر امام خمینی (ره) و استان‌های بزرگ آغاز خواهد شد. وی افزود: امیدواریم گمرک بتواند طی چند روز آینده لاستیک مورد نیاز رانندگان را در بازار تزریق کند تا طی دو هفته آینده بخشی از مشکلات آن‌ها برطرف شود. معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده توزیع لاستیک در پایانه بندرعباس شروع شد و رانندگان می‌توانند از طریق انجمن‌های صنفی مربوطه و ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نسبت به خرید لاستیک اقدام کنند.

 

افزایش قیمت نان و لبنیات تخلف است

معاون اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: برای افزایش قیمت نان و لبنیات هیچ تصمیمی گرفته نشده و در صورت اعمال قیمت‌های جدید، نانوایی‌ها و صنایع لبنی مرتکب تخلف شده‌اند. حسن یونس سینکی افزود: در هفته گذشته به طور مفصل در زمینه لبنیات در ستاد تنظیم بازار مباحث مختلفی صورت گرفت و قرار شد کارگروه تخصصی برای بررسی مسائل مرتبط در این زمینه تشکیل شود اما تا این لحظه هیچ گونه افزایش قیمتی ابلاغ نشده است. وی با بیان اینکه صنایع لبنی مدعی هستند که عرضه شیر کافی از سوی دامداران صورت نمی‌گیرد، ادامه داد: همچنان مسئله قیمت و بازار شیر و لبنیات در حال بررسی و کارشناسی در ستاد تنظیم بازار است و اگر افزایش قیمتی از سوی صنایع لبنی صورت گرفته باشد، تخلف محسوب می‌شود.

 

حقوق بازنشسته‌ها در پایان مهلت قانونی قطع می‌شود

در حالی بازنشسته‌های برگشته به خدمت تا آبان‌ماه فرصت خروج از سازمان‌ها را دارند که در هر صورت در پایان مهلت تعیین شده هیچ واریزی بابت حقوق برای آنها انجام نخواهد شد. از اواخر شهریور ماه سال جاری و با اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشسته‌ها، افراد بازنشسته‌ای که می‌توانستند به سازمان‌ها برگشته و فعالیت کنند، محدودتر شده و باید در مهلت دو ماهه از سازمان‌ها خارج شوند. بر این اساس تمامی افراد بازنشسته مشغول به کار در سازمان‌ها اگر جزو استثنائات قانونی نباشند باید در مهلت دوماهه تعیین شده از سازمان‌ها بروند. این در حالی است که دستگاه‌ها در شرایطی می‌توانند این افراد را بکارگیرند که این افراد متخصص و با مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر باشند آنهم مشروط به اینکه به صورت پاره وقت و ساعتی استفاده کنند.

 

دولت فورا صادرات کالا را کنترل کند

عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی ایران با اشاره به افزایش قیمت اقلامی مانند گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی این مساله را به‌خاطر گران‌ شدن ارزهای خارجی و صادرات این محصولات دانست و چاره کار را در دخالت به موقع دولت برای تنظیم بازار از طریق کنترل صادرات ارزیابی کرد. وحید شقاقی شهری گفت: وقتی دلار چند برابر می‌شود، طبیعی است که سودآوری صادرات هم بیش‌تر شود. به‌همین دلیل عمده کالاهایی که تا حالا برای مصرف داخلی تولید می‌شدند، به سمت بازارهای خارجی تغییر مسیر داده‌اند. این به لحاظ منطقی برای تولیدکننده و صادرکننده قابل توجیه است، اما بازارهای داخلی را با مشکل مواجه می‌کند. وی اظهار کرد: اگر تولیدات بیش‌تر از نیازهای داخلی بود، دولت باید اجازه صادرات می‌داد.