کشف پپتیدهای مهم در زهر حیوانات کشنده، همیشه امکانپذیر نیست اما کشف آنها در حیواناتی مانند عقرب، مار و عنکبوت‌ها می‌تواند دانشمندان را قادر سازد تا داروهای جدیدی توسعه دهند. اکنون گروهی از پژوهشگران در مطالعه اخیرشان دریافته ‌اند که زهر یک عنکبوت استرالیایی به نام” Atracidae” می‌تواند قاتل قوی سلول‌های «ملانوما”(melanoma) باشد. ملانوما به […]

کشف پپتیدهای مهم در زهر حیوانات کشنده، همیشه امکانپذیر نیست اما کشف آنها در حیواناتی مانند عقرب، مار و عنکبوت‌ها می‌تواند دانشمندان را قادر سازد تا داروهای جدیدی توسعه دهند. اکنون گروهی از پژوهشگران در مطالعه اخیرشان دریافته ‌اند که زهر یک عنکبوت استرالیایی به نام” Atracidae” می‌تواند قاتل قوی سلول‌های «ملانوما”(melanoma) باشد. ملانوما به تومور با منشاء سلول‌های ملانین‌دار گویند. این تومور بدخیم اصولا یک تومور پوستی است. این نوع سرطان به سرعت می‌تواند در بدن گسترش پیدا کند.

 

درمان ایدز با کشف یک مولکول جدید

طی یک تحقیق جامع و مشارکتی از جانب چندین موسسه تحقیقاتی، یک مولکول کوچک کشف شد که می ‌تواند به طور بالقوه برای درمان موثر ایدز مورد استفاده قرار بگیرد. سایت ساینس در همین راستا گزارش کرده است: ۹۴۰ هزار نفر در جهان در سال ۲۰۱۷ بر اثر بیماری ‌های مرتبط با ویروس ایدز جان خود را از دست دادند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی(WHO)، اچ‌.آی‌.وی تا کنون جان بیش از ۳۵ میلیون نفر را گرفته است.

 

ابداع جوهر رسانا برای مدارهای الکترونیکی

یک پژوهشگر آمریکایی، نوعی جوهر ابداع کرده که قابلیت رسانایی دارد و می‌تواند در مدارهای الکترونیکی به کار رود. مجله «ادونسد ساینس ‌نیوز» گزارش کرده است: فرمول جوهر رسانا برای به کار رفتن در مدارهای الکترونیکی کم ‌هزینه، باید طوری تنظیم شود که با روش‌ های گوناگون الگو سازی سازگار باشد. روش‌ های ریزساختی، الگویی از مواد با وضوح بالا ارائه می‌دهند اما این روش‌ها اغلب، با پردازش چندمرحله‌ای و پیچیده‌ای همراه هستند و هزینه بالایی به همراه دارند.