وزیر جهاد کشاورزی با رد برخی اظهارات مبنی بر افزایش دو برابری قیمت روغن خوراکی گفت: روغن ۱۸ درصد افزایش قیمت داشته است. محمود حجتی با رد برخی اظهارات مبنی بر افزایش دو برابری قیمت روغن خوراکی، اظهار کرد: آنطور که گفته می‌شود قیمت روغن خوراکی دوبرابر نشده است، چرا که بر اساس آخرین گزارش […]

وزیر جهاد کشاورزی با رد برخی اظهارات مبنی بر افزایش دو برابری قیمت روغن خوراکی گفت: روغن ۱۸ درصد افزایش قیمت داشته است. محمود حجتی با رد برخی اظهارات مبنی بر افزایش دو برابری قیمت روغن خوراکی، اظهار کرد: آنطور که گفته می‌شود قیمت روغن خوراکی دوبرابر نشده است، چرا که بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی ۱۸ درصد افزایش قیمت داشته که با توجه به افزایش نرخ ارزی که نسبت به سال گذشته داشتیم طبیعی است. به گفته حجتی با توجه به آنکه قیمت روغن در بازارهای جهانی با نوسان قیمت روبه‌روست، بنابراین این نوسان قیمت در بازار داخل طبیعی است. وزیر جهاد کشاورزی در پایان تصریح کرد: قیمت روغن در بازار توسط سازمان حمایت کنترل می‌شود و افزایش دو برابری آن به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

 

واردات گوشی تلفن همراه افزایش یافت

گمرک ایران اعلام کرد: در ۶ ماهه نخست امسال، تعداد یک میلیون و ۵۲۶ هزار و ۸۶۴ دستگاه انواع گوشی تلفن همراه وارد کشور شده است.
ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارداتی به میزان ۲۴۲ میلیون و ۶۹۲ هزار دلار بود که هم به لحاظ ارزش و هم از نظر تعداد افزایش قابل توجهی نشان می‌دهد.
بنابراین گزارش در ۶ ماهه نخست امسال، تعداد ۳۹۳ هزار دستگاه انواع گوشی تلفن همراه، بیشتر از سال گذشته وارد کشور شده و در مجموع ۳۵ درصد رشد نشان می‌دهد.
این گزارش می‌افزاید واردات گوشی تلفن همراه در ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته به تعداد یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۹۰۸ دستگاه بودکه ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه در مدت یادشده ۱۵۸ میلیون و ۶۹ هزار دلار بوده است.

 

پای گوجه به قاچاق باز شد

گمرک ایران از کشف دو محموله قاچاق گوجه در گمرکات مرزی به جای میادین تره بار خبر داد. ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر از توقیف دو کامیون یخچالی ۴۰ فوت حامل ۱۳ هزار و ۶۰۰ کیلو گرم گوجه فرنگی قاچاق صادراتی در گمرک «دیر» خبر داد. منصور بازیار گفت: قاچاقچیان قصد داشتند این میزان گوجه فرنگی را در قالب محموله صادراتی تره بار به خارج از کشور صادر نمایند. وی اظهار کرد: ماموران گمرک دیر پس از رصد اطلاعات و بازرسی فیزیکی از کالای صادراتی اظهار شده متوجه جاسازی ۱۶ پالت به وزن ۱۳ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم محصول گوجه فرنگی کشورمان در این محموله صادراتی شدند. بازیار افزود: با توجه به سریع الفساد بودن کالا مکشوفه مراتب کشف بلافاصله به اموال تملیکی استان منعکس و ارسال گردیده تا اقدامات قانونی لازم صورت گیرد.

 

صادرات ۳۰ میلیاردی انگور به کشورهای عربی و روسیه

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه احتمال می‌رود ۱۵ هزار تن انگور استان به خارج از کشور صادر شود، تصریح کرد: سال گذشته انگور تولیدی به کشورهای عربی و روسیه با ارزش ریالی ۳۰ میلیارد ریال صادر شده است. فتح اله زاده با بیان اینکه ۲۰ هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات آذربایجان غربی، زیر کشت انگور است، افزود: پیش‌بینی می‌شود در سال جاری ۱۱۲ هزار تن انواع انگور در استان برداشت شود. ارومیه با تولید ۷۳ هزار تن بیشترین تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است. معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه کنسانتره انگور وارد نمی‌کنیم و دراین خصوص میزان تولید مطلوب و کفایت می‌کند، تصریح کرد: ۱۹ واحد کنساتره در استان فعال است.

 

دولت و مردم حمایت از کالای ایرانی را جدی‌تر بگیرند

 

رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت که دستگاه‌های دولتی و مردم هنوز بر ضرورت حمایت از کالای ایرانی اهتمام کافی ندارند. حمیدرضا فولادگر گفت: با توجه به اینکه نام‌گذاری امسال در سلسله نام‌گذاری‌ها و مباحث اقتصادی است و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این خصوص تاکیدات لازم را به تمام مسئولان مردم اعلام کرده اند و درخواست اهتمام بیشتری برای حمایت از کالای ایرانی داشتند اما متاسفانه هنوز این موضوع به طور جدی از سوی دستگاه های دولتی و مردم مقبول نشده و روند این موضوع بسیار کند پیش ‌می‌رود. وی تاکید کرد:باید کاری فراتر از فعالیت‌های قبلی انجام شود ضمن اینکه با برنامه‌ریزی‌هایی که در حال انجام است هدف ما باید جلوگیری از واردات وافزایش استفاده از توان داخلی باشد.