همیشه زرد شدن لبه فنجانها در اثر چای یا قهوه برایمان ناراحتکننده است. بلافاصله بعد از خوردن چای، فنجانها را میشوییم و از مواد شوینده مختلفی برای این کار استفاده میکنیم. خیلیها از سفیدکننده برای شستن فنجانها استفاده میکنند، اما برای این کار، بهتر است مقداری جوش شیرین را داخل فنجان با کمی آب مخلوط […]
همیشه زرد شدن لبه فنجانها در اثر چای یا قهوه برایمان ناراحتکننده است. بلافاصله بعد از خوردن چای، فنجانها را میشوییم و از مواد شوینده مختلفی برای این کار استفاده میکنیم. خیلیها از سفیدکننده برای شستن فنجانها استفاده میکنند، اما برای این کار، بهتر است مقداری جوش شیرین را داخل فنجان با کمی آب مخلوط کنید و با دست داخل فنجان را با محلول آب و جوش شیرینی که درست کردید، بمالید و سپس فنجانها را تمیز با آب شستوشو بدهید. به همین راحتی!