محققان دانشگاه زوریخ از ابزار ویرایش ژن برای اصلاح اختلالات ژنتیکی استفاده کردند. یک تیم تحقیقاتی از سوئیس اعلام کردند که از ابزار ویرایش ژنی برای اصلاح اختلالات ژنتیکی در موش ‌های آزمایشگاهی استفاده کرده اند. جرالد شوانک و همکارانش از «انستیتو تکنولوژی فدرال زوریخ» به اثبات رسانده اند که ممکن است روزی این ابزار […]

محققان دانشگاه زوریخ از ابزار ویرایش ژن برای اصلاح اختلالات ژنتیکی استفاده کردند. یک تیم تحقیقاتی از سوئیس اعلام کردند که از ابزار ویرایش ژنی برای اصلاح اختلالات ژنتیکی در موش ‌های آزمایشگاهی استفاده کرده اند. جرالد شوانک و همکارانش از «انستیتو تکنولوژی فدرال زوریخ» به اثبات رسانده اند که ممکن است روزی این ابزار برای انسان نیز عملی شود و از آن برای اصلاح برخی از اختلالات ژنتیکی به هنگام جنینی و یا پس از تولد استفاده کرد.

 

شناسایی مکانیزم موثر در زایمان زودرس

پژوهشگران «دانشگاه کنتیکت”(University of Connecticut) ایالات متحده آمریکا در مطالعه اخیرشان یک فرضیه جالب برای مکانیزمی که باعث تولد زودرس نوزادان می ‌شود، ارائه داده ‌اند. طی این مطالعه یک پروتئین کوچک خاص که توسط سیستم ایمنی بدن آزاد می‌شود، می‌تواند یکی از علل عمده زایمان زودرس باشد و مهار مکانیزم آزاد شدن آن، از زایمان زودرس جلوگیری می‌کند. کودکی که زودتر از هفته ۳۷ ام بارداری متولد می‌شود، به طور کلی دارای تولدی زودتر از موعد اصلی است.

نقش بافت چربی در گسترش دیابت

در مطالعه جدیدی که به تازگی توسط پژوهشگران استرالیایی انجام شده است، از دلایل جدید ابتلا به بیماری دیابت گفته شده است. مطالعه جدید پژوهشگران «موسسه گاروان”(Garvan Institute) استرالیا نشان می ‌دهد که بافت چربی به عنوان منبع بیماری دیابت شناخته می‌ شود. پژوهشگران معتقدند PKCε در گسترش بیماری دیابت نقش بسیار مهمی دارد. در آزمایش هایی که پژوهشگران بر روی موش‌ها انجام دادند، دریافتند موش‌هایی که بدنشان پروتئین PKC تولید نمی‌کرد، علائم دیابت نیز در آنها دیده نمی‌شد.