ایرلاین‌های خارجی هر سال جشنواره‌هایی را در سراسر جهان برگزار می‌کنند و تخفیف‌های قابل توجهی را به مشتریان خود ارائه می‌کنند. نوسانات ارز و افزایش قیمت بلیت پروازهای خارجی در ایران باعث شد این تخفیف‌ها به حساب ارزان‌فروشی و بازگشت آن شرکت‌ها به نرخ ارز نیما گذاشته شود. بنا بر اعلام آژانس‌ها و سامانه‌های رزرواسیون […]

ایرلاین‌های خارجی هر سال جشنواره‌هایی را در سراسر جهان برگزار می‌کنند و تخفیف‌های قابل توجهی را به مشتریان خود ارائه می‌کنند. نوسانات ارز و افزایش قیمت بلیت پروازهای خارجی در ایران باعث شد این تخفیف‌ها به حساب ارزان‌فروشی و بازگشت آن شرکت‌ها به نرخ ارز نیما گذاشته شود. بنا بر اعلام آژانس‌ها و سامانه‌های رزرواسیون بلیت هواپیما به استناد بیانیه‌های ایرلاین‌های خارجی، از ۱۹ مهرماه مبنای محاسبه ارز در بلیت‌های خارجی از ۱۴۷۰۰ به ۹۷۰۰ تومان کاهش یافت، اما بررسی‌های ایسنا از تغییرات چشم‌گیری حکایت نداشت. حتی بنا بر اظهارات آژانس‌دارها، کاهش قیمت‌ها به حدی نبود که بازار ایران را تشویق کند؛ چرا که با توجه به میانگین درآمد ماهانه هر خانوار ایرانی ـ‌ طبق گزارش بانک مرکزی از سال ۹۶ ـ که حدود سه میلیون و ۶۰۶ هزار تومان برآورد شده، پرواز خارجی هنوز کالایی گران محسوب می‌شود. ایرلاین‌های خارجی عادت کار در بازار ایران را یاد گرفته‌اند. وقتی شرکت‌های داخلی قیمت‌ها را کاهش ندادند، آن‌ها هم صندلی‌های کلاس قیمت بالا را عرضه کردند. با وجود آن‌که پایه محاسبه ارز در بلیت پروازهای خارجی را از ۱۴۷۰۰ به ۹۷۰۰ تومان کاهش داده بودند.

 

توصیه‌های سفیر ایران در عراق به زائران اربعین حسینی

سفیر ایران در بغداد تاکید کرد: زائران اربعین حسینی به اندازه نیاز با خود دینار به همراه داشته باشند تا بتوانند حداقل ضروریات خود مانند هزینه سفر بین شهرهای مختلف عراق را تهیه و پرداخت کنند. ایرج مسجدی در پاسخ به این پرسش که سفارت ایران در بغداد تا کنون چه اقداماتی برای تسهیل سفر زائران اربعین حسینی به عراق انجام داده است ؟ گفت: چند روز بعد از برگزاری موفق مراسم اربعین سال گذشته که شاهد کمترین حواشی و مشکلات بودیم اولین جلسه هماهنگی برای اربعین سال جاری در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد برگزار شد. طی چند ماه گذشته نیز جلسات فراوانی در سفارت تهران در عراق و سرکنسولگری‌های ایران در این کشور همسایه با حضور تعدادی از مقامات عالی عراقی از جمله وزیر کشور، مسئولان عتبات عالیات، ستاد بازسازی و … برگزار شده است . رییس ستاد اربعین در عراق با بیان این که کمیته مشترک اربعین میان دو کشور تشکیل و هماهنگی‌های بسیار خوبی بین آنها انجام شده است ، تصریح کرد: اوج هماهنگی‌ها بین دو کشور با سفر آقای عبدالرضا رحمانی فضلی در تاریخ ۹۷/۶/۱۴ به بغداد و امضای یادداشت تفاهم همکاری اربعین بین دو کشور به وجود آمد ،چنان که در یادداشت تفاهم امضا شده بین دو وزیر در ۹ فصل و ۷۱ بند خدمات متقابل ایران و عراق برای تامین امنیت زائران و همکاری های دستگاههای دو کشور با یکدیگر مشخص شده است . وی با بیان این که مرزهای ورودی اربعین در این یادداشت تفاهم سه مرز اصلی مهران، چزابه و شلمچه در نظر گرفته شده است ، خاطرنشان کرد: تردد از مرز خسروی نیز مشروط به آمادگی طرف عراقی شده بود و طرف عراقی هم تا کنون در این زمینه اعلام آمادگی نکرده است ، از دیگر سو مرز سومار و مرز دریایی خرمشهر نیز به عنوان مرزهای جانشین در صورت نیاز در نظرگرفته شده اند .