مدیرکل خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: ۸۷ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت و مابقی تاپایان مهر تسویه خواهد شد. مومن نیافر درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم اظهار کرد: براساس آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تا کنون ۹ میلیون و ۴۶۱ هزارتن گندم با ارزش بالغ بر ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال […]
مدیرکل خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: ۸۷ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت و مابقی تاپایان مهر تسویه خواهد شد. مومن نیافر درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی گندم اظهار کرد: براساس آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تا کنون ۹ میلیون و ۴۶۱ هزارتن گندم با ارزش بالغ بر ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران سراسر کشور خریداری شده است. مدیرکل خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی از پرداخت ۸۷ درصد مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: تابه امروز ۱۰۹ هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال از مطالبات پرداخت و مابقی تا پایان مهرماه به حساب کشاورزان واریز خواهد شد. وی بیان کرد: با توجه به آنکه بیش از ۷۰ درصد گندم تولید داخل کیفی است، از این رو در تامین آرد مناسب و کیفی نانواییها هیچگونه مشکلی نداریم.
سهم ۸۰۰ هزار دلاری ایران از فروش نقشههای دریایی
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در دو سال گذشته کشور ایران موفق به تولید و انتشار ۴۲ سلول نقشه دریایی شده است و سهم کشور از فروش این نقشهها حدود ۸۰۰ هزار دلار است. معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه اجلاس بیست و پنجم شورای سیاستگذاری کشورهای عضو پریمار در تهران، اظهار کرد: در نشست اعضای پریمار به جز بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل فنی و رعایت استانداردهای جدید تولید نقشه دریایی، درباره قیمت گذاری فروش این نقشهها و سهم کشور تولید کننده از بازار جهانی نیز رایزنی میشود. هادی حقشناس با اشاره به اینکه در دو سال گذشته کشور ایران موفق به تولید و انتشار ۴۲ سلول نقشه دریایی شده است، سهم کشور از فروش این نقشهها را حدودا ۸۰۰ هزار دلار اعلام کرد.
بازگشت داروگر، روغن جهان و تولی پرس به مدار تولید
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز به کار سه واحد مشکل دار داروگر، تولیپرس و روغن جهان بعد از توقف یکی دو ماهه خبر داد.
کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آغاز به کار سه واحد داروگر، تولیپرس و روغن جهان خبر داد و گفت: به دنبال برگزاری جلسات با حضور سهامداران و نمایندگان این سه شرکت و همچنین مسئولان مرتبط از حوزهها و وزارتخانههای مختلف این سه شرکت که از مرداد و شهریور ماه دچار مشکل شده بودند، فعالیتشان از سر گرفته شد و کارگران بازگشت به کار داشتهاند. وی گفت: ما سعی میکنیم، در تمام استانها رصد به روز وضعیت بنگاهها را داشته باشیم و از ریزش نیروی کار جلوگیری کنیم.
عرضه گاز ایران به یک میلیارد مترمکعب میرسد
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: این شرکت در افق ۱۴۰۰ عرضه یک میلیارد مترمکعبی گاز را هدفگزاری کرده است. حسن منتظر تربتی گفت: در سالهای آینده ۱۸ میلیارد مترمکعب گاز کشش مصرف در بخش خانگی و ۱۸ میلیارد مترمکعب گاز کشش مصرف در بخش نیروگاهی داریم. وی کشش تقاضا در افق ۱۴۰۰ را ۴۱۶ میلیارد مترمکعب عنوان کرد و افزود: میزان تزریق گاز به مخازن نفتی، صادرات، مصرف صنایع عمده، مصرف نیروگاهی، مصرف بخشهای خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده و مصرف گاز در واحدهای عملیاتی تا سال ۱۴۰۰ افزایش خواهد یافت. مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: اکنون میزان تولید گاز غنی در ایران ۲۵۰ میلیارد مترمکعب در سال است که این رقم باید تا سال ۱۴۰۰ به ۳۶۳ میلیارد مترمکعب افزایش یابد.
ادامه صادرات فولاد مبارکه با وجود وضع تحریمهای جدید
رییس انجمن فولاد ایران، تحریمهای جدید فقط دسترسی به شبکههای مالی آمریکا را محدود میکند.
رییس انجمن فولاد ایران گفت: فولاد مبارکه در حالی به صادرات ادامه میدهد که تجارت و معامله انواع شمش و محصولات فولادی از مرداد ماه سال جاری در لیست تحریمهای آمریکا قرار گرفته است. وی با بیان این که مشتریان فولاد ایران منافع مشترکی با آمریکا نداشته و مستقل عمل میکنند، افزود: فولاد مبارکه به دلیل ارتباط با شرکتی تحریمی، مشمول تحریمهای ثانویه شده است. بهرام سبحانی گفت: این تحریم صرفا دسترسی فولاد مبارکه به شبکههای پولی و مالی آمریکا را در سراسر جهان محدود میکند و این در حالی است که پیش از این هم هیچ ارتباطی با این شبکهها وجود نداشت.