حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از تبدیل مصوبه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی همدان به بیمارستان یک هزار تختخوابی در همدان خبر داد . وی در خصوص انتصاب مدیران نیز گفت: اجازه نمی‌دهم مدیری مجبور شود نیرویی را با اجبار و فشار در جایی منصوب کند چراکه برای تصدی مدیریت فرد هر قدر […]

حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی از تبدیل مصوبه بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی همدان به بیمارستان یک هزار تختخوابی در همدان خبر داد .
وی در خصوص انتصاب مدیران نیز گفت: اجازه نمی‌دهم مدیری مجبور شود نیرویی را با اجبار و فشار در جایی منصوب کند چراکه برای تصدی مدیریت فرد هر قدر کارآمدتر و توانمندتر باشد بهتر است و حمایت از مدیران صرفا باید براساس کارآمدی و اثر گذاری باشد. حاجی بابایی از دریافت نامه موافقت و تعیین تکلیف پردیس سینمایی همدان خبر داد و گفت: شورای شهر و استانداری مقدمات شروع عملیات اجرایی را فراهم کنند تا بتوانیم بر اساس اهداف پیش بینی شده همدان را قطب انیمشن کشور کنیم.

 

 صید مطلوب صیادان مازندرانی

رﺋیس گروه صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران، میزان صید هفته اول را در استان ۲۰۲ تن اعلام کرد.
قاسم کریم زاده با بیان اینکه براساس تصمیمات کمیته مدیریت صید سازمان شیلات ایران، صیادان تورهای خود را از۱۵ مهرماه یک هفته زودتر از سنوات قبل در دریا پهن واقدام به صید کردند افزود: براساس آمارهای اخذ شده تا ۲۲ مهرماه و طی یک هفته صیادان ۲۰۲ تن انواع ماهیان استخوانی را صید و روانه بازار مصرف کردند.
کریم زاده درادامه با اشاره به اینکه ارزش اقتصادی ماهیان صیدشده پنج میلیارد تومان بوده است، افزود: ۹۷ درصد ازماهیان صید شده مربوط به گونه کفال ماهیان و مابقی سایرگونه ها ازجمله سفید بوده است.
وی سرانه صید هر شرکت تعاونی پره از صید را تاکنون حدود چهار تن بیان کرد و گفت: پیش بینی می شودصید امسال نسبت به سنوات گذشته وضعیت مطلوبتری را در سبد صیادان نشان دهد.
چهار هزار صیاد در قالب ۵۴ شرکت تعاونی در مازندران فعالیت می کنند.

 

چالاک‌سازی استاندارد یزد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار یزد گفت: استاندارد باید به یک دستگاه ناظر، چالاک و شفاف تبدیل شود. علی‌ زینی‌وند در مراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد در یزد با بیان اینکه استاندارد همه جنبه‌های زندگی انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، اظهار داشت: هر چه در زندگی و ذهنیت انسان، آثار مثبت وجود داشته باشد، به استاندارد ختم می‌شود. وی افزود: استانداردها زمانی ماندگار می‌شود که بین‌المللی شوند و راز بین‌المللی شدن استانداردها، شناسایی ذائقه مردم نقاط مختلف جهان است. زینی‌وند بیان کرد: تمام برندهای تجاری زمانی که می‌خواهند در کشوری سرمایه‌گذاری کنند، ذائقه مردم را شناسایی کرده و در استانداردهای خود بر اساس این ذائقه‌ها، تغییراتی ایجاد می‌کنند.