مدیر پایانه مرزی آستارا گفت: تاکنون ۴ هزار زائر خارجی اربعین حسینی برای عزیمت به کربلا از مرز آستارا وارد ایران شدند. جلال دیانسایی اظهارکرد: تاکنون ۴ هزار زائر خارجی اربعین حسینی از کشورهای داغستان روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان از طریق پایانه مرزی آستارا وارد جمهوری اسلامی ایران شدند. وی گفت: این تعداد زائر […]
مدیر پایانه مرزی آستارا گفت: تاکنون ۴ هزار زائر خارجی اربعین حسینی برای عزیمت به کربلا از مرز آستارا وارد ایران شدند.
جلال دیانسایی اظهارکرد: تاکنون ۴ هزار زائر خارجی اربعین حسینی از کشورهای داغستان روسیه، گرجستان و جمهوری آذربایجان از طریق پایانه مرزی آستارا وارد جمهوری اسلامی ایران شدند.
وی گفت: این تعداد زائر در قالب ۶۵ دستگاه اتوبوس،۴ دستگاه مینیبوس و ۲۶ سواری وارد آستارا شده و بعد از اقامت موقت و عزاداری در موکب های پایانه مرزی و امامزادگان ابراهیم و قاسم (ع) این شهرستان، به کربلای معلی عزیمت کرده اند.
دیانسایی با بیان اینکه برای زائران خارجی اربعین حسینی ۲ موکب و ۱۷ غرفه تدارک دیده شده است، گفت: تمامی زائران خارجی اربعین حسینی ورودی از مرز زمینی آستارا جهت خروج از کشور به مرز شلمچه رفته و از طریق این مرز رهسپار کربلای معلی خواهند شد.
حل مشکل آب شرب شهرستانهای استان مازندران
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران گفت: مشکل آب شرب بابلسر و شهرهای همجوار با اتمام تصفیه خانه حل می شود.
محمد ابراهیم یخکشی در جلسه بررسی مشکلات شهرستان بابلسر در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: اداره امور آب منطقه ای در شهرستان بابلسر اقدامات مختلفی در حوزه رودخانه و تامین آب شرب و کشاورزی در دست اقدام دارد.
وی افزود: بخشی از اعتبارات ما از منابع استانی برای لایروبی رودخانه ها و آببندان ها است و در این زمینه چند پروژه در حال کار داریم.
مدیرعامل آب منطقه ای مازندران با اشاره به سهم شهرستان بابلسر از اعتبارات ملی عنوان کرد: این شهرستان منابع آب خود را در بحث آب شرب و کشاورزی از بالادست تامین می کند که در این زمینه چند طرح ملی در حال انجام داریم که این شهرستان هم برخوردار از آن است.
یخکشی تصریح کرد: طرح آبرسانی از سد البرز را داریم که در حال انجام است و هفت و نیم کیلومتر از خط انتقال تا بابلسر باقی مانده است که پنج کیلومتر آن مشترک با شهرستان بابل است و دو و نیم کیلومتر مستقلا برای بابلسر است که انجام می شود.
ثبت هویت دو میلیون اتباع خارجی
مدیرکل اتباع خارجی وزارت کشور گفت: اطلاعات بیش از دو میلیون نفر از اتباع خارجی حاضر در کشور ثبتشده است.
احمد محمدیفر در جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی استان گلستان اظهار کرد: بنا بر آمارهای موجود حدود سه میلیون تبعه خارجی در کشور حضور دارند که عمده آنها اتباع افغانستانی هستند.
وی افزود: اقامت، اشتغال و حتی ازدواج اتباع بیگانه باید در چهارچوب یک پروسه قانونی قرار داشته باشد که در همین راستا اطلاعات بیش از دو میلیون نفر از اتباع، شامل محل سکونت، محل اشتغال، اسناد هویتی و دیگر اطلاعات ثبتشده است، همچنین این افراد برای تردد از استانی به استان دیگر نیاز به مجوز دارند.
مدیرکل اتباع خارجی وزارت با تأکید بر تقویت کارکردهای فرهنگی در حوزه اتباع تصریح کرد: آموزشوپرورش، بهداشت و معیشت، سه اولویت ما در حوزه اتباع بیگانه است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: ما در جلسات مختلف همواره بر ساماندهی، برنامهریزی، هماهنگی و نظارت در حوزه اتباع بیگانه تأکیدداریم و از همه ظرفیتهای استان پیرامون شناسایی و ساماندهی اتباع بیگانه استفاده میکنیم.
علیاصغر طهماسبی افزود: اطلس اتباع بیگانه را در دست تنظیم داریم که تا یک ماه دیگر تکمیل و یک نسخه از آن در اختیار وزارت کشور قرار خواهد گرفت.
راهکار انحرافی در پتروشیمی خراسان شمالی
نماینده پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور شرکت جدید برای اجرای فاز دوم پتروشیمی خراسان یک راهکار انحرافی و راه به جایی نخواهد برد.
علی اکبری در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار کرد: راه اندازی فاز دوم پتروشیمی مطالبه مردم خراسان شمالی از دولت است، بنابراین هرچه سریع تر طرح توسعه آن اجرایی شود.
اکبری افزود: آشکار است که حضور شرکت جدید برای اجرای فاز دوم پتروشیمی با ۸۰ درصد سهام و همچنین با سرمایه گذاری ۲۰ درصدی تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی آموزش و پرورش راهکار انحرافی است.
وی تصریح کرد: شرکت جدید علاوه بر نداشتن کارنامه کاری، ظرفیت و استعدادی نیز برای اجرای فاز دوم پتروشیمی ندارد، بنابراین نمی توان اعتماد کرد. نماینده مردم بجنورد، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید مصوبه دولت که قرار بود طرح «جی. تی. پی. پی» را با پنج هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری اجرا کند، محقق شود.
اکبری بیان کرد: ما از پروژه توسعه پتروشیمی به عنوان اقتصاد مقاومتی یاد می کنیم چرا که زمینه اشتغالزایی را برای مردم خراسان شمالی فراهم می کند.
وی تاکید کرد: پتروشیمی یک ظرفیت است و تامین اجتماعی و شرکت های سهام دار باید آن را فرصت و غنیمت بدانند و برای رضایتمندی مردم مصوب های دولت را اجرایی کنند.