حمله خشونت آمیز به یک پناهجوی روزنامه نگار ایرانی در جزیره نائورو (مانوس) استرالیا و شدت جراحت وارده به او، او را روانه بیمارستان کرد. روزنامه گاردین نسخه استرالیا گزارش داد که بهروز بوچانی که پیش از این در ایران روزنامه نگار و نویسنده بوده است امروز بر شدت جراحت وارده به سر و چشم […]
حمله خشونت آمیز به یک پناهجوی روزنامه نگار ایرانی در جزیره نائورو (مانوس) استرالیا و شدت جراحت وارده به او، او را روانه بیمارستان کرد.
روزنامه گاردین نسخه استرالیا گزارش داد که بهروز بوچانی که پیش از این در ایران روزنامه نگار و نویسنده بوده است امروز بر شدت جراحت وارده به سر و چشم در یک درگیری در اردوگاه پناهجویان این جزیره، ساعت ها بیهوش بود، سرانجام برای درمان روانه بیمارستان عمومی لوگانو شد. براساس این گزارش، این پناهجوی کرد ایرانی که ۵ سال را در بازداشتگاه ویژه نگهداری از پناهجویان و پناهندگان در جزیره مانوس در پاپوا گینه نو در بازداشت به سر می برد، صبح امروز براثر حمله فردی ناشناس از ناحیه سر و صورت و به ویژه چشم به شدت مضروب شد. دیوید یاپو، فرمانده پلیس محلی مانوس با اعلام این خبر گفت که بهروز ۴۲ ساله مدتی است که با یک همسر بومی ازدواج کرده و با او زندگی می کند، اما صبح امروز توسط یک مظنون بومی مورد حمله شدید قرار گرفت. وی به همراه بیش از ۹۰۰ پناهجوی دیگر که عمدتا ایرانی هستند، در این جزیره محبوس است و از هیچ حق حقوق مصرح بین المللی برخوردار نیست.
این فرمانده پلیس در عین حال از بومیان خواست به پناهجویانی که با بومیان ازدواج می کنند با دیده احترام بنگرند. اوضاع در جزیره مانوس به لحاظ بهداشت فیزیکی و روانی به حدی نگران کننده است که پزشکان بدون مرز و دفتر آوارگان سازمان ملل نیز هفته گذشته از دولت استرالیا خواستند تا هرچه سریعتر این بازداشتگاه پناهجویان این کشور در جزایر دور از خاک استرالیا را تخلیه کرده و تعطیل اعلام کند. بهگزارش گاردین، سخنگوی این دفتر سازمان ملل تاکید کرده وضعیت بهداشت و سلامتی در بازداشتگاههای آوارگان استرالیا در خارج از این کشور در حال فروپاشی است. این مقام با تاکید بر مسوولیت دولت استرالیا در این زمینه پیشنهاد کرده کانبرا به طرح نیوزیلند که بهار گذشته اعلام شد پاسخ مثبت داده و تعدادی از پناهجویان را به این کشور بفرستد. سازمان پزشکان بدون مرز ضمن تاکید بر وضعیت روانی وخیم و خطرناک پناهجویان و بهویژه کودکان در بازداشتگاه نائورو از دولت استرالیا خواسته آنها را از این بازداشتگاه خارج کند. طبق گزارش سازمان پزشکان بدون مرز، سلامت روانی پناهجویانی که استرالیا آنها را در بازداشتگاه جزیره نائورو نگاه میدارد به اندازهای وخیم است که برخی کودکان به حالت اغما نزدیک شده و با خوردن و نوشیدن و حتی تکلم مشکل پیدا کردهاند.
در دیدار با وزیر خزانهداری آمریکا
نتانیاهو بار دیگر ادعاهایش را درباره ایران تکرار کرد
وزیر خزانهداری آمریکا در سفری به فلسطین اشغالی روز یکشنبه با نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار و گفتوگو کرد.
«بنیامین نتانیاهو» در یک نشست خبری مشترک با «استیون منوچین» بار دیگر اظهارات بیاساس خود درباره ایران و توافق هستهای را مطرح کرد. نتانیاهو مدعی شد با منوچین درباره چگونگی متوقف کردن آنچه «تجاوز دوگانه ایران؛ تلاش برای دستیابی به زرداخانه هستهای و تسلیحات متداول و تلاش برای گرفتن تمامی خاورمیانه» خواند گفتوگو کرده است. نخست وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تمجید از آنچه «گام شجاعانه ترامپ در قبال برجام»،خواند، توافق هستهای را مورد انتقاد قرار داد. نتانیاهو ادعا کرد: به جای مسدود کردن راه آنها برای رسیدن به سلاح هستهای، این توافق در واقع راه ایران برای رسیدن به سلاح هستهای را هموار کرد و صدها میلیارد دلار پول نقد در اختیار آنها قرار داد.
صدام کوچک، لقبی مناسب محمد بن سلمان
نویسنده، روزنامهنگار و تاریخنگار انگلیسی که نوشتههایش بر تاریخ آلمان نازی و مسائل وابسته به آن متمرکز است، معتقد است محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان یک ستمگر متزلزل است که حس آدمکشی او کل خاورمیانه را تهدید میکند.
به نوشته روزنامه دیلی میل، با اینکه هنوز جزئیات کامل مرگ وحشتناگ جمال خاشقجی، روزنامهنگار منتقد عربستانی مشخص نیست، با این حال دیگر تردیدی درباره سرنوشت او هم وجود ندارد. عربستان رسما مرگ او را حین درگیری درون کنسولگری ریاض در استانبول تایید کرده است. مایکل بورلی که سال ۲۰۰۱ جایزه ادبی ساموئل جانسون را بابت نگارش کتاب رایش سوم، تاریخی نوین به دست آورد، میگوید: تردیدی نیست که در روزهای آتی اخبار بیشتری از طرف ترکها دریافت میکنیم. مثلا اینکه دیوارهای تازه رنگ شده این کنسولگری حاوی ردی از خون خاشقجی است. بررسی مناطق جنگلی نزدیک استانبول شاید به خوبی بتواند قطعات بدن او را کنار هم بچیند. در غیر اینصورت چرا خودروی کنسولگری به آن جهت رفته بود؟ او تاکید کرد: همانطور که جان ساورز، رئیس سابق اداره ضد اطلاعات انگلیس (امآی۶) گفته است، هیچکدام از این مسائل را نمیتوان بدون دستور واضح ولیعهد که حاکم دوفاکتوی عربستان است، انجام داد. تبعات دیپلماتیک و اعتباری آن متوجه پادشاهی آل سعود است. به گفته بورلی، هر روز شواهد بیشتری از این ولیعهد ۳۳ ساله که خودش را اصلاحطلب نشان میدهد به دست میآید که او غیرمنطقی، ستمگری متزلزل است که با صدام، دیکتاتور سابق عراق رقابت میکند. این نویسنده و محقق انگلیسی معتقد است: کویتیها او را صدام کوچک صدا میزنند و نگرانند که او هم طرحی برای حمله به کشورشان داشته باشد.