مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان بابیان اینکه این سازمان برای اجرای حذف پلاستیک دو هزار کیسه دارو را طراحی کرد، گفت:۶۰۰کیسه پارچه‌ای ویژه دارو به بیمارستان شفا اهدا شد. حمیدرضا پیوندی ابراز داشت: سازمان پسماند در گام نخست سازمان برای اجرای حذف پلاستیک دو هزار کیسه دارو را طراحی کرده است که این تعداد […]

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان بابیان اینکه این سازمان برای اجرای حذف پلاستیک دو هزار کیسه دارو را طراحی کرد، گفت:۶۰۰کیسه پارچه‌ای ویژه دارو به بیمارستان شفا اهدا شد. حمیدرضا پیوندی ابراز داشت: سازمان پسماند در گام نخست سازمان برای اجرای حذف پلاستیک دو هزار کیسه دارو را طراحی کرده است که این تعداد در بیمارستان‌های سمنان توزیع خواهد شد. وی بابیان اینکه بالغ‌بر ۶۰۰عدد کیسه پارچه‌ای ویژه دارو به بیمارستان شفا سمنان اهداء شد، افزود: علاوه بر توزیع این کیسه‌ها ۶۰عدد سطل کاغذ و یک عدد مخزن پسماند خشک در بیمارستان شفا قرار گرفت و ۲۰۰عدد کیسه نان و کیسه‌زباله خودرو به سازمان نظام پزشکی برای توزیع در بین پزشکان توزیع شد.

 

پرداخت سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان
در بخش سلامت مازندران

مدیرکل بیمه سلامت مازندران با بیان اینکه هنوز زمان میوه چینی طرح بیمه سلامت فرا نرسیده است گفت: این طرح باید به مرور زمان و طی سالها جا بیفتد.
رسول ظفرمند با بیان اینکه سال قبل یک میلیون و ۹۰۰ هزار بار مراجعه با بیمه سلامت به مراکز درمانی استان صورت گرفته است افزود: این مراجعات به پزشک، آزمایشگاه و غیره توسط ۳۰۰ هزار فرد تحت پوشش صورت گرفته است و هربار مراجعه ۵۷ هزار تومان هزینه برای ما داشته است.
وی با بیان اینکه به بیماران سرطانی و صعب العلاج در قالب خارج از شمول کمک هزینه درمانی پرداخت می‌شود اظهار داشت: تحت پوشش قراردادن افراد فاقد بیمه از جمله اقدامات بزرگ دولت به شمار می‌رود.
ظفرمند یادآور شد: در سال جاری به طور میانگین ماهانه ۱.۵ میلیارد تومان بابت فرانشیز دارو پرداخت کردیم و ماهانه دو میلیارد تومان نیز بابت حق الزحمه پزشکان خانواده پرداخت می‌شود.
وی ادامه داد: سالانه در استان مازندران ۷۰۰ میلیارد تومان برای درمان پرداخت می شود.

 

احداث ۹۲ باب مدرسه
در آذربایجان شرقی

‌رئیس مجمع خیران مدرسه ساز استان آذربایجان شرقی از احداث ۹۲ باب مدرسه‌ با مشارکت خیران در این استان خبر داد
عبدالله فرمانی از آغاز احداث این مدارس خبر داد و افزود: عملیات احداث ۳۸ باب از این مدارس با مشارکت خیران آغاز شد.
وی با تاکید بر اینکه با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها ساخت هیچ مدرسه ای توسط خیران در استان تعطیل نیست، اذعان داشت: خیران در ۲۰ سال گذشته، برای احداث مدرسه در آذربایجان شرقی ۶۷۰ میلیارد تومان هزینه کردند.
فرمانی با مثبت ارزیابی کردن مشارکت و جذب خیران در این استان گفت: آذربایجان شرقی در زمینه جلب و جذب مشارکت خیران برای مدرسه سازی در کشور جزو ۲ استان برتر است.