رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با انتقاد از عملکرد «مهرداد فتحی بیرانوند» گفت: متأسفم که مدیرکل محیط‌زیست لرستان در این چند سال جلسه‌ای با تشکل‌های زیست‌محیطی نداشته است. عیسی کلانتری، در شورای اداری لرستان در سخنانی با بیان اینکه شعار محیط‌زیست است که محیط‌زیست ارث پدری نیست و امانت نسل‌های بعد است، گفت: مردم کره […]

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با انتقاد از عملکرد «مهرداد فتحی بیرانوند» گفت: متأسفم که مدیرکل محیط‌زیست لرستان در این چند سال جلسه‌ای با تشکل‌های زیست‌محیطی نداشته است.
عیسی کلانتری، در شورای اداری لرستان در سخنانی با بیان اینکه شعار محیط‌زیست است که محیط‌زیست ارث پدری نیست و امانت نسل‌های بعد است، گفت: مردم کره زمین امانت‌داران خوبی نیستند و مصرف بیش از حد و توسعه نامتوارن موجب شده است امانت نسل‌های بعد قربانی شود.
وی با اشاره به اینکه پیامدهای این امر در ایران به عنوان اولین کشور است و بیشترین تاثیر تخریب زیست‌محیطی در ایران وجود دارد، گفت: محیط زیست کشور ما پتانسیل تخریب بیشتر را ندارد. رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با بیان اینکه به تدریج گران شدن نفت، ورود تکنولوژی و عدم فرهنگ استفاده از آن ایران را جزو کشورهای پیشرفته تخریب محیط‌زیست قرار داده است، گفت: محیط‌زیست را به ارزانی از دست داده‌ایم.
کلانتری با تاکید بر اینکه متاسفم که مدیرکل محیط‌زیست لرستان در این چند سال جلسه‌ای با تشکل‌ها نداشته است، چرا که شعار ما داشتن ۸۰ میلیون محیط‌بان است، افزود: فتحی بیرانوند باید تجدید نظر کند و اولین جلسه خود را با تشکل‌ها را در اسرع وقت برگزار کند. وی با تاکید بر لزوم داشتن رهبری محیط‌زیستی در لرستان عنوان کرد: ما خودمان را سرباز خوبی برای اهداف مقام معظم رهبری نمی‌دانیم و در حد انتظارات ایشان عمل نکرده‌ایم.
کلانتری با بیان اینکه ما کم بازده‌ترین کشور دنیا در استفاده از آب و انرژی هستیم، اظهار داشت: مخالفت با تعهدات برای حفظ محیط‌زیست در تضاد با قوانین برنامه ششم و دستورات رهبری است و جزو ۱۴ کشوری هستیم که کنوانسیون پاریس را تصویب نکردیم و اولین قربانی جهان در مقابل تغییر اقلیم هستیم.
وی با اشاره با افزایش یک و نیم درجه‌ای دما در کشور گفت: ما اگر خودمان را مقید به فرمان رهبری بدانیم باید شدت انرژی خود را سه برابر کاهش دهیم و این یعنی تغییر مصرف انرژی در حوزه صنعت کشور است.
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با بیان اینکه تالاب‌ها در کشور ما خشکیده شده‌اند، ادامه داد: اثری از تالاب‌ها وجود ندارد چرا که تن به اجرای کنوانسیون پاریس ندادیم. کلانتری با بیان اینکه میزان آب‌های تجدیدپذیر ما در سال زراعی گذشته ۷۷ میلیارد مترمکعب بوده و مصرف آب ما ۹۵ میلیارد مترمکعب است، گفت: ما اصلاح ساختاز زیربنایی در حوزه محیط‌زیست داریم و سه هزار محیط‌بان تنها نمی‌توانند این کار را انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه ما به عنوان سیاست‌گذار و تشکل باید فرهنگ‌سازی کنیم که محیط‌زیست ما در تدوین قوانین کلان اصلاح شود، افزود: ما دوستداران محیط‌زیست باید زنجیرهای خود را پاره کنیم و خواسته‌های خود را بسط بدهیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور با اشاره به اینکه خیلی از سیاست‌های ما باید تغییر کند، بهره‌وری انرژی ما به شدت پایین است، گفت: وظیفه من است که وضعیت را اصلاح کنم اما بدون مردم و تغییر تفکر در قانون‌گذاران و سیاست‌گذاران هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.
کلانتری با اشاره به مصرف بالای ۱۰۰ درصدی آب تجدیدپذیر کشور گفت: دستور رهبری کاهش مصرف انرژی است و صنایع و نیروگاه‌های ما باید دگرگون شوند.