استاندار آذربایجان غربی گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید زیرساخت‌های جامعه و کشور اصلاح شود تا بتوان این مهم را کنترل کرد. محمدمهدی شهریاری اظهارداشت: در حال حاضر ریشه بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها اقتصاد و بیکاری است. وی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی با وجود ظرفیت و پتانسیل‌های بالا از عقب ماندگی تاریخی […]

استاندار آذربایجان غربی گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید زیرساخت‌های جامعه و کشور اصلاح شود تا بتوان این مهم را کنترل کرد.
محمدمهدی شهریاری اظهارداشت: در حال حاضر ریشه بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها اقتصاد و بیکاری است.
وی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی با وجود ظرفیت و پتانسیل‌های بالا از عقب ماندگی تاریخی رنج می‌برد افزود: برخی تنگ نظری‌ها و برخوردهای قومی و قبیله ای باعث عقب ماندگی مفرط استان شده که این موضوع باید به حداقل برسد تا استان پیشرفت کند.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: با وجود کاهش سرمایه گذاری در کلان کشوری در استان آذربایجان غربی شاهد رشد سرمایه گذاری هستیم.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی هم در این نشست گفت: برای پیشگیری از وقوع حرم برنامه محور و بر اساس شرایط مختلف استان حرکت می کنیم که حاصل بررسی و تلاش های معاونت‌های مختلف است.
علی اکبر گروسی ادامه داد: کار پیشگیری از وقوع جرم کاری فراقوه ای است و نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و رسانه‌ها است تا بتوان از آن نتیجه‌ای گرفت.

 

افزایش ۲۰ درصدی تولید گندم آذربایجان شرقی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از افزایش ۲۰ درصدی تولید گندم در استان با اجرای طرح مشترک ایران – ایکاردا در مزارع خبر داد.
اکبر فتحی با اشاره به اجرای طرح طرح مشترک ایران – ایکاردا در مزارع استان گفت: این طرح از سال ۱۳۹۵ به منظور افزایش بهره ‌وری نظام‌ های تولید غلات محور و افزایش بهره‌ وری گندم و نظام‌ های زراعی گندم بنیان،در استان اجرایی شده است.
وی از اجرای این طرح در استان های آذربایجان شرقی، لرستان، کردستان و کرمانشاه خبر داد و ادامه داد: طرح مشترک ایران – ایکاردا در ۸ شهرستان های مراغه، هشترود، میانه، بستان آباد، سراب و هریس اجرا می شود و با توجه به نتایج مطلوب اجرای آن، درصدد توسعه و تعمیم طرح به دیگر شهرهای استان هستیم.
وی در ادامه با اشاره به خرید تضمینی گندم مازاد کشاورزان آذربایجان شرقی تصریح کرد: امسال ۶۲۸ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان با احتساب میزان بذر تولیدی این محصول توسط شرکت غله در مجموع به قیمت ۷۸۰ میلیارد تومان خریداری شده است.