مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان تهران با اشاره به اینکه روستاهای استان بالای ۲۵هزار انشعاب غیر مجاز دارند گفت: انشعاب های غیرمجازروستایی استان تهران به انشعاب مجازتبدیل می شوند. رضا پور رجب با بیان اینکه مشکلات و معضلات حوزه آب و فاضلاب روستایی استان تهران در ملارد بسیار زیاد است اظهار داشت: در سال […]
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان تهران با اشاره به اینکه روستاهای استان بالای ۲۵هزار انشعاب غیر مجاز دارند گفت: انشعاب های غیرمجازروستایی استان تهران به انشعاب مجازتبدیل می شوند.
رضا پور رجب با بیان اینکه مشکلات و معضلات حوزه آب و فاضلاب روستایی استان تهران در ملارد بسیار زیاد است اظهار داشت: در سال ۹۴ تعداد ۸ مشاور برای کل روستاهای استان تهران در حوزه اب و فاضلاب روستایی جهت مطالعه این روستاها استخدام شدند تا بررسی کنند طی افق ۱۴۰۰ همه روستاها تا چه حدودی باید پیشرفت داشته باشند.
پوررجب با بیان اینکه روستاهای ملارد منبع آب کافی ندارند و تامین آب بالادست از مجتمع کوثر و قلعه فرامرز است گفت: هر چه قدر به جنوب مجتمع کوثر می رویم کیفیت آب پایین تر می آید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تا به امروز ۱۵ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی و ۵ میلیارد تومان تخصیص اعتبار رییس جمهور از محمد اباد غمشلو، مهراذین مهرچین و بیدگنه اختصاص داده شده است افزود: ابفا روستایی ملارد تا به امروز ۱۳ حلقه چاه آب را حفاری کرده است و این چاه ها بیش از ۲ سال دوام ندارند چون ابخوان خوبی در اختیار نداریم و باید اعلام کنیم که برای هر حلقه چاه ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که باید بررسی لازم در این مورد صورت بگیرد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان تهران بیان داشت: برای بهداشت آب در ملارد ۴ سال است که از لحاظ میکروبی مشکلی نداریم بهترین نوع کنتور شیرفلکه داریم چون می خواهیم این تجهیزات برای ۱۰۰ سال کار کنند.
پوررجب اظهار داشت: ۹۰ در صد روستاهای استان تهران دارای آب کافی هستند و در روستاهای استان تهران بالای ۲۵ هزار انشعاب غیر مجاز است که بیشترین آمار این انشعاب های غیرمجاز برای شهریار، ملارد و پاکدشت است.
۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در چهارمحال و بختیاری
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی درمرغداری های چهارمحال وبختیاری انجام شد.
حسینعلی سلطانی با اشاره به اینکه حدود ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی درمرغداری های چهارمحال وبختیاری انجام شد، اظهار داشت: این تعداد جوجه ریزی از ابتدای امسال تاکنون در مرغداری های چهارمحال و بختیاری انجام شده است.
وی بیان کرد: بیش از ۳۲ هزار جوجه ریزی در واحدهای تولید گوشت بوقلمون انجام شده است. مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بیش از ۲۰۰ مرغداری در بخش تولید گوشت مرغ در این استان فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری یکی از تولید کنند گان برتر گوشت مرغ کشور است که بخش از تولیدات این استان به کشور عراق صادر می شود.
جمع آوری بالغ بر دو میلیارد زکات در خراسان جنوبی
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: دو میلیارد و ۱۹۷ میلیون تومان زکات در نیمه نخست سال جاری در خراسان جنوبی جمع آوری شده است. رضا سلم آبادی اظهار کرد: ۲۰ پروژه عمرانی در شش ماهه نخست سال جاری از محل زکات جمع آوری شده کشاورزان و دامداران خراسان جنوبی اجرا شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از این ۲۰ پروژه، شش پروژه احداثی و ۱۴ پروژه مرمتی بوده است، بیان کرد: این پروژه ها به مبلغ ۱۶۴ میلیون تومان اجرا شده است.
وی ادامه داد: از جمله این پروژه ها می توان به پنج حسینیه، ۱۱ مسجد، یک غسالخانه اشاره کرد که با توجه به نیاز مردم منطقه اجرا شده است.
قدرت رسانه در خلع سلاح دشمن
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی گفت: می توان با استفاده از قدرت و تاثیرگذاری رسانه دشمن را خلع سلاح کرد.
محمد رحیم نوروزیان اظهار کرد: تبلیغات برای آغاز تحریم از ۱۳ آبان، دروغ بزرگ دشمنان خارجی و داخلی کشور است که قصد دارند میان مردم ترس و واهمه ایجاد کنند.
وی افزود: تبلیغات عجیب و غریب دشمن و رسانه های معاند برای بیان این موضوع به این دلیل است که روز ۱۳ آبان مصادف با روز مبارزه با استکبار جهانی است و می خواهد از این طریق مردم را از آرمان های خود دور کند.
شهروندان بجنوردی در سیطره بمباران تبلیغات اقتصادی
عضو شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: شهر و شهروندان بجنوردی در سیطره بمباران تبلیغات اقتصادی قرار گرفته اند.
علیرضا باغچقی درباره حجم بالای تبلیغات های اقتصادی در سطح شهر بجنورد، اظهار کرد: تبلیغات گسترده اقتصادی با هدف قرار دادن جامعه شهری انجام می شود که خسارتی ویژه از بُعد سلامت روان برای شهروندان ایجاد می کند.
باغچقی با بیان اینکه شهروندان اسیر گستره تبلیغات شرکت ها و برندها شده اند، تصریح کرد: بازنده اصلی این تبلیغات به لحاظ بهداشت روانی اجتماعی و اقتصاد خانوار، مردم هستند. وی افزود: این حجم از گستره تبلیغات با ابزارهایی نظیر بیلبوردها، استند، فلکسی، تابلوی کنارپیاده روها، دیوار نویسی ها، تلویزیون های شهری، تلویزیون های ایستگاه های اتوبوس، بدنه های ایستگاه های اتوبوس، بدنه اتوبوس و همچنین افزودن تبلیغات داخل تاکسی ها نیز جدیدا در معرض بمباران قرار گرفته است.