دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک کشور گفت: طرح «الزام استفاده از صندلی کودک در خودرو» که به صورت لایحه به دولت فرستاده شده، در حال بررسی در مجلس است. پوریا محمدیان یزدی با بیان اینکه طرح الزام استفاده از صندلی کودک خودرو ابتدا به ساکن در جلسات کمیسیون ایمنی راه مطرح و در کمیتههای تخصصی […]
دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک کشور گفت: طرح «الزام استفاده از صندلی کودک در خودرو» که به صورت لایحه به دولت فرستاده شده، در حال بررسی در مجلس است.
پوریا محمدیان یزدی با بیان اینکه طرح الزام استفاده از صندلی کودک خودرو ابتدا به ساکن در جلسات کمیسیون ایمنی راه مطرح و در کمیتههای تخصصی آنها بررسی شد، اظهارکرد: با وجود این بررسیها اما متوجه شدیم در دنیا به موضوع استفاده از صندلی کودک در خودرو پرداخته شده است و این موضوع را به عنوان یکی از الزامات قانونی کنترل می کنند. در حقیقت مانند الزام بستن کمربند، استفاده از صندلی کودک نیز در دنیا اجباری است.
وی ادامه داد: پس از آن از دستگاههای مختلف پیشنهاداتی مطرح شد و در کمیتههای آنان نیز این موضوع نهایی و در نهایت به عنوان مصوبه کمیسیون ایمنی راهها به دولت ارجاع شد؛ زیرا باید در قالب یک لایحه ارسال می شد.
موافقت با کلیات قرارداد تأمین۶۳۰ دستگاه واگن مترو تهران
مدیرکل دفتر حمل و نقل ریلی درون شهری سازمان شهرداری ها ضمن اشاره به موافقت شورای اقتصاد با کلیات قرارداد تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن مترو برای تهران، از آماده شدن اسناد مناقصه ۷۷۴ واگن برای شهرهای شیراز،اصفهان، اهواز، تبریز، کرمانشاه و قم و۵۹۶ واگن برای تهران و کرج خبر داد.
چندی پیش مناقصه ساخت ۶۳۰ دستگاه واگن برای متروی تهران برگزار شد که طی این مناقصه شرکت CRC چین و واگن سازی تهران برای تهیه واگنهای مورد نیاز انتخاب شدند و چون میبایست این قرارداد از محل فایناس تأمین شود، شرکت نورینکو چین نیز مسئولیت تأمین فایناس این قرارداد را برعهده گرفت و بر همین اساس طی جلساتی با شرکت CRC چین و شریک ایرانی آن واگن سازی تهران، مفاد قرارداد فیما بین این شرکتها مشخص شد.
در این راستا حسین رجب صلاحی-مدیرکل دفتر حمل و نقل ریلی درون شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور گفت: این قرار داد و مفاد آن چندی پیش در جلسه شورای اقتصاد مطرح شد و شورای اقتصاد نیز با کلیات این قرارداد و بازپرداخت فایناس موافقت کرد و بایستی بعد از این موافقت وارد مرحله بعدی و نهایی کردن فایناس باشیم.
تعرفههای خدمات مراقبت در منزل بازنگری میشود
معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: تعرفههای خدمات مراکز مراقبت در منزل از ابتدا کم منظور شده بود و همین علت به شورای عالی بیمه درخواست دادیم که دوباره در تعرفههای این طرح بازنگری شود.
مریم حضرتی درباره طرح مراقبت در منزل افزود: این طرح در شورای عالی بیمه سلامت تصویب و مقرر شد به صورت پایلوت برای پنج دسته از بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان، نوزادانی که نیاز به فتوتراپی دارند، بیمارانی که درICU هستند و فقط نیاز به مراقبت دارند و دوره حاد درمانشان گذشته و بیماران پیشرفته نارسایی قلبی خدمات مراقبتی در منزل ارائه شود.
وی افزود: قرار شد بستههای خدماتی برای این پنج دسته بیماری نوشته شود. کارگروههای تخصصی برای هر کدام از این بیماریها تشکیل شد. در هر کارگروه، یک پزشک متخصص هر بیماری، پرستار عضو هیئت علمی، پرستار مراقبت در منزل و نمایندههای بیمه حضور داشتند. بستههای خدمتی نوشته شده و به بیمهها ارائه شده تا تایید شود و روند اجرایی این طرح آغاز شود. حضرتی اظهار داشت: روند آغاز و مراحل ساختاری این طرح شروع شده و به حدود ۶ ماه زمان دیگر برای اجرای کامل آن نیازمند است.
معاون وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز فعال مراقبت در منزل نیز گفت: در حال حاضر حدود ۷۵۰ مرکز فعال مراقبت در منزل وجود دارد و ۳۰۰ مرکز نیز مجوز گرفتند یا در حال گرفتن مجوز هستند و هنوز شروع به فعالیت نکرد اند.
وی درباره استقبال مردم از خدمات مراقبت در منزل گفت: هر طرحی که برای مردم ایجاد آرامش کند، مورد استقبال قرار میگیرد. ارائه این خدمات به ایجاد آرامش برای مردم منجر میشود. به طور مثال بیمارانی چند ماه درICU بستری میشوند در حالی که میزان عفونت در بیمارستان بالا میرود و هزینههای بسیاری به مردم، بیمارستانها و بیمهها تحمیل میشود. وقتی بیمار در منزل مراقبت کافی و استاندارد را دریافت کند و خدمات نیز تحت پوشش بیمه باشد، به ایجاد آرامش مردم منجر خواهد شد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، معاون پرستاری وزیر بهداشت درباره شیوه بررسی تخلفات در روند اجرای خدمات مراقبت در منزل گفت: به دنبال ایجاد و تشکیل اتحادیهای هستیم که مسئولان مراکز مراقبت در منزل در این اتحادیه عضو باشند. البته هر گونه تخلف این مراکز باید به دانشگاههای علوم پزشکی گزارش شود تا رسیدگی کنیم و این اتحادیه نیز مثل اتحادیه سایر صنوف بر عملکرد این مراکز نظارت میکنند و اگر تخلفی مشاهده شود به دانشگاههای علوم پزشکی گزارش می دهد.