رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه این دانشکدهها در سراسر کشور، گفت: فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی و ابنیه کارگاهی مشکل فنی و حرفهای است. ابراهیم صالحی عمران در نشست با جمعی از نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی در رشت، اظهارکرد: هماهنگی آموزشها و […]
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه این دانشکدهها در سراسر کشور، گفت: فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی و ابنیه کارگاهی مشکل فنی و حرفهای است.
ابراهیم صالحی عمران در نشست با جمعی از نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی در رشت، اظهارکرد: هماهنگی آموزشها و مهارتآموزیها با نیازهای بازارکار اولویت دانشگاه فنی و حرفهای است. صالحی افزود: شایسته محور کردن برنامه های درسی و افزایش تعداد رشتههای آموزشی از دیگر برنامههای این دانشگاه است. در تلاش هستیم با انجام این اقدامات کیفیت بازار کار را افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به فعالیت هزار و ۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در سراسر کشور، گفت: این تعداد کارگاه و واحد آزمایشگاهی در ۷۳ واحد دانشکده فنی و حرفهای کشور فعال هستند. وی در ادامه به وجود برخی مشکلات در دانشگاههای فنی و حرفهای سراسر کشور اشاره و تصریح کرد: عمده کارگاهها و آزمایشگاههای دانشکده های فنی و حرفهای کشور از نظر ابنیه کارگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی فرسوده بوده و نیازمند توجه ویژه هستند.
صالحی عمران با اشاره به حدود ۷ هزار دانشجو و مهارت آموز در دانشکدههای فنی و حرفهای فعال در سطح استان گیلان اشاره و بیان کرد: در دانشکدههای هفتگانه فنی و حرفه ای استان گیلان ۱۱۷ واحد کارگاهی و آزمایشگاهی فعالیت میکنند.
کلید ۱۸ هزار و پانصدمین واحد روستایی بازسازیشده کرمانشاه در دستان مردم
۱۸ هزار و پانصدمین واحد بازسازیشده احداثی در مناطق زلزلهزده به مردم تحویل شد.
تعدادی از واحدهای بازسازی شده مناطق زلزلهزده روز دوشنبه با حضور تابش، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بازوند استاندار کرمانشاه و جمعی از مسئولان افتتاح شد و کلید ۱۸ هزار و پانصدمین واحد احداثی بازسازی شده هم به مردم تحویل شد.
بازوند، استاندار کرمانشاه در حاشیه افتتاح این واحدهای مسکونی اظهار داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند مسئولین این تهدید زلزله را به فرصت تبدیل کنند، اکنون پس از یکسال شاهد تحقق این رهنمود معظمله هستیم.
وی افزود: امروزه در روستاهای خط زلزله شاهد سرزندگی خاصی هستیم و با تلاش مضاعف در ساخت و سازها ۱۸ هزار و ۵۰۰ واحد در روستاها تکمیل و افتتاح شدهاند که جای تقدیر دارد.
بازوند بیان داشت: کار تعمیرات ۵۳ هزار خانه پایان یافته که برخی از آنها تعمیرات اساسی بوده و بالغ بر ۲۵ میلیون تومان هزینه در بر داشته است.
بنیاد مسکن در یکسال گذشته به عنوان متولی اصلی ساخت و ساز در مناطق زلزله زده بوده است و در امر آواربرداری، نقشه برداری، مشاوره ساخت، تامین مصالح و اعطای وامهای بلاعوض و تسهیلی با ۱۲ ستاد معین کار بازسازی را انجام داده است.