استاندار تهران گفت: شهرقدس طی برنامه ششم به ساخت ۶۰۰ کلاس توسط دولت و خیرین نیاز دارد. محمد حسین مقیمی صبح دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان قدس به نقل از مهر، اظهار کرد: برای افزودن کلاس‌های درس در قدس دولت ساخت ٣٠٠ کلاس و خیرین نیز ٣٠٠ کلاس […]

استاندار تهران گفت: شهرقدس طی برنامه ششم به ساخت ۶۰۰ کلاس توسط دولت و خیرین نیاز دارد.
محمد حسین مقیمی صبح دوشنبه در نشست کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان قدس به نقل از مهر، اظهار کرد: برای افزودن کلاس‌های درس در قدس دولت ساخت ٣٠٠ کلاس و خیرین نیز ٣٠٠ کلاس را به عهده خواهند داشت.
مقیمی در ادامه با اشاره به اینکه بر خلاف تصور عمومی استان تهران در ساخت مدرسه از جمله استان‌های محروم است افزود: فرمانداری قدس باید سالانه یک مدرسه فرسوده را مورد تخریب و نوسازی قرار داده و نیاز است ٦٥ کلاس درس توسط خیرین و بخش خصوصی در قدس ساخته شود.

 

خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی رایگان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکثر خدمات درمانی ما در بیمارستان‌های دولتی رایگان است اما چیزی به عنوان خدمات برای رشد این چهار قلوها در ساختار نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی وجود ندارد.
عبدالرضا فاضل در خصوص حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی گلستان از خانواده چهار قلوی گمیشانی، اظهار کرد: اکثر خدمات درمانی ما در بیمارستان‌های دولتی رایگان است اما چیزی به عنوان خدمات برای رشد این چهار قلوها در ساختار نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی وجود ندارد.
وی ادامه داد: برای مثال اگر این کودکان احتیاج به بستری در «آی سی یو» داشته باشند می‌توانیم خدمات رایگان به این عزیزان ارائه دهیم و زمانی که از بیمارستان مرخص می‌شوند دیگر نمی‌توانیم به آنها کمکی کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد: واکسیناسیون در مراکز بهداشت ما رایگان انجام می‌شود و این خدمات ارائه می‌شود اما اینکه بخواهیم کمک شیر خشک یا مباحث مشابه در حوزه رشد این نوزادان انجام دهیم در حوزه اختیارات دانشگاه علوم پزشکی نیست.

وجود ۱۴ هزار موقوفه
در مازندران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران وقف‌های پژوهشی را ماندگار دانست. حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری در جمع دانش آموزان هنرستان موقوفه علینقی کنی، اظهار کرد: این هنرستان یکی از موقوفه‌های پژوهشی شاخص در کشور است که تاکنون ۸۳۰ میلیون تومان برای تهیه لوازم و تجهیزات آن از محل وقف پرداخت شده‌است.
وی با تأکید بر مساعدت‌های بلاعوض از محل خیرات به مباحث‌ پژوهشی در مازندران، گفت: ذهنهای گرسنه اگر سیر شوند خیلی از مشکلات فرهنگی جامعه حل می‌شود و وقف‌های علمی و پژوهشی ماندگار خواهند بود. حیدری تصریح کرد: ۱۴ هزار و ۹۳ موقوفه در مازندران وجود دارد که با وجود اینکه اثری از فرزندان و یا نوادگانشان نیست اما برای همیشه ماندگار هستند.