استاندار گیلان گفت: راه آهن رشت – قزوین پنجشنبه هفته آینده با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسئولان وزارت راه و شهرسازی به صورت اولیه به بهره برداری می‌رسد. مصطفی سالاری افزود: راه آهن رشت – قزوین پنجشنبه هفته آینده با حضور دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به صورت اولیه به […]

استاندار گیلان گفت: راه آهن رشت – قزوین پنجشنبه هفته آینده با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه و مسئولان وزارت راه و شهرسازی به صورت اولیه به بهره برداری می‌رسد.
مصطفی سالاری افزود: راه آهن رشت – قزوین پنجشنبه هفته آینده با حضور دکتر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه به صورت اولیه به بهره برداری رسیده و پس از آن، حدود دو ماه دیگر با حضور رئیس جمهور به طور رسمی افتتاح می‌شود.
سالاری ادامه داد: آزادراه رشت – قزوین غیر از هشت کیلومتر آن در محدوده شهرستان رودبار، تکمیل شده و بهره برداری از راه آهن رشت – قزوین، زمینه را برای حضور بیشتر گردشگران در گیلان فراهم می‌کند./مهر

 

آمار بالای استفاده‌کنندگان از خون
در مازندران

مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه با توجه به سرد شدن هوا و کاهش محسوس آن در روزهای اخیر موجب کاهش مراجعات مردم و داوطلبان شده است، اظهار کرد: با توجه به این شرایط دارندگان گروه‌های خونی A ، -AB ، -O، -A+ و B+ برای جلوگیری از کاهش ذخایر خونی لازم است به پایگاه‌ها و مراکز انتقال خون مازندران مراجعه کنند.
اسماعیل پوریانی مدیرکل انتقال خون مازندران  با اشاره به آمار بالای استفاده‌کنندگان از خون در مازندران افزود: وجود بیش از ۴ هزار بیمار خاص نیاز به خون را در استان بالا می‌برد و باید اهداکنندگان  به‌صورت دائم و مستمر در پایگاه‌ها حضور داشته باشند، تا بیماران نیز با مشکلی مواجه نشوند.
پوریانی با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ کمبودی در هیچ یک از گروه‌های خونی نداریم، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از کاهش ذخایر لازم است اهداکنندگان حضور پُررنگ‌تری داشته باشند؛ چرا که نیاز بیماران به خون و فرآورده‌های خونی نیازی دائمی و همیشگی بوده و مربوط به زمان خاصی نیست./فارس

 

فعالیت ۱۵ مرکز جامع اهدای پلاسما در کشور

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: صادرات پلاسمای اهدایی مردم به خارج از کشور شایعه است. علی‌اکبر پور فتح‌الله در حاشیه سفر خود به استان سمنان بابیان اینکه در حال حاضر ۶۰ درصد داروهای مشتق از پلاسمای کشور با پلاسمای ایرانی تأمین می‌شود، تأکید کرد: با تمهیدات اندیشیده امیدواریم در آینده نزدیک این میزان به ۱۰۰ درصد افزایش یابد.
وی افزود: اهدای پلاسما توسط مردم و تولید داروهای این حوزه در داخل کشور باعث شده تا از خروج ۱۸ میلیون دلار ارز جلوگیری شود.
مدیرعامل سازمان انتقال خون، با بیان اینکه ۱۵ مرکز جامع اهدای پلاسما در کشور فعالیت دارند، ادامه داد: این مراکز به روش فرزیس، اجزای خون را از یکدیگر جدا می‌کنند.