معاون سازمان میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: به دنبال ثبت میراث طبیعی هیرکان هستیم اما متاسفانه رفتار خوبی با این میراث نشده است. امیدواریم با ثبت جنگل های هیرکانی در پنج استان کشور به حفظ آن کمک کنیم. محمدحسن طالبیان با تاکید بر لزوم حمایت از اقدامات فرهنگی، اظهار کرد: یکی از وظایف سازمانی ما […]

معاون سازمان میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: به دنبال ثبت میراث طبیعی هیرکان هستیم اما متاسفانه رفتار خوبی با این میراث نشده است. امیدواریم با ثبت جنگل های هیرکانی در پنج استان کشور به حفظ آن کمک کنیم. محمدحسن طالبیان با تاکید بر لزوم حمایت از اقدامات فرهنگی، اظهار کرد: یکی از وظایف سازمانی ما معرفی میراث فرهنگی استان هاست. وی با اشاره به موقعیت مکانی موزه میراث روستایی گیلان، افزود: در این موزه شاهد طیفی از مشاهیر و معماری تا میراث ناملموس هستیم که بسیار ارزشمند است.
معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، با بیان اینکه دو میلیون هکتار جنگل هیرکانی داریم، خاطرنشان کرد: به دنبال ثبت میراث طبیعی هیرکان هستیم، اما متاسفانه رفتار خوبی با این میراث نشده است. امیدواریم با ثبت جنگل های هیرکانی در پنج استان کشور به حفظ آن کمک کنیم.
بزرگ‌ترین گرفتاری، نسیان فرهنگی است
رییس پیشین پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، با تاکید بر اینکه نباید به میراث فرهنگی به مثابه یک امر مرده و مومیایی شده نگاه کنیم، گفت: بزرگ‌ترین گرفتاری امروز مردم سرزمین ما نسیان فرهنگی است.
سید محمد بهشتی اظهار کرد: مسیری را که دوستان در احداث موزه میراث روستایی آغاز کردند، دور است و برای طی این مسیر باید از منزلگاه های فراوانی بگذریم لذا امروز در یکی از این منزلگاه ها قرار داریم که ما را به آن مقصد نهایی نزدیک می‌کند.
وی افزود: بزرگترین گرفتاری امروز مردم سرزمین ما نسیان فرهنگی است. در واقع مردم فراموش کرده اند چه کسی هستند و سرزمینشان کجاست.
گردشگران از توفان خلیج فارس در امان ماندند
توفان شامگاه یکشنبه شماری از گردشگران را در جزیره هرمز ماندگار کرد. بخشدار این جزیره از اسکان اضراری ۵۰۰ گردشگر خارجی و ایرانی همزمان با آغاز بارش‌های سهمگین در خلیج فارس خبر داد و اعلام کرد: از صبح روز دوشنبه راه دریایی این جزیره باز شده و گردشگرانی که گرفتار شده بودند، بدون هیچ مشکلی در حال خروج هستند.سیدمجدالدین حسینی بخشدار جزیره هرمز گفت: با توجه به ناپایداری جوی دریایی که از عصر روز یکشنبه ـ چهارم آبان‌ماه ـ اتفاق افتاد، جمعیت زیادی از گردشگران خارجی و مسافرانی از استان‌های تهران، فارس، اصفهان، کرمان، بوشهر، یزد و هرمزگان در اسکله گرفتار شدند و راه دریا بسته شد، اما با مدیریت و برنامه‌ریزی‌ با همکاری مردم جزیره و مسؤولان استانداری، فرمانداری، شورای شهر و نیروی انتظامی، گردشگران در بوم‌گردی‌ها و اماکن درنظر گرفته شده، اسکان اضطراری داده و پذیرایی شدند و با شروع باران شدید، هیچ مسافری در جزیره سرگردان و نگران نبود.