استاندار مازندران، اشتغال و صادرات را اولویت کاری خود در حوزه اقتصاد بیان کرد و گفت: نبود زیرساخت های مناسب و صادرات خلاء بخش کشاورزی است. احمدحسین زادگان با اشاره به اینکه با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان و کمبود تامین بودجه ها ، باید تمام توجه خود را به سمت حوزه صادرات ببریم، […]

استاندار مازندران، اشتغال و صادرات را اولویت کاری خود در حوزه اقتصاد بیان کرد و گفت: نبود زیرساخت های مناسب و صادرات خلاء بخش کشاورزی است.
احمدحسین زادگان با اشاره به اینکه با توجه به تحریم های ظالمانه دشمنان و کمبود تامین بودجه ها ، باید تمام توجه خود را به سمت حوزه صادرات ببریم، افزود: ریاست جمهور در سخنان اخیرخود به صادرات محصولات استانهای مرزی تاکید داشتند و استان مازندران نیز از این امر مجزا نبوده وباید تلاش بیشتری در صادرات محصولات مازندران به دیگر استانها و کشورهای همسایه داشته باشیم. استاندار جدید مازندران اولویت نخست کاری خود رادر حوزه اقتصاد ، اشتغال و صادرات بیان کردو گفت: سالانه بیش از ۷ میلیون تن تولید انواع محصولات کشاورزی در این استان صورت می گیرد و تنها خلای حوزه کشاورزی نبود زیرساختهای مناسب و صادرات می باشد. وی به ساخت دو پایانه صادراتی در شرق و غرب مازندران اشاره کردو افزود: فاز نخست پایانه صادراتی جویبار درشرق و مرکز استان در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و پایانه غرب استان نیز دستورهای لازم برای آغاز ساخت آن داده شده است./مهر

 

فعالیت ۹ مدرسه تک دانش‌آموز در مازندران

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: ۹ مدرسه تک دانش آموز در سطح استان مشغول فعالیت است و به امر تعلیم و سوادآموزی می پردازد.
عسکری نیکزاد در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه مازندران رتبه اول باسوادی را در کشور دارد گفت: همچنین استان از نظر سطح مدرک بین فرهنگیان در کشور رتبه اول را دارا است.
وی با تاکید براینکه آموزش و پرورش تحت تاثیر دیگران نیست گفت: قرار نیست برای مدیریت آموزش و پرورش افرادی در بیرون این دستگاه تصمیم بگیرند و درباره بودن یا نبودن یک مدیر آموزش و پرورش نظر دهند. نیکزاد یادآور شد: ورود افراد سایر در تغییر مدیریت ها در آموزش و پرورش مدنظر نیست و کسی نمی تواند در این زمینه دخیل باشد.
وی افزود: ۹ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم در استان مشغول تحصیل هستند و این نشان دهنده تلاش آموزش و پرورش برای کم کردن بی سوادی است. نیکزاد، عدم استقبال خانواده ها را از جمله مشکلات فراروی برای آموزش دانش آموزان بازمانده از تحصیل یاد کرد و گفت: تا سال ۹۲ حدود ۱۹ هزار و از ۹۲ تاکنون حدود ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان بازمانده مشغول تحصیل شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اظهار اینکه در حال حاضر حدود شش هزار و ۲۷۵ نفر از دانش آموزان بازمانده مشغول تحصیل هستند تصریح کرد: برای تحت پوشش قرارگرفتن همه دانش آموزان بازمانده از تحصیل نیازمند حمایت دستگاه های مختلف هستیم. وی با بیان اینکه مدارس خشتی و گلی نداریم گفت: ۳۳ درصد مدارس تخریبی و نیازمند بازسازی است و برای بازسازی آن نیازمند حمایت دولت هستیم./مهر مازندران