دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در خصوص حقوق و مزایای ۳۰ میلیون تومانی نمایندگان اظهارنظر کرد و گفت: حقوق نماینده مجلس ۶٫۵ میلیون تومان تا ۷ میلیون تومان است، اما با یکسری مزایا این رقم گاهی به ۳۰ میلیون تومان میرسد و گاهی کفاف هزینهها را نمیدهد. شهرام کوسه غراوی دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان […]
دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در خصوص حقوق و مزایای ۳۰ میلیون تومانی نمایندگان اظهارنظر کرد و گفت: حقوق نماینده مجلس ۶٫۵ میلیون تومان تا ۷ میلیون تومان است، اما با یکسری مزایا این رقم گاهی به ۳۰ میلیون تومان میرسد و گاهی کفاف هزینهها را نمیدهد. شهرام کوسه غراوی دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی؛ پیرامون سوالاتی که گاهی در فضای مجازی مطرح میشود پاسخ صریح و شفاف داد
ساعت کاری شما در مجلس شورای اسلامی به چه میزان است؟
کوسهغراوی: معمولا ما وقتی در تهران حضور داریم حدود ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح از خواب بیدار میشویم، ساعت کار مجلس شورای اسلامی از ساعت ۶ صبح تا هشت صبح است، جلسه علنی مجلس از ساعت هشت تا ۱۲ طول میکشد.
البته این را بگویم که نمایندگان ساعت کاری ندارند، آنها تا پاسی از شب جلسه با وزرا، معاونان وزرا و نمایندگان دارند تقریبا ساعت کاری ما ۲۰ ساعت در طول شبانهروز است و فقط چهار ساعت میخوابیم.
حقوق و مزایای شما چقدر است؟
کوسهغروای: شاید خیلی در فضای مجازی اشتباهاتی در این باره به چشم میخورد که حقوق یک نماینده بین ۲۵ میلیون تومان الی ۳۰ میلیون تومان است، در حالی که حقوق نماینده ۶٫۵ میلیون تومان تا ۷ میلیون تومان است، اما یکسری مزایاست که متعلق به دفتر است و شامل هزینههای موبایل، بلیط هواپیما و … میشود.
گاهی ما در هفته دو بار به تهران میرویم و برمیگردیم که ماهانه حدود ۱٫۵ میلیون تومان هزینه بلیت هواپیماست و سرجمع از هزینه آن مزایا کم میآید، مزایا ارتباط به حقوق نمایندگان ندارد، قبول کنیم گاهی مزایا، کفاف هزینهها را نمیدهد./فارس گلستان
اعتبار عشایر کجا میرود؟
رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: پول و اعتبار تخصیص یافته به عشایر در مناطق عشایر نشین هزینه شود.
کرمعلی قندالی در جلسه شورای عشایری آذربایجان غربی که در محل استانداری استان برگزار شد، افزود: صرف اعتبار عشایر به روستاها به بهانه روستای عشایری ظلم به عشایر بوده و باید اعتبار عشایر در مناطق عشایر نشین هزینه شود. قندالی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی از استان های شاخص در بخش عشایری کشور است و باید مناطق عشایری این استان با حمایت استاندار و مسوولان استانی توسعه و تجهیز شوند، تصریح کرد: باید بخشی از درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده هر استان به توسعه و بهبود زیرساختهای مناطق عشایر نشین هزینه شود. وی به پایین بودن نرخ باسوادی در استان اشاره کرد و گفت: اقدامات انجام شده در خصوص باسوادی افراد ۱۰ تا ۵۰ سال بازمانده از تحصیل در استان در سال های اخیر خوب بوده ولی تا متوسط کشوری فاصله دارد. رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به اینکه جمعیت کنونی عشایر کشور بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تا یک میلیون و ۵۰۰هزار نفر متغیر است، خاطرنشان کرد: از سال ۶۶ تاکنون آمار مطلق عشایر هیچ گونه تغییری نکرده است و برنامهریزیهایی صورت گرفته تا کاهش جمعیتی نداشته باشیم. به عنوان مثال تسهیلات و اعتباراتی برای جبران خشکسالی و رونق اشتغال پایدار عشایر استان در نظر گرفته شده است./ایسنا
پرداخت سه هزار فقره تسهیلات اشتغال به زنان خراسان رضوی
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: امسال سه هزار فقره وام قرض الحسنه ۳۰ میلیون ریالی در قالب تسهیلات اشتغالزایی به زنان این استان پرداخت شده است.
فرشته سلجوقی در نخستین نشست هماندیشی روسا و مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاههای منطقه نهم آمایش آموزش عالی کشور در نیشابور اظهار داشت: امسال سه هزار فقره وام قرضالحسنه ۳۰ میلیون ریالی در قالب تسهیلات اشتغالزایی به زنان این استان پرداخت شده است. وی افزود: در این راستا تسهیلاتی نیز از سوی سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اداره کار به زنان استان پرداخت شده است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: ۴۸ درصد از کارکنان شاغل در بخش دولتی این استان را بانوان تشکیل میدهند، ولی در استخدامهای دولتی، زنان از سهم برابر با مردان برخوردار نیستند.
سلجوقی تصریح کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم سهم زنان در این حوزه ها تعدیل شده است، البته اغلب زنان شاغل استان در بخش غیردولتی هستند و مشکل عمده در این بخش عدم برخورداری از ضمانت شغلی و حمایتهای بیمهای برای زنان است.
وی افزود: در برنامه ششم توسعه هفت راهبرد استانی برای این موضوع در نظر گرفته شده تا تعداد بیشتری از زنان شاغل در نظام جبران خدمت و مزدبگیری، زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند.
رئیس اداره مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: به کارگیری مشارکتهای مردمی و استفاده از ظرفیت خیرین از ویژگیهای حوزه بهداشت و درمان نیشابور است./فارس