فردی که در پارکها و فضاهای سبز شهر تهران اقدام به آتش زدن شهروندان کرده بود، دستگیر شد. مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اعلام خبر دستگیری متهم عنوان کرد که با انتشار تصویر فردی جوان در فضای مجازی که جهت خوشگذرانی اقدام به آتش زدن برخی افراد در پارکها و فضاهای […]
فردی که در پارکها و فضاهای سبز شهر تهران اقدام به آتش زدن شهروندان کرده بود، دستگیر شد.
مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اعلام خبر دستگیری متهم عنوان کرد که با انتشار تصویر فردی جوان در فضای مجازی که جهت خوشگذرانی اقدام به آتش زدن برخی افراد در پارکها و فضاهای سبز شهر تهران کرده بود، به دستور رئیس پلیس تهران بزرگ، تیم ویژهای در پلیسهای تخصصی تهران بزرگ برای شناسایی و دستگیری این شخص تشکیل شد.
همزمان با آغاز تحقیقات جهت شناسایی این شخص، تعداد زیادی از شهروندان از طریق پیام گذاری در شبکههای مختلف مجازی و همچنین تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ ، ضمن ابراز تاسف از انجام دادن چنین اقداماتی اطلاعاتی را در خصوص هویت و محلهای تردد این شخص در اختیار پلیس قرار دادند.
با بهره گیری از این اطلاعات و دیگر اقدامات پلیسی، نهایتا یکی از مجرمان سابقهدار در زمینه شرارت و … در جنوب تهران به نام مهدی . ع معروف به مهدی پیتی(piti) شناسایی و بامداد روز جاری، پنجشنبه، ۱۵ آذرماه دستگیر و جهت ادامه تحقیقات در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
آیا هرس درختان تهران بیموقع بود؟
پس از هرس درختان در پایتخت برخی از شهروندان، متخصصان و اعضای شورای شهر به شهرداری تهران انتقاد کردند که هرس درختان زودتر از موعد و به شیوه نادرست انجام شده است.
استادیار اکولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی دراینباره اظهار کرد: از نظر فیزیولوژیک زمان مناسب برای هرس درختان موقعی است که درخت در حالت خواب یا غیر فعال باشد. از اینرو معمولا اواخر پاییز و اوایل زمستان زمان مناسبی برای هرس گونههای گیاهی است بنابراین شهرداری تهران زمان مناسبی را برای هرس درختان انتخاب کرده است.
احمدرضا محرابیان با بیان اینکه بر اساس آنچه که در سطح شهر مشاهده کردهام، روش هرس کردن درختان پایتخت غیرمنطقی نبوده است، تصریح کرد: اگر از راس درختان آنها را هرس و قطع کنیم رشد درخت متوقف میشود و به گیاه آسیب وارد میشود.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه شیوه هرس درختان بستگی به نوع گیاه و چگونگی رشد آن دارد، گفت: درختانی که بهصورت قائم و عمودی رشد میکنند باید از شاخ و برگهای جانبی هرس شوند و اگر درخت حالت منشعب داشته باشد باید از قسمتهای بالایی قطع و هرس شود.
عواقب تبدیل شتابزده روستاها به شهر
مدیرکل تقسیمات وزارت کشور گفت: شتاب زدگی در تبدیل روستاها به شهر بدترین آسیب را در آینده به حیات اجتماعی ونظام تصمیم گیری میزند.
جلالی اظهار کرد: بررسی میدانی وانجام کار کارشناسی در زمینه وضعیت اجتماعی روستاهایی که در آستانه تبدیل شدن به شهر هستند از سیاستهای اصلی وزارت کشور است.
وی با بیان اینکه هدف از تقسیمات صرفا تبدیل روستا به شهر نیست، افزود: تبدیل وضعیت یک ابزار برای توسعه بیشتر بوده و در صورتی که کارشناسان وزارت کشور تشخیص بدهند این کار انجام خواهد شد.
جلالی تصریح کرد: در غیر این صورت به طور قطع دولت به دنبال تبدیل روستاها به شهر نیست چرا که این کار در آینده خسارت جبران ناپذیری به حیات اجتماعی روستاها می زند.
وی از تدوین و اجرای طرح نظام درجه بندی روستاها و توجه به آنها به جای افزایش شهرهای جدید خبر داد و یادآور شد: دولت در این طرح روستاهایی که جمعیت بالایی دارند و دارای پتانسیل ها و ظرفیتهای بالقوه هستند را ویژه کمک می کند.
جلالی تصریح کرد: نباید طوری برخورد کنیم که بعد از چند سال روستاییان از انجام این کار پشیمان و وضعیت بدتر و موجب فرار روستائیان به کلان شهرها شود.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی هم از نهایی شدن تبدیل روستاهای چنار سفلی ،مزرعه بید و جنت آباد به شهر خبر داد و تصریح کرد: نامه نگاریها و مکاتبات اولیه انجام شده و این آخرین بررسی میدانی کارشناسان وزارت کشور است.
اکبر رنجبرزاده همچنین از تبدیل شدن دهستان چهادولی با ۲۷ روستا و ۱۱ هزار نفر جمعیت به بخش خبر داد و اظهار کرد:طرح مطالعاتی این منطقه هم در دستور کار کارشناسان وزارت کشور قرار دارد.