مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت: اگر مشارکت مردم در امور اجتماعی و فرهنگی و ارائه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی افزایش یابد، اثربخشی فعالیت‌های شهرداری نیز بالاتر می‌رود. سید نجم الدین محمدی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی تهران در همایش داوطلبم گفت: روز جهانی کار داوطلبانه به منظور تذکر و یادآوری این امر […]

 

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت: اگر مشارکت مردم در امور اجتماعی و فرهنگی و ارائه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی افزایش یابد، اثربخشی فعالیت‌های شهرداری نیز بالاتر می‌رود.

سید نجم الدین محمدی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی تهران در همایش داوطلبم گفت: روز جهانی کار داوطلبانه به منظور تذکر و یادآوری این امر مهم برای توسعه هزاره سوم ایجاد شده است. اگر مشارکت مردم در امور اجتماعی و فرهنگی و ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان اجتماعی افزایش یابد، اثربخشی فعالیت‌های شهرداری نیز بالاتر رفته و بهبود ا‌وضاع شهر حاصل می‌شود.

محمدی با اشاره به وظایف مهمی‌که سازمان خدمات اجتماعی در خصوص بی خانمان‌ها و آسیب دیدگان اجتماعی بالاخص در فصول سرد سال بر عهده دارد گفت : ما ۱۷ گرمخانه داریم که تا ۱۰ روز دیگر تا ۱۹ گرمخانه افزایش خواهد یافت. وی تصریح کرد: مشارکت در کار خیر، توصیه‌ای دینی است و بسیار زیبا خواهد بود اگر شهروندان و تشکل‌ها در این امر مهم که خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان، نیازمندان و افراد در معرض آسیب است، مشارکت کنند.

سرمایه‌گذاران زیادی علاقه‌مند همکاری با شهرداری تهران هستند

سرپرست سازمان سرمایه‌گذاری  و  مشارکت‌های  مردمی شهرداری  تهران در بازدید از باغ پرندگان گفت: با وجود مشکلات  اقتصادی  کشور ، سرمایه‌گذاران  زیادی علاقه‌مند همکاری با شهرداری تهران هستند.

علی نیازی با بیان این مطلب و با اشاره به پتانسیل‌های کم نظیر منطقه ۴ برای سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی گفت: خوشبختانه از ابتدای سال جاری، منطقه ۴ در پروژه های مشارکتی خیلی فعال بوده و توانسته است پروژه های در دست اقدام را بر اساس تفویض اختیاراتی که صورت گرفته به نتیجه مطلوب برساند و در این مدت ۸ ماهه پروژه های خوبی تعریف و اجرا شود.

وی با اشاره به شرایط خاص و منحصر به فرد منطقه ۴ در مقایسه با سایر مناطق ۲۲ گانه شهر تهران گفت: منطقه چهار تهران ۱۰ درصد جمعیت و مساحت شهر تهران را به خود اختصاص داده است و دارای پتانسیل ها و ظرفیت های زیادی برای سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی است. نیازی شرایط سرمایه گذاری در شهر تهران را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: علی رغم وجود مشکلات اقتصادی کشور، سرمایه گذاران زیادی علاقمند همکاری با شهرداری تهران هستند.

سرپرست سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری تهران افزود: جمعیت تهران از بسیاری از کشورهای همسایه بیشتر است و اگر جمعیت شهرهای اقماری را به کلانشهر تهران اضافه کنیم خواهیم دید که آن ها نیز برای تامین بسیاری از نیازهای خود به تهران مراجعه می کنند.

لزوم ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده تهران

رییس  کمیسیون  شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لزوم ارائه بسته‌های تشویقی در تمامی مناطق تهران برای نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران، گفت: شهرداری و دولت می توانند با امکاناتی که در اختیار دارند، سرمایه گذاران  و مالکان را برای نوسازی  بافت‌های فرسوده تشویق کنند.

محمد سالاری در حاشیه آغاز پروژه‌ نوسازی ۲۶ پلاک فرسوده در منطقه  ۱۷ در جمع خبرنگاران، گفت‌: هنگامی می‌توانیم در نوسازی بافت‌های فرسوده موفق عمل کنیم که شهرداری تهران و دولت بتوانند بسته‌های تشویقی موثری به شهروندان ارائه کنند. بی تردید همان طور که امروز شهرداری منطقه ۱۷ در صدور پروانه برای نوسازی بافت‌های فرسوده بدون سود عمل می‌کند، دیگر دستگاه‌ها نیز باید در نوسازی بافت های فرسوده همکاری داشته باشند. به ویژه‌ بانک های عامل که می‌توانند وام های کم بهره با مدت زمان زیاد پرداخت کنند. وی افزود: امروز یک فرصت تاریخی برای شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران است که با همکاری تمامی دستگاه‌ها و کمک بخش خصوصی بتواند نوسازی بافت‌های فرسوده را به یک مطالبه تبدیل کنند. یکی از مهم‌ترین مشکلات در نوسازی بافت های فرسوده عدم رغبت مالکان و سرمایه‌گذاران در اجرای این پروژه‌ ها است که دلیل آن نیز صرفه اقتصادی است. شهرداری و دولت می‌توانند با هدف ارتقای سطح زندگی مردم امکاناتی را در اختیار مالکان و سرمایه‌گذاران قرار دهند تا آنها در مسیر نوسازی بافت‌های فرسوده تشویق شوند. این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: باید شیوه مداخله‌ها در حوزه نوسازی بافت‌های فرسوده تعریف شود. ستاد بازآفرینی بافت‌های فرسوده به عنوان ساختار اجرایی در این زمینه  مشخص شده و سایر دستگاه‌ها نیز با همکاری در این حوزه باید نوسازی بافت های فرسوده در تهران را پیگیری کند. بی تردید رسانه‌ها نیز به عنوان رکن چهارم دموکراسی می‌توانند در این زمینه  موثر باشند.