محمدحسین جعفری سمیع دبیر گروه سیاسی در طول چهار دهه اخیر، غرب ستیزی و شعار علیه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به صورت بخش جدایی ناپذیر از سیاست های جمهوری اسلامی در آمده است. سیاست های خصمانه غرب علیه ملت ایران مهم ترین عامل توجیه کننده سیاست ضد غربی مسئولان کشور در دوران معاصر است. […]

محمدحسین جعفری سمیع
دبیر گروه سیاسی

در طول چهار دهه اخیر، غرب ستیزی و شعار علیه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به صورت بخش جدایی ناپذیر از سیاست های جمهوری اسلامی در آمده است. سیاست های خصمانه غرب علیه ملت ایران مهم ترین عامل توجیه کننده سیاست ضد غربی مسئولان کشور در دوران معاصر است. اما با این حال آنچه که امروز در جامعه مطرح می شود تضاد در رفتار و گفتار برخی مسئولان است که به رغم سر دادن شعارهای ضد غربی، فرزندان و وابستگانشان در همین کشورهای متخاصم زندگی می کنند.

 

سکونت وابستگان مسئولین کشور در کشورهای غربی موضوع تازه ای نیست. چند ماه پیش بود که در فضای مجازی کمپینی به راه افتاد و این سوال چالشی را برای مقامات مسئول مطرح می کرد که” فرزندت کجاست؟” برخی مسئولین نیز به این سوال پاسخ دادند و برخی نیز از آن شانه خالی کردند. اما گسترش شبکه های اجتماعی و وسائل ارتباط جمعی باعث شده تا کمتر موضوعی از نگاه مردم پنهان بماند. شاید بتوان گفت یکی از دلایلی که برخی افراد نسبت به شبکه های مجازی جبهه گیری کرده و با آن به شدت مخالفت می کنند انتشار گسترده اخباری از این دست باشد.
  طرح اخراج آقازاده ها از آمریکا
بر اساس اخبار منتشر شده در رسانه ها، طرح اخراج آقازاده ها از آمریکا وارد فاز تازه ای شده است. هفته گذشته «بریان هوک» مسئول امور ایران در وزارت خارجه آمریکا در صفحه‌ای که وزارت خارجه آمریکا برای فارسی زبانان ایران در توییتر راه اندازی کرده است به سوالی درباره اینکه چرا آمریکا فرزندان مقام‌های ایرانی ساکن آمریکا را اخراج نمی‌کند پاسخ داد. «بریان هوک» رییس گروه موسوم به اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسش ایرانی‌ها اظهار کرد:«از اینکه به طور مستقیم با مردم ایران درباره سوالاتی که در ذهن دارید ارتباط برقرار می‌کنم خوشحالم. بسیاری از شما پرسیده‌اید که چرا آمریکا ویزای خانواده‌های مقامات رژیم ایران را که در ایالات متحده زندگی می‌کنند را لغو نمی‌کند یا آن‌ها را از آمریکا بیرون نمیکند؟ باید بگویم که این یک نمونه از ریاکاری است. در حالی که مقامات ایران شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهند، خانواده‌های خودشان را به کشور به اصطلاح شیطان بزرگ می‌فرستند تا با استفاده منابع مردم ایران در آنجا زندگی و تحصیل کنند.» بریان هوک در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «می‌توانم به شما بگویم داریم روی این مساله کار می‌کنیم.»
حال این سوالی که مطرح می شود  این است که کدام یک از مقام‌های عالی رتبه نظام با این خبر نگران خواهند شد؟
  مادر در اشغال سفارت آمریکا؛ فرزند در آمریکا!
عیسی هاشمی دانشجوی دکترای دانشکده روانشناسی حرفه‌ای شیکاگو، شعبه لس آنجلس است. مادر او معصومه ابتکار مشاور رییس‌جمهور در امور زنان است.
معصومه ابتکار در واکنش به انتقادها از اینکه چگونه می‌شود مادری سفارت یک کشور را اشغال کند اما فرزندش در همان کشور زندگی کند، گفته بود فرصتی برای تحصیل پیش آمده و فرزندش حق انتخاب دارد و می تواند انتخاب کند. منتقدان در پاسخ به اظهارات معصومه ابتکار گفته بودند چرا فقط این حق برای فرزندان شما باید محترم شمرده شود! احسان نوبخت، دستیار استاد در دانشکده پزشکی دانشگاه جرج واشنگتن است. گفته شده خواهر او نیلوفر نوبخت نیز دستیار بالینی استاد در دانشگاه UCLA است. پدر آنها علی نوبخت نماینده پارلمان ایران و عموی آنها محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه ایران است.
  خانواده رئیس جمهور در نیویورک
علی فریدون یک مهندس ارشد در یک کمپانی آموزشی در نیویورک است که پدر او حسین فریدون ، برادر رییس جمهور ایران است.
مریم دختر حسین فریدون دانشجوی مقطع کارشناسی دانشگاه کلمبیای آمریکا بوده و پس از آن با دریافت بورس تحصیلی موسوم به لرد دارندورف Lord Dahrendorf توانسته در کالج مشهور مدرسه اقتصاد لندن London School of Economics مشغول به تحصیل شود. این بورس، در قالب بورسیه‌هایی که دویچه بانک آلمان Deutsche Bank به دانشجویان کشورهای در حال توسعه و نوظهور اعطا می‌کند، به مریم فریدون داده شده است.  سایت بیزینس اینسایدر ، نوشته است که مریم فریدون در شعبه لندن دویچه بانک مشغول به کار هم شده است. همسر مریم فریدون پسر غلامعلی خوشرو نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد است که که هم‌اینک در دانشگاه آکسفورد در مقطع دکترا مشغول به تحصیل است.
  داماد حداد عادل متولد آمریکا
روح‌ا… رحمانی، داماد غلام‌علی حداد عادل، متولد و بزرگ شده آمریکاست، مدرک دکترای کامپیوتر را از دانشگاه واشنگتن سنت لوئیس گرفته و سابقه مدیریت در شرکت‌های مایکروسافت و آمازون را دارد.
حدادعادل در یک برنامه تلویزیونی در معرفی دامادش گفته بود در یک خانواده شهیدپرور در آمریکا به دنیا آمده است!
علی الهام، پسر غلامعلی الهام معاون رییس جمهور اسبق ایران، بورس بنیاد ملی نخبگان رشته هوافضا، مدرک دکترای خود را از دانشگاه دلف هلند دریافت کرده و در حال حاضر به عنوان استاد دانشگاه صنعتی braunschweig آلمان تدریس می‌کند.
زهرا تخشید دختر محمدرضا تخشید رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و نوه آیت ا… یزدی در نیویورک مشغول به تحصیل است. عکس او از نمای محل سکونتش و چراغ‌های همیشه روشن دانشگاهش واکنش‌های بسیاری را در ایران برانگیخته بود. این موضوعی بود که روزنامه جوان وابسته به سپاه نیز به آن واکنش نشان داد و در دفاع از آیت ا… یزدی نوشت: « آن دختر نوه دختری آیت‌ا… یزدی است اما چرا گفته نمی‌شود که او دختر دکتر محمدرضا تخشید، رئیس اصلاح‌طلب دانشکده حقوق دانشگاه تهران است.»
روزنامه واشنگتن تایمز از میان فرزند مقامات جمهوری اسلامی به فرزند علی لاریجانی نیز اشاره کرده و نوشت: « فاطمه اردشیر لاریجانی در اوهایو به تازگی اولین سال رزیدنتی خود را پشت سر گذاشته است. نادر قاضی پور نماینده مجلس این خبر را کذب خوانده است.»
  نماز با کیفیت در کانادا
نعیما طاهری دختر نعیمه اشراقی نوه امام خمینی (ره) در مک مستر کانادا مشغول به تحصیل است. مادر او در انتقاد به اینکه چرا نوه رهبر مستضعفان باید به کانادا برود و تحصیل کند، گفته بود «آنجا شرایط و فضایی دارد که دختر من میتواند ایمان و اعتقاداتش را محکم‌تر کند. کیفیت نمازی که در کانادا می‌خواند بمراتب بیشتر از ایران است»
کاربران به جمله کیفیت نماز نعمیه اشراقی بسیار انتقاد کردند و پس از عبارت «ژن خوب» پسر عارف، عبارت «نماز با کیفیت» هم به ادبیات سیاسی ایران وارد شد.
  ۱۴۸ میلیارد دلار دارایی آقازاده ها
موضوع اقامت و زندگی آقازاده ها در کشورهای غربی به همینجا ختم نمی شود. تیرماه سال جاری بود که استیون منوچین، رئیس(وزیر) خزانه داری آمریکا اظهار کرد؛ ۵ هزار و ۴۳۲ نفر از فرزندان مسئولین ایران در آمریکا حضور دارند که جز املاک‌ و دارایی شخصی ۱۴۸ میلیارد و ۲۶۷ میلیون دلار در حساب این نفرات وجود دارد.

برخی محافل سیاسی با توجه به تاکید رئیس خزانه داری آمریکا مبنی بر اینکه چون ایران سند FATF را امضا نکرده است منشا این پولها معلوم نیست و باید آنها را توقیف کرد، معتقدند که این کار آمریکا تهدید مقام های ایرانی که فرزندانشان در غرب زندگی می کنند با هدف باجگیری برای تصویب معاهده مذکور بوده است. در نهایت انتشار اخباری از این دست حکایت از آن دارد که با وجود چنین تفاوت های فاحشی میان گفتار و کردار برخی مسئولین، نباید از جامعه توقع داشت به اظهارات آنان اعتماد کنند در حالی که این مسئولان و خانواده های آنان از آنچه که امروز بر توده میلیونی مستضعفان جامعه می گذرد بی خبرند.