آخرین نکته هم فاصله زمانی مناسب بین خوردن شام با نوشیدن شیر قبل از خواب است. معمولا وعده های اصلی غذایی مانند ناهار و شام، حاوی مواد مغذی مختلفی مانند آهن و روی هستند. از آنجا که بحث تداخل بین جذب عناصر دوظرفیتی در بدن مطرح است و شیر هم منبع خوبی برای دریافت کلسیم […]
آخرین نکته هم فاصله زمانی مناسب بین خوردن شام با نوشیدن شیر قبل از خواب است. معمولا وعده های اصلی غذایی مانند ناهار و شام، حاوی مواد مغذی مختلفی مانند آهن و روی هستند. از آنجا که بحث تداخل بین جذب عناصر دوظرفیتی در بدن مطرح است و شیر هم منبع خوبی برای دریافت کلسیم محسوب می شود، بهتر است حدود ۱ ساعت و نیم بین خوردن شام و نوشیدن شیر قبل از خواب فاصله بیندازید.
شناسایی سیارهای که در حال کوچک شدن است
تلسکوپ فضایی «هابل”(Hubble) به تازگی موفق به کشف یک پدیده در سیارهای به نام “GJ ۳۴۷۰b” شده است. این سیاره در دسته سیارههای «نپتون داغ”(hot Neptune ) قرار میگیرد.
سیارههای «نپتون داغ» نوعی از سیارههای غول پیکر هستند که جرم آنها مشابه جرم «اورانوس» و یا «نپتون» است.
از زمانیکه اتمسفر ضخیم سیاره تا ۲۰ درصد از جرم سیاره را تشکیل دهد، “GJ ۳۴۷۰b” به صورت بیسابقهای شروع به کوچک شدن میکند.
تهوع، نخستین احساس در سفرهای فضایی!
واقعا حالت دریا زدگی یا تهوع، نخستین احساسی است که بیشتر فضانوردان در نخستین روز سفر دارند. این حالت به دلیل سردرگمی مژکهای حسی سامانهای به نام دستگاه وستیبولار(دهلیزی) است که در گوش میانی انسان قرار دارد و به آن سیستم تعادلی نیز گفته میشود. این سیستم با استفاده از یک مایع و مژکهای بسیار ریز، اطلاعات مربوط به وضعیت قرار گرفتن بدن را به دست میآورد و به مغز میفرستد که در بی وزنی توان درک موقعیت بدن را از دست میدهد.