مدیرعامل بانک کشاورزی خبر داده است که روند کاهش شعب بانک متبوع او اجتناب ناپذیر بوده بنابراین تا پایان سالجاری ۴۰ شعبه این بانک در سراسر کشور ادغام و یا جابجا میشوند. روح اله خدارحمی افزوده که هزینه ارایه خدمات بانکی در شعب رو به افزایش بوده و در کنار آن ضمن توسعه بانکداری الکترونیک، […]
مدیرعامل بانک کشاورزی خبر داده است که روند کاهش شعب بانک متبوع او اجتناب ناپذیر بوده بنابراین تا پایان سالجاری ۴۰ شعبه این بانک در سراسر کشور ادغام و یا جابجا میشوند.
روح اله خدارحمی افزوده که هزینه ارایه خدمات بانکی در شعب رو به افزایش بوده و در کنار آن ضمن توسعه بانکداری الکترونیک، ابزارهای پرداخت جدید جای شعب بانکی را گرفته، بنابراین در شرایط امروز نیاز به شعب روبه کاهش است.
وی همچنین افزود: پرداخت تسهیلات بابت مکانیزه کردن ادوات کشاورزی ازسوی بانک کشاورزی بدون محدودیت انجام میشود و اولویت این بانک در ارایه تسهیلات، تهیه ابزار کار و تامین طرحهای کشاورزی است و ادامه داده که بانک کشاورزی نمیتواند به هر تقاضایی برای دریافت تسهیلات پاسخ مثبت دهد.
روح اله خدارحمی در عین حال اظهار داشت: نظام بانکی با مساله مهمی به نام زیاندهی شعب مواجه بوده از این رو در یکسال اخیر ۶۰ شعبه بانک کشاورزی تعیین تکلیف شده و تا پایان سال هم ۴۰ شعبه دیگر جابجا ویا ادغام می شوند.
خدارحمی توضیح داده که در جریان کاهش شعب، شعب کم بازده این بانک ادغام میشوند تا مشکلی برای مشتریان این بانک ایجاد نشود.
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی تایید کرده که برای کاهش و یا ادغام شعب فاقد بازدهی در بانک کشاورزی، چالشهایی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته که در برخی موارد، تعطیلی و یا ادغام شعب این بانک را به تاخیر میاندازند. وی درباره میزان اضافه برداشت بانک کشاورزی از منابع بانک مرکزی هم گفت که این بانک در گذشته از جمله بانکهایی بوده که همواره از منابع بانک مرکزی اضافه برداشتهایی داشته اما با انضباط حاکم شده در بانک، نیاز به برداشت از منابع بانک مرکزی به صفر رسیده و در حال حاضر اضافه برداشتی ندارد. خدارحمی گفته که پرداخت تسهیلات بابت مکانیزه کردن ادوات کشاورزی ازسوی بانک کشاورزی بدون محدودیت انجام میشود و در حال حاضر، هیچ تقاضایی در کشور برای تامین ادوات کشاورزی کشاورزان وجود ندارد که با پاسخ منفی شعب مواجه شده باشد!
رئیس هیات مدیره بانک کشاورزی تاکید کرده که به دلیل محدودیت در منابع، بانک کشاورزی به همه نیازهای مشتریان خود نمیتواند تسهیلات پرداخت کند بنابراین اولویت این بانک در ارایه تسهیلات، تهیه ابزار کار و تامین طرحهای کشاورزی است و ادامه داده که بانک کشاورزی نمیتواند به هر تقاضایی برای دریافت تسهیلات پاسخ مثبت دهد.
نحوه برداشت بدون کارت از «مسکنکارت»
به دنبال پیشرفتهای صورت گرفته در حوزه ارایه خدمات بانکی در مجموعه شبکه بانکی کشور، بانک مسکن نیز با طراحی ابزارهای متنوع به ویژه در حوزه پرداخت و دریافت وجوه در این زمینه گامهای موثری برداشته و بر ارایه سرویسهای جدید متمرکز شده است. یکی از این سرویسها «برداشت بدون کارت» است که بانک مسکن برای اولین بار در سطح کشور آن را راهاندازی کرد. با استفاده از سرویس برداشت بدون کارت میتوان بدون همراه داشتن مسکنکارت از حدود ۱۹۰۰ دستگاه خودپرداز فعال بانک مسکن در سراسر کشور برداشت وجه کرد.
برای دریافت خدمت از طریق این سرویس، مشتری دارای مسکنکارت با مراجعه به دستگاه خودپرداز بانک مسکن و با انتخاب سرویس «ایجاد برداشت بدون کارت» با وارد کردن مبلغ، رمز ۵ تا ۱۲ رقمی و شماره تلفن همراه شخص گیرنده وجه، یک شماره قبض برداشت بدون کارت (Ticket) 10 رقمی ایجاد کرده که توسط پیامک برای شخص مورد نظر ارسال میشود.
شخص گیرنده وجه با مراجعه به دستگاههای خودپرداز بانک مسکن بدون نیاز به استفاده از کارت با انتخاب سرویس «برداشت بدون کارت» با وارد کردن شماره Ticket دریافت شده توسط پیامک و نیز رمز این Ticket که باید از شخص دارنده مسکنکارت (ایجاد کننده Ticket( بخواهد، مبلغ مورد نظر را در یک یا چند مرحله برداشت کند. هر مشتری دارنده مسکنکارت در طول یک شبانهروز میتواند حداکثر تا سه مرتبه و تا سقف ۲۰۰ هزار تومان قبض برداشت بدون کارت ایجاد کند. دارنده Ticket و رمز مرتبط با آن نیز میتواند با استفاده از این سرویس در طول یک روز تا سه مرتبه و تا حداکثر ۲۰۰ هزارتومان وجه نقد از دستگاههای خودپرداز بانک مسکن دریافت کند همچنین امکان درخواست صدور قبض برداشت بدون کارت از طریق اینترنت نیز فراهم است.
در صورت نیاز، مشتریان بانک مسکن که از صدور مجوز برداشت بدون کارت برای شخص دیگر منصرف شده باشند، میتوانند از طریق این سرویس، قبض برداشت بدون کارت خود را با وارد کردن کد پیگیری که در زمان صدور قبض از طریق سیستم اعلام شده و شماره تلفن همراه و مبلغ قبض، باطل کنند. این امکان تا پیش از اولین برداشت شخص استفاده کننده از قبض هم از طریق خودپرداز یا کیوسک بانک و هم از طریق درگاه اینترنتی ممکن است.
در عین حال قبضهای برداشت بدون کارت دارای تاریخ انقضا بوده که روی رسید چاپی درج میشود و با گذشت این زمان، مبلغ باقیمانده به شکل خودکار به حساب کارت اصلی بازمیگردد.