درطرح «حمایت از کالای ایرانی»، تمامي توليدکنندگان و فروشندگان کالاي ايراني به منظور تسهيل در فروش کالاي خود ميتوانند به انعقاد تفاهمنامه با بانك قرضالحسنه مهرايران اقدام كنند تا مشتريان آنان از طريق دريافت تسهيلات قرضالحسنه بتوانند هزينههاي خريد محصولات مورد نظر را تامين و پرداخت كنند. مرتضی اکبری، مديرعامل بانک قرضالحسنه مهرايران با اشاره […]
درطرح «حمایت از کالای ایرانی»، تمامي توليدکنندگان و فروشندگان کالاي ايراني به منظور تسهيل در فروش کالاي خود ميتوانند به انعقاد تفاهمنامه با بانك قرضالحسنه مهرايران اقدام كنند تا مشتريان آنان از طريق دريافت تسهيلات قرضالحسنه بتوانند هزينههاي خريد محصولات مورد نظر را تامين و پرداخت كنند.
مرتضی اکبری، مديرعامل بانک قرضالحسنه مهرايران با اشاره به نامگذاري امسال به عنوان «حمايت از کالاي ايراني» بيان داشت: اين بانك، باتوجه به لزوم افزايش قدرت خريد مردم در استمرار چرخه توليد و اشتغال در بنگاههاي كوچك و متوسط كه داراي زنجيره ارزش داخلي بوده و موجبات اشتغال ملي را فراهم مي كند، اقدام به پيشبيني طرحي به منظور پرداخت تسهيلات قرضالحسنه به متقاضيان كالاي ايراني نموده است. اکبری افزود: انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت سهامی فرش ایران و شورايعالي مناطق آزاد با هدف افزايش قدرت خريد از طريق اعطاي تسهيلات قرضالحسنه و عرضه کارتهاي بانكي با قابليتهاي خاص، اولين قراردادهاي منعقد شده در اين زمينه ميباشد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران ادامه داد: برای ایجاد رونق اقتصادي، حمايت از کارآفريني و اشتغالزايي تفاهمنامه هاي متعددي با سازمانها و نهادهاي گوناگون از جمله: بنياد برکت، بسيج سازندگي، بنياد مسکن انقلاب، سازمان بهزيستي كميته امداد امام خميني(ره) و… منعقد شده است كه توجه ويژه بيشتر آنها بر توانمندسازي نيازمندان و محرومان متمركز شده است.
وی افزود: بر این اساس، طبق تفاهمنامه منعقده با بنیاد برکت ۱.۵۰۰ میليارد ريال با نرخ تسهيلات ۳ و ۴ درصدي با دوره باز پرداخت ۴۸ يا ۶۰ ماهه در نظر گرفته شده که در مرحله اول ۶۰۰ ميليارد ريال در اختيار متقاضيان قرار ميگيرد.
مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهرایران تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا پايان آبان ماه تعداد ۷۵۰ هزار فقره تسهيلات قرضالحسنه به مبلغ ۸۳ هزار ميليارد ريال به اقشار مختلف جامعه پرداخت شده است. دکتر اکبری درخصوص اقدامات مطلوب بانک در حوزههای اجتماعی نیز بيان داشت: بانک قرضالحسنه مهرايران ايران از طريق طراحي و اجراي طرح ها و برنامههاي متنوع براي اعطاي تسهيلات قرضالحسنه، گامهاي موثري در زمينه ترويج بانكداري اسلامي در بستر قرض الحسنه و انجام مسئوليتهاي اجتماعي در حوزه هاي اشتغال، معيشت، ازدواج، درمان و حمايت از مددجويان سازمانهاي حمايتي برداشته است.
وی تصریح کرد: اجرای طرحهای تسهيلاتي در حمايت از بنيان خانواده به ويژه زنان سرپرست خانوار، همانند طرحهاي «اندوخته خانواده مهر ايران» و «اندوخته بانوان مهر ايران» رضايتمندي بسياري را در ميان اقشار ضعيف و متوسط جامعه ايجاد کرده است.
ساماندهی فروش آرد با سامانه جدید بانک سپه
مدیرعامل بانک سپه از راهاندازی سامانه جدید بانک سپه جهت ساماندهی فروش آرد در کشور خبر داد.
محمدکاظم چقازردی، ضمن اعلام خبر فوق، افزود: بانک سپه با تکیهبر تجارب موفق خود در راهاندازی سامانههای الکترونیک ملی برای شفافسازی و ایجاد انضباط در فرآیند تأمین کالاهای استراتژیک کشور با همکاری وزارت جهاد کشاورزی سامانه جدید فروش آرد را راهاندازی کرد.
وی ضمن اشاره به اجرای موفق فاز اول سامانه فروش آرد با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و بانک سپه، تصریح کرد: بانک سپه برای کمک به تحقق دولت الکترونیک در کنار سایر دستگاههای ذیربط اقدامات مؤثری انجام داده و سامانههای ملی نظیر؛ سامانه مهار و تنظیم آبهای مرزی و سامانه جامع نهادههای دامی توسط کارشناسان و متخصصان این بانک با همکاری وزارت خانههای مربوط و همسو با اهداف کلان اقتصادی راهاندازی شده است.
سیف معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن قدردانی از عملکرد بانک سپه اظهار داشت: استفاده از سامانه جدید فروش آرد سایر مصارف کشور به کاهش تخلفات احتمالی، فراهم کردن زمینه توزیع عادلانه آرد و همچنین رصد و کنترل فرآیند خریدوفروش این محصول استراتژیک کمک قابلتوجهی خواهد کرد. رئیس اداره کل بانکداری تجاری بانک سپه هم ضمن تأکید بر همسویی بانک سپه باسیاستهای اقتصادی دولت، اظهار داشت: بانک سپه در راستای ایفاء مسئولیت اجتماعی خود به دنبال فراهم کردن بسترهای لازم برای دسترسی آسانتر مردم به خدمات بانک از طریق تولید و توسعه سامانههای مشتری محور است. ظفر محمدی افزود: سهولت خرید، امکان انتخاب آرد موردنیاز، صرفهجویی در مصرف و جلوگیری از امکان خرید آرد توسط اصناف فاقد مجوز از قابلیتها و مزایای سامانه جدید فروش آرد سایر مصارف کشور است.
وی یادآور شد: کلیه ذینفعان سامانه جدید فروش آرد بانک سپه نانواییهای آزادپز، کارخانههای نان صنعتی، واحدهای شیرینیپزی، قنادی و واحدهای تولید ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوییت و سایر کسبوکارهای مرتبط هستند.
بانک سپه در راستای ایفاء مسئولیت اجتماعی خود به دنبال فراهم کردن بسترهای لازم برای دسترسی آسانتر مردم به خدمات بانک از طریق تولید و توسعه سامانههای مشتری محور است. استفاده از سامانه جدید فروش آرد سایر مصارف کشور به فراهم کردن زمینه توزیع عادلانه آرد و همچنین رصد و کنترل فرآیند خریدوفروش این محصول استراتژیک کمک خواهد کرد.
شایانذکر است کلیه ذینفعان سامانه جدید فروش آرد بانک سپه میتوانند با هماهنگی اتحادیههای مربوط و شرکتهای غله و خدمات بازرگانی استانها از طریق ورود و ثبت اطلاعات در سامانه فروش آرد سایر مصارف به آدرس اینترنتی www.eflour.ir از اول دیماه سال جاری اقدام به خرید آرد مصرفی خود کنند.