در نخستین جلسه اعضای هیات علمی جشنواره شعر فجر مقرر شد که داوری این جشنواره توسط پنج نفر انجام شود. نخستین جلسه هیات علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، در بنیاد شعر و ادبیات داستانی برگزار شد. در این جلسه که با حضور جعفر ابراهیمی(شاهد)، عباس احمدی، بهزاد خواجات، حکیمه دبیران، محمد سلمانی، محمدکاظم کاظمی، […]

در نخستین جلسه اعضای هیات علمی جشنواره شعر فجر مقرر شد که داوری این جشنواره توسط پنج نفر انجام شود.
نخستین جلسه هیات علمی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، در بنیاد شعر و ادبیات داستانی برگزار شد. در این جلسه که با حضور جعفر ابراهیمی(شاهد)، عباس احمدی، بهزاد خواجات، حکیمه دبیران، محمد سلمانی، محمدکاظم کاظمی، جواد محقق و سیدعلی میرافضلی به عنوان اعضای هیأت علمی و همچنین بهمن ساکی و مهدی قزلی، دبیران علمی و اجرایی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر برگزار شد، هر یک از اعضا به طرح نظرات خود درباره روند داوری آثار پرداختند.
در نشست اعضای هیات علمی بر اساس آئین‌نامه مقرر شد، تعداد داوران در هر سه بخش این رویداد ادبی (شعر بزرگسال، شعر کودک و نوجوان، درباره شعر) به پنج نفر افزایش یابد. در ادامه این جلسه، اعضای این هیات از روند احصاء آثار منتشر شده در سال ۱۳۹۶ توسط دبیرخانه این رویداد ادبی مطلع شدند. با انتخاب داوران بر اساس رای اعضای هیات علمی، روند داوری‌ آثار آغاز خواهد شد. بر اساس اعلام دبیرخانه، هفتم دی آخرین مهلت ارسال آثار برای شرکت در جشنواره شعر فجر سیزدهم خواهد بود.

 

 

ترجمه کتاب خاطرات ایزنشتاین چاپ شد

کتاب «ناگهان مشهور شد» نوشته سرگئی ایزنشتاین به تازگی با ترجمه بهزاد موسوی امین توسط نشر چشمه منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب پنجاه و سومین عنوان مجموعه «مطالعات سینمایی» است که این ناشر چاپ می‌کند. این کتاب مجموعه‌خاطرات ایزنشتاین کارگردان مطرح تاریخ سینماست که البته بیش از آن‌که شبیه به مجموعه‌خاطرات باشد، شبیه به کتابی از ایده‌های یک هنرمند است. شناخت مردی که سینما بدون او تبدیل به بزرگ‌ترین اختراع قرن بیستم نمی‌شد، از طریق مطالعه نوشته‌ها یا مقالات این کتاب میسر می‌شود. سرگئی میخائیلوویچ ایزنشتاین در سال ۱۸۹۸ در لتونیِ امروز یکی از جمهوری‌های سابق شوروی از مادری روس و پدری آلمانی‌تبار متولد شد. ۱۷ ساله بود که مهندسی معماری را نیمه‌کاره رها کرد و همزمان با جنگ جهانی اول به‌طور داوطلبانه و به‌عنوان یکی از نیروهای ارتش سرخ نام‌نویسی کرد. او در جنگ داخلی روسیه شرکت کرد و همزمان، به فراگیری فرهنگ شرقی از جمله فرهنگ‌های ژاپن و چین، خط هیروگلیف، فلسفه و زبان چین و هایکوهای ژاپنی پرداخت. ایزنشتاین، پس از پایان جنگ وارد فضای تئاتر شد. او همراه با سرگئی یوتکویچ به عنوان شاگردان وسوالد میرهولد کارگردان معروف روس پذیرفته شدند.