کمک هزینه ازدواج دختران و پسران تحت پوشش کمیته امداد، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون به ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفر اختصاص یافته است. مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد با بیان این مطلب گفت: کمک هزینه ازدواج دختران و پسران تحت پوشش کمیته امداد، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون به ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفر […]

کمک هزینه ازدواج دختران و پسران تحت پوشش کمیته امداد، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون به ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفر اختصاص یافته است.
مدیرکل حمایت‌های اجتماعی کمیته امداد با بیان این مطلب گفت: کمک هزینه ازدواج دختران و پسران تحت پوشش کمیته امداد، از ابتدای سال ۹۷ تاکنون به ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفر اختصاص یافته است که از این تعداد دختران بیشترین میزان دریافت کنندگان بوده اند و البته پسران و زنانی که مجددا هم ازدواج کرده اند، شامل این تعداد می‌شوند.
مجتبی احمدلو درباره کمک هزینه جهزیه و ازدواج به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد گفت : کمیته امداد همیشه بودجه‌ای را برای دختران و پسران در شرف ازدواج ، در نظر می‌گیرد.
وی درباره اعطای وام و تسهیلات به افرادی که نیازمند کمک هستند؛ اما تحت پوشش کمیته امداد نیستند، اظهار کرد: کمیته امداد به افرادی که تحت پوشش نیستند به صورت وام قرض الحسنه و یا بلاعوض تسهیلاتی تحت عنوان وام کارگشایی اعطا می‌کند.
ثبت نام مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان
از اول بهمن
ثبت نام مرحله دوم وام ضروری ۵ میلیون تومانی بازنشستگان، اول بهمن آغاز می‌شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اعلام این خبر گفت: این تسهیلات با کارمزد ۴ درصد در اقساط ۳۶ ماهه در اختیار بازنشستگان قرار میگیرد.
جمشید تقی زاده گفت: در مرحله نخست ۲۰۰ هزار نفر از بازنشستگان امسال از این تسهیلات بهره‌مند شده اند و ۲۰۰ هزار نفر دیگر تا پایان سال وشش ماهه اول ۹۸ از این تسهیلات بهره‌مند خواهند شد.
وی کل اعتبار پیش بینی شده برای پرداخت وام ضروری به بازنشستگان کشور را ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
تقی زاده همچنین از رونمایی بیمه تکمیلی بازنشستگان در هفته آینده خبر داد و افزود: با این بیمه بسیاری از مشکلات درمانی بازنشستگان حل خواهدشد.
از هر ۶۵ کودک در جهان یکی به اوتیسم مبتلا می‌شود
از هر ۶۵ کودک در جهان یکی به اوتیسم مبتلا می‌شود و مهم شناخت به موقع، حساسیت کادر درمانی و بهداشتی و مداخله بهنگام توانبخشی است.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با بیان این مطلب گفت: اوتیسم یکی از بیماری‌های پیچیده و ناشناخته است و اگر ما علل بروز یک بیماری را بشناسیم، قطعا در پیشگیری از آن موفق می‌شویم.
حسین نحوی نژاد معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با ابراز تأسف از اینکه علم هنوز دلیل قاطعی برای ایجاد بیماری اوتیسم نیافته است، افزود: شاید سابقه‌های فامیلی، وضعیت روحی و روانی، نوع تغذیه و مراقبت‌های بارداری در پژوهش‌های مختلف ارتباطاتی با اوتیسم داشته باشند، اما قطعی نیستند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: مهم این است که مراقبان بهداشتی و پزشکان ما به عنوان کسانی که خط اول درمان و بهداشت هستند، شناخت درستی از این بیماری داشته باشد.
نحوی نژاد با اشاره به نحوه تشخیص بیماری اوتیسم بیان کرد: غربالگری‌هایی در این رابطه وجود دارد که با پژوهش‌هایی که انجام دادیم، بومی سازی شده است و با سوالات ساده‌ای می‌توانیم شک به وجود آمده در خصوص این بیماری را از بین ببریم یا در آزمون‌ها و تست‌های تشخیصی می‌توانیم تشخیص کامل و قاطعی داشته باشیم.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر تشخیص بهنگام اوتیسم توضیح داد: مهم مداخله و شناسایی بهنگام است، چون داروی خاصی برای این بیماری نیست که یقین پیدا کنیم بیمار بهبود پیدا می‌کند. علاوه بر این، مهم است که در مهارت‌های شناختی و زندگی و ایجاد ارتباط این کودکان با جهان اطراف نقش داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اولین موضوعی که کودک در اوتیسم با آن رو به رو می‌شود، مشکل ارتباط با دیگران است، افزود: نام دیگر این بیماری در خودماندگی است؛ یعنی فرد با دنیای خارج ارتباط درستی ایجاد نمی‌کند و از جمله اقدامات مراقبتی کار درمانی، گفتار درمانی و خدمات روانشناسی که نقش آن بسیار مهمتر از داروست.