با وجود افزایش بارش‌ها نسبت به سال گذشته باید مسئولیت‌های خود را در خصوص برنامه ریزی جهت کاهش آلودگی هوا انجام دهیم. معاون برنامه ریزی فرمانداری تهران با بیان این مطلب بر لزوم مشارکت همه اقشار جامعه برای مقابله با آلودگی هوا تاکید کرد. اسماعیلی راد با تاکید بر لزوم اهمیت محیط زیست و توجه […]

با وجود افزایش بارش‌ها نسبت به سال گذشته باید مسئولیت‌های خود را در خصوص برنامه ریزی جهت کاهش آلودگی هوا انجام دهیم.

معاون برنامه ریزی فرمانداری تهران با بیان این مطلب بر لزوم مشارکت همه اقشار جامعه برای مقابله با آلودگی هوا تاکید کرد.

اسماعیلی راد با تاکید بر لزوم اهمیت محیط زیست و توجه به بخش‌های مختلف محیط زیست گفت: خوشبختانه امسال با بارش‌هایی که داشته‌ایم و افزایش آن نسبت به سال گذشته موجب شد تا درصد بیشتری از روزهای پاک را داشته باشیم اما قطعا این رخداد موجب این نخواهد شد که مسئولیت ما کم شود. آلودگی هوا در تهران بیشتر از حد طبیعی است و این موضوع مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد کرده است. لذا همه ما مسئول هستیم و این مسئولیت شامل کارخانجات، تولیدکنندگان به ویژه تولید کنندگان خودرو و همه مسئولین می‌شود. در حقیقت باید بگوییم موضوع آلودگی هوا برآیند عملکرد ما است که میزان آلودگی هوا بالاتر از استاندارد شده است.

بودجه پیشنهادی سازمان ثبت‌احوال کشور در سال ۹۸

بودجه پیشنهادی دولت برای سازمان ثبت‌احوال کشور در سال ۹۸ اعلام شد.

بودجه پیشنهادی دولت در سال ۹۸ برای سازمان ثبت‌احوال کشور ۹,۴۵۹,۷۳۱ میلیون ریال است.

سازمان ثبت احوال کشور یکی از سازمان‌‌های دولتی ایران است که جمع‌آوری اطلاعات و آمار جمعیتی کشور ایران را به عهده دارد. این سازمان با وظایف و عملکردی مستقل، از نهادهای زیرمجموعه وزارت کشور است. این سازمان وظیفه تهیه اطلاعات ثبتی اساسی مانند زاد و ولد، مرگ و میر و ازدواج و نیز صدور مدارک هویتی مانند شناسنامه را بر عهده دارد.

بودجه سازمان ثبت‌احوال کشور در سال ۹۷، ۸,۶۵۲,۲۲۵ میلیون ریال و در سال ۹۶، ۵,۲۰۷,۴۵۴ میلیون ریال بوده است.

مشارکت بخش خصوصی در راه‌اندازی ۶ مرکز معاینه فنی

شهردار تهران از راه اندازی چهار مرکز معاینه فنی ثابت و دو خط سیار با همت بخش خصوصی خبر داد.

شهردار تهران در جریان افتتاح شش خط معاینه فنی در تهران اظهار کرد: هیچ موضوعی در اداره امور شهر مهمتر از سلامت شهروندان نیست امروز شش خط معاینه فنی (۲ ایستگاه سیار و ۴ ایستگاه ثابت) در تهران افتتاح شد و از آنجا که این کار توسط بخش خصوصی صورت گرفته از این بخش تشکر می‌کنم و امیدوارم این موضوع در تمام سطح شهر تسری یابد.

پیروز حناچی ادامه داد: هیچ اصراری به استفاده از دوچرخه نداریم اما دوچرخه کم‌هزینه‌ترین و پرنشاط‌ترین وسیله است که می‌توان برای مسیرهای کوتاه از آن استفاده کرد.

وی ضمن ارائه آماری در زمینه سلامت در شهر تهران گفت: امیدواریم عدم استفاده از خودروی شخصی به همه روزهای هفته تسری یابد. همچنین امیدواریم استفاده از دوچرخه نیز بیشتر رونق گیرد و زمینه‌های ایمنی و محل‌های مناسب برای تردد با دوچرخه در شهر ایجاد شود.

شهردار تهران ادامه داد: پیاده‌روی کم‌هزینه‌ترین نوع تحرک است که باید از یک روز در هفته به بقیه روزها تسری یابد. ما باید از تحرک فعال استفاده کنیم تا هم آلودگی و هم ترافیک کم شود و سلامت شهروندان نیز افزایش یابد.

همچنین حناچی در حاشیه مراسم افتتاح مرکز معاینه فنی زمان آباد در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی چهار مرکز معاینه فنی ثابت و دو خط سیار با همت بخش خصوصی گفت: طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته از شهروندان بیش از ۹۰ درصد مردم ترافیک و آلودگی را مشکل اصلی تهران می‌دانند و طبیعتاً نظام مدیریت شهری باید نسبت به این موضوع حساسیت جدی نشان دهد. نظام مدیریت شهری باید حمل و نقل عمومی را توسعه دهد و مردم را تشویق به استفاده از حمل و نقل پاک کند.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت فعال شهروندان از مسیر‌های پیاده و دوچرخه باید ترویج شود. معاینه فنی خودرو‌ها باید با جدیت دنبال شود و امروز با افتتاح چهار مرکز ثابت و دو مرکز سیار  ۶ خط معاینه فنی افتتاح شد که همه این‌ها توسط بخش خصوصی به اجرا در آمده است.