کتاب «…و اینک آخرالزمان» (تاریخ سینمای هالیوود) نوشته سعید مستغاثی منتشر شد. این کتاب در ۱۴۴ صفحه با قیمت ۱۶هزار تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسیده است. در مقدمه‌ کتاب می‌خوانیم: «کتاب «… و اینک آخرالزمان» بیش از همه تاریخ‌خوانی و واکاوی‌هایش دو نکته را مد نظر داشته است: […]

کتاب «…و اینک آخرالزمان» (تاریخ سینمای هالیوود) نوشته سعید مستغاثی منتشر شد.
این کتاب در ۱۴۴ صفحه با قیمت ۱۶هزار تومان از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسیده است. در مقدمه‌ کتاب می‌خوانیم:
«کتاب «… و اینک آخرالزمان» بیش از همه تاریخ‌خوانی و واکاوی‌هایش دو نکته را مد نظر داشته است: نخست این‌که سینمای غرب یک سینمای کاملا ایدئولوژیک بوده و تمامی ابعاد ایدئولوژی خود را ترجمان تصویری کرده و بر پرده سینماها برده است. و دوم این‌که ما به عنوان ملتی دارای والاترین و پوینده‌ترین ایدئولوژی می‌توانیم و باید این ایدئولوژی و تفکرات و ارزش‌هایش را در لابه‌لای تصاویر سینما بگنجانیم وگرنه تسلیم ایدئولوژی رقیبی شده‌ایم که قرن‌هاست برای نابودی و اضمحلال ما برنامه‌ریزی کرده است.
در این کتاب سعی شده نشان داده شود که آن‌ها چگونه ایدئولوژی خود را تصویری کردند. این‌که چگـونـه مـی‌تـوان ایـدئـولـوژی رهـایـی‌بخـش و عدالت‌طلبانـه اسلام را به سکانس‌هـا و پلان‌های سینمـا آورد، حتمـا بـه کتاب‌ها و مقـالات و پژوهش‌های دقیق‌تـر و عمیق‌تری نیـاز دارد که اساسا در محدوده این کتاب نمی‌گنجـد. قطعا مفاهیم و ارزش‌های والای اسلام در قالب تصویر نمی‌گنجد، اما اگر بتوان فقط سایه‌ای کم‌رنگ را هم از آن‌ها نمایاند، خود نیل به هدف است».
جشن صد سالگی هنرستان موسیقی ۲۷ دی
برگزار می‌شود
پاسداشت صدسالگی «هنرستان موسیقی تهران» در تاریخ ۲۷ دی ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
به گزارش جمله به نقل از ستاد خبری پاسداشت «صد سالگی هنرستان موسیقی تهران»، این برنامه در چهار شب و با اجرای فارغ التحصیلان ادوار مختلف در تالار وحدت روی صحنه خواهد رفت.
۲۲، ۲۳ و ۲۴ دی ماه تاریخ برگزاری اجراهای فارغ التحصیلان ادوار هنرستان موسیقی تهران خواهد بود و پاسداشت صدسالگی نیز در تاریخ ۲۷ دی ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
هنرستان موسیقی تهران که بسیاری از بزرگان حوزه موسیقی در کشور از فارغ التحصیلان آن هستند، با پشت سرگذاشتن دوره های مختلف و مسیری پرفراز و نشیب وارد صدمین سال تاسیس خود شده است و همین موضوع به برگزاری جلساتی تحت عنوان «جلسات هم اندیشی صد سالگی هنرستان موسیقی تهران» ختم شد و جزئیات برگزاری این برنامه از دل این جلسات هم اندیشی تصویب و وارد مراحل اجرایی شد. سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت ارشاد پیشتر درباره اهمیت برگزاری این پاسداشت گفته بود: «قدر آموزش و آموزش هنر را چنانکه شایسته است، نشناختیم. تکریم هنرستان یادآور یک تاریخ باشکوه است و گذشته را چراغ راه آینده کردن تنها مسیر با عزتی است که می توان برای رسیدن به آینده‌ای روشن، پیش گرفت. هنر معلمان هنرستان ها بسیار اهمیت دارد و سعی می شود حق و حقوق معلمان افزایش یابد.» جشن صدسالگی «هنرستان موسیقی تهران» به همت تعدادی از فارغ التحصیلان دوره‌های مختلف هنرستان موسیقی تهران و با همکاری و همیاری معاونت هنری وزارت ارشاد، موسسه توسعه هنرهای معاصر، دفتر آموزش و توسعه فعالیت های هنری و بنیاد رودکی برگزار و جزئیات بیشتر آن به مرور منتشر خواهد شد. به گزارش ایسنا، «علی رهبری» آهنگساز بین‌المللی، رهبر ارکستر، مدیر سابق هنرستان‌های عالی موسیقی تهران و مدیر سابق هنری ارکستر سمفونیک تهران که اکنون در اتریش زندگی می‌کند، اخیرا در پاسخ به درخواستی برای ارسال پیام تصویری خود را به مناسبت صدسالگی هنرستان موسیقی برای پخش در مراسم جشن، به انتقاد از وضعیت حال حاضر این مرکز آموزشی پرداخته بود.
فراخوان جایزه عکاس سال ۲۰۱۸ فوکوس
منتشر شد
جایزه عکاس سال فوکوس (نمایندگی فدراسیون بین‌المللی هنر عکاسی در ایران) فراخوان داد. به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی دفتر فیاپ در ایران، جایزه عکاس سال فوکوس، جایزه‌ای است که در پایان هر سال میلادی به شرکت‌کننده‌ای تعلق می‌گیرد که بیشترین پذیرش و جایزه را در جشنواره های بین‎المللی کسب کرده باشد. برنده این جایزه در صورتی که سایر شرایط فیاپ (فدراسیون جهانی هنر عکاسی) برای داوری جشنواره بین‌المللی عکس خیام را داشته باشد، به عضویت هیات داوران دوره بعد این جشنواره درخواهد آمد. برنده جایزه عکاس سال ۲۰۱۸ فوکوس ۲۱ دی ماه در مراسم اهدای جوایز ششمین جشنواره بین المللی عکس خیام، جایزه خود را از رییس و معاون فیاپ دریافت خواهد کرد. واجدین شرایط تا ۱۰ دی ۱۳۹۷ فرصت دارند جهت ثبت‌نام و دریافت فرم مربوط به سایت کلوپ عکس فوکوس به نشانی www.FocusTeam.ir مراجعه کنند.
انتقاد به مرگ دانشجویان با انتشار کاریکاتور
دو روزنامه صبح چهارشنبه ـ پنجم دی ماه ـ با انتشار کاریکاتورهایی، به مرگ ۱۰ دانشجوی دانشگاه علوم تحقیقات پرداخته و این حادثه را به نقد کشیدند. به گزارش ایسنا، روزنامه «ابتکار» در صفحه آخر نسخه امروز خود، طرحی از محمد طحانی را منتشر کرده است. این کارتون که همزمان به مرگ دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات و آتش‌سوزی دبستان زاهدان اشاره دارد، دانشجو یا دانش‌آموزی را در مسیری به تصویر کشیده است که پیش رویش المان‌هایی چون چراغ نفتی، اتوبوسی فرسوده و معلمی که روی میز مدرسه دراز کشیده است، به چشم می‌خورد. روزنامه «قانون» نیز با انتشار کاریکاتوری به همراه روتیتر «پیچ‌های دانشگاه آزاد ۹ دانشجو را به کام مرگ فرستاد» و تیتر «امیدها زیر خاک بی‌مسئولیتی» به سرنوشت ناگوار دانشجویانی که در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند، پرداخته است.
این کارتون مراحل آموزش یک فرد از دوره دانش‌آموزی تا دانشجویی را نشان می‌دهد که در نهایت سوار اتوبوس مرگ می‌شود و دنیا را ترک می‌کند. به گزارش ایسنا، اتوبوس دانشگاه علوم تحقیقات روز گذشته (۴ دی ماه) با ۳۵ سرنشین واژگون و این حادثه منجر به کشته شدن ۱۰ دانشجو شد.