رئيس سازمان هواپیمایی کشوري گفت: شاخص هاي امنيتي ما توسط استانداردهاي بين المللي پذيرفته شده و منطبق با استانداردهاي ايکائو است. علی عابدزاده در حاشیه بزرگداشت حفاظت هواپیمایی گفت: امروز ما در کشور دارای شاخص امنیتی بسیار بالایی هستیم که این موضوع توسط دنیا پذیرفته شده است و مردم نیز پذیرفته اند که شاخص امنیتی […]

رئيس سازمان هواپیمایی کشوري گفت: شاخص هاي امنيتي ما توسط استانداردهاي بين المللي پذيرفته شده و منطبق با استانداردهاي ايکائو است. علی عابدزاده در حاشیه بزرگداشت حفاظت هواپیمایی گفت: امروز ما در کشور دارای شاخص امنیتی بسیار بالایی هستیم که این موضوع توسط دنیا پذیرفته شده است و مردم نیز پذیرفته اند که شاخص امنیتی ما حتی از کشورهای اروپایی و سایر کشورهای منطقه بالاتر است.

رئيس سازمان هواپیمایی کشوري افزود: با ورود سپاه در بخش ساختاری حفاظت هواپیمایی، ما توانسته ایم شاخص های ارزشمندی را در این موضوع کسب کنیم و یکی از شاخص های ارزشمند شاخص های امنیتی ماست که توسط استانداردهای بین المللی پذیرفته شده است.

وی گفت: تمامی اقدامات امنیتی ما در فرودگاه و هواپیما منطبق با استانداردهای ایکائو است.

عابدزاده در مورد هماهنگی میان سازمان هواپیمایی کشوري و سپاه در خصوص ایجاد امنیت در  فرودگاه و پروازهای هوایی اظهارداشت: ساختار امنیت هواپیمایی از سپاه، نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات تشکیل شده است و در طول سال های اخیر سهم مشترکی میان سپاه و شرکت های هواپیمایی در موضوع امنیت ایجاد شده است و اگر در این هماهنگی ها مشکلی وجود داشت نمی توانستیم امتیاز ممتاز را از ایکائو کسب کنیم.

راه‌اندازی قطار گردشگری مذهبی 

برای زائران پاکستانی 

پیشنهاد راه‌اندازی قطار گردشگری مذهبی برای گردشگران و زائران پاکستانی به وزارت راه و شهرسازی و استانداری قم ارسال شده است.

محسن اعتماد مدیرکل راه‌آهن قم گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای این امر انجام شده و به محض راه‌اندازی خط زاهدان و میرجاوه، زائران پاکستانی می‌توانند شهرهای مذهبی مشهد و قم و شیراز را زیارت کنند.

وی، راه‌اندازی قطار قم- کربلا را از جمله دیگر پیشنهاد‌های این اداره کل دانست و افزود: بررسی‌ها نشان داده است که از راه‌اندازی این قطار استقبال می‌شود و قطارهای گردشگری نقش مؤثری در بهبود اقتصاد و ایجاد اشتغال در این استان دارند.

 بهره‌برداری بخش دیگری از کریدور ریلی 

شمال- جنوب کشور

معاون وزیر راه و شهرسازی با قطار از راه‌آهن قزوین- رشت بازدید کرد و گفت: با تکمیل شدن خط آهن قزوین- رشت، بیست و دومین استان نیز به شبکه ریلی کشور متصل می‌شود و بدین ترتیب بخشی از کریدور ریلی شمال- جنوب کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی با همراهی وزیر راه و شهرسازی به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته و عملیات تکمیلی در مسیر ریلی قزوین- رشت با قطار از این خط‌آهن بازدید کرد و در این خصوص گفت:‌ با تکمیل شدن خط آهن قزوین- رشت، بیست و دومین مرکز استان نیز به شبکه ریلی کشور متصل می‌شود و بدین ترتیب بخشی از کریدور ریلی شمال- جنوب کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی عنوان کرد: بهره‌برداری از این راه‌آهن علاوه بر اهمیت داخلی مورد توجه بسیاری از کشورها از جمله آذربایجان برای اتصال به اروپا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی عملیات اجرایی خط آهن قزوین- رشت را بدلیل واقع شدن در مسیر کوهستانی بسیار پیچیده عنوان و اعلام کرد: راه‌آهن قزوین- رشت به طول ۱۶۴ کیلومتر دارای ۲۵ کیلومتر تونل و ۶۲ دستگاه پل خاص به طول ۹ کیلومتر است و همین نشان از صعوبت اجرا دارد.

خادمی با اشاره به اعتبار موردنیاز برای تکمیل و تحویل این مسیر ریلی گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این مسیر ریلی مورد نیاز است که ۶۰ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۹۰ میلیارد تومان از طریق اسناد خزانه اسلامی تامین خواهد شد. وی اتصال راه‌آهن قزوین- رشت به آستارا و بندر انزلی را هدف بعدی در این مسیر ریلی برشمرد و گفت: در مرحله بعد برنامه ریزی شده است تا مقدمات اتصال ریلی رشت به آستارا فراهم شود. معاون وزیر راه و شهرسازی تایید کرد: بر اساس مطالعات انجام‌شده راه‌آهن قزوین-رشت ظرفیت جابه‌جایی ۵ میلیون مسافر و ۱۰ میلیون تن بار در یک افق ۲۰ ساله را دارد.

بیمارستان ۲۲۲ تختی لاهیجان در آینده ای نزدیک افتتاح می شود

معاون وزیر راه و شهرسازی از افتتاح بیمارستان ۲۲۲ تختی لاهیجان در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت و به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی گیلان، محمد جعفر علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی همراه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان ۲۲۲تختخوابی لاهیجان بازدید کرد.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی در جریان بازدید از این پروژه گفت: عملیات ساخت بیمارستان ۲۲۲تختخوابی لاهیجان با زیربنای ۱۷۵۰۱ مترمربع در چهار طبقه به پایان رسیده است.

محمد جعفر علیزاده افزود: این بیمارستان دارای بخش‌هایی مانند اورژانس، بخش بستری مردان و زنان، اتاق‌های عمل، جراحی عمومی ، آزمایشگاه ، مرکز رایانه عمومی، رادیولوژی، مراقبت های ویژه و دیالیز است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه  بیمارستان ۲۲۲ تختی لاهیجان در آینده‌ای نزدیک افتتاح خواهد شد گفت: برای ساخت این بیمارستان در مجموع ۵۴ میلیارد تومان هزینه شد.