تعریف کاربری برخی از مشاغل مربوط به ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته است از این رو، بر اساس طرح ارائه شده شورای عالی استان ها به مجلس شورای اسلامی، کاربری اینگونه مشاغل ساماندهی می شود. نایب رئیس شورای عالی استان ها با بیان این مطلب گفت: طرح نحوه فعالیت و استقرار مطب پزشکان و حرف […]

تعریف کاربری برخی از مشاغل مربوط به ۴۰ تا ۵۰ سال گذشته است از این رو، بر اساس طرح ارائه شده شورای عالی استان ها به مجلس شورای اسلامی، کاربری اینگونه مشاغل ساماندهی می شود. نایب رئیس شورای عالی استان ها با بیان این مطلب گفت: طرح نحوه فعالیت و استقرار مطب پزشکان و حرف وابسته، دفاتر اسناد رسمی، ازدواج و طلاق و وکالت، حدود سه ماه پیش در شورای عالی استان ها مصوب و به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد و اکنون مجلس باید در این خصوص تصمیم بگیرد.
عبدالرزاق موسوی خاطر نشان کرد: در طرح تفصیلی شهرها، پهنه و مناطقی مشخص با توجه به فعالیت و کاربری مشاغل برای فعالیت آنها تعریف شده است و انواع کاربری ها نیز در آن آمده است. نایب رئیس شورای عالی استان ها گفت: یک کاربری نیز با موضوع مسکونی داریم که این نوع تقسیمات بر اساس اصول شهرسازی است که اگر جایی مسکونی باشد، نمی شود مشاغلی مانند مطب پزشک در آنجا باشند، چرا که مشاغل کاربری مخصوص به خود را دارند.
حل مشکلات محیط زیست نیازمند اراده ملی است
مدیر کل روابط عمومی سازمان محیط زیست چهار اولویت مهم محیط زیست را آب، آلودگی هوا، پسماند و حق‌آبه تالاب‌ها دانست و گفت: حل این چهار سر فصل مهم نیاز به همت و اراده ملی دارد. امیرعبدالرضا سپنجی با اشاره به مسائل محیط‌ زیست، ادامه داد: محیط زیست محدود به یک نقطه و مکان خاص نیست بلکه یک موضوع کشوری و فراجناحی است. وی به چهار اولویت مهم محیط زیست چون،‌ آب، آلودگی هوا، پسماند و زباله و حق‌آبه‌های تالاب اشاره کرد و گفت: حل این چهار سر فصل مهم محیط زیستی نیاز به یک همت و اراده ملی و حضور و حمایت همه مردم دارد. مدیرکل روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: سازمان محیط زیست نباید محدود به کارشناسان و نیروهای محیط زیستی شود بلکه باید همه مردم پای کار باشند. وی یادآور شد: رسانه‌ها خصوصا رسانه ملی، اساتید دانشگاه‌ها و پژوهشگران می‌توانند سازمان محیط زیست را برای حل مشکلات زیست محیطی یاری کنند. سپنجی افزود: البته اگر خبرنگاران و اصحاب رسانه انتقادی می‌کنند باید علمی و کارشناسی‌شده باشد و مهم‌تر از همه مخاطب‌شناس باشند.
آغاز اسقاط موتورسیکلت‌های کاربراتوری بنزینی
دبیر کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا ضمن اشاره به آغاز اجرای طرح اسقاط موتورسیکلت‌های کاربراتوری بر اساس مصوبه هیات وزیران و قانون هوای پاک، از توافق بین پلیس راهور، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و ستاد مدیریت سوخت برای اسقاط ۲۵ هزار موتورکاربراتوری تا دو ماه آینده خبر داد.
وحید حسینی،افزود: با توجه به اینکه براساس آیین‌نامه فنی «ماده ۲» قانون هوای پاک، هیات وزیران پلاک‌گذاری هر موتورسیکلت بنزینی جدید را منوط به اسقاط یک دستگاه موتورسیکلت فرسوده کرده است، هفته گذشته توافق مهمی بین پلیس راهور، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به عنوان مالک عمده موتورسیکلت‌های رسوبی، انجمن صنفی اسقاط و بازیافت و ستاد مدیریت سوخت وزارت راه و شهرسازی در محل سازمان حفاظت محیط زیست انجام و مقرر شد همه نهادهای ذیربط تمام تلاش و همکاری خود را برای تحویل حداقل ۲۵ هزار موتورسیکلت رسوبی طی دو ماه آینده برای اسقاط انجام دهند. وی همچنین با اشاره به اهداف مصوبه دولت مبنی بر اسقاط موتورسیکلت کاربراتوری به ازای تولید هر موتورسیکلت بنزینی جدید تصریح کرد: هدف از این تصمیم اسقاط انبوه موتورسیکلت‌های رسوبی، نوسازی و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در حال تردد با موتورسیکلت‌های جدید و حمایت از موتورسیکلت برقی است. تولید موتورسیکلت‌های برقی از این مصوبه مستثنی است.
حسینی با بیان اینکه تاکنون اسقاط موتورسیکلت در کشور به‌صورت منظم و انبوه مرسوم نبوده است، گفت: تاکنون فرآیند اسقاط موتورسیکلت دارای مشکلات اجرایی و حقوقی بود اما خوشبختانه با تلاش همه دستگاه‌های دولتی و تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست این موضوع در قالب مصوبه‌ هیات وزیران حل و فصل شد و موتورسیکلت‌سازان مکلف شدند در ازای تولید هر دستگاه موتورسیکلت بنزینی جدید یک موتورسیکلت کاربراتوری را اسقاط کنند. دبیر کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا در پایان اظهار کرد: در کنار مصوبه اسقاط موتورهای کاربراتوری، سازمان حفاظت محیط زیست در تلاش است بسته حمایتی را به دولت پیشنهاد کند تا دارندگان موتورسیکلت‌های فرسوده رغبت لازم برای تبدیل وسیله خود به شرایط بهتر را پیدا کنند، شهرداری تهران نیز در این زمینه آمادگی خود را برای همکاری اعلام کرده است.