اسناد و کتاب‌های شهید مطهری به سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهدا شد. به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، خانواده شهید مرتضی مطهری با حضور در سازمان اسناد و کتابخانه ملی، با اشرف بروجردی، رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار مقرر شد […]

 

اسناد و کتاب‌های شهید مطهری به سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهدا شد.

به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، خانواده شهید مرتضی مطهری با حضور در سازمان اسناد و کتابخانه ملی، با اشرف بروجردی، رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار مقرر شد اسناد، کتاب‌ها و دست‌نویس‌های شهید آیت‌الله شهید مرتضی مطهری به سازمان اسناد و کتابخانه ملی اهدا شود تا پس از مرمت، در آرشیو نگهداری شود.

اهل ادب و هنر از «سلینجر» می‌گویند

اهل ادب و هنر در مراسم «یک روز با سلینجر» از این نویسنده می‌گویند. همچنین کتاب صوتی «ناطور دشت» سلینجر با صدای مهدی پاکدل رونمایی می‌شود.

به گزارش ایسنا در خبر شهر کتاب از برگزاری این مراسم عنوان شده است: سلینجر، نویسنده‌ معاصر آمریکایی، چه جایگاهی در ادبیات قرن بیستم دارد؟ ویژگی‌های آثار او چیست؟ چرا «ناتور دشت» از تاثیرگذارترین رمان‌های معاصر است؟ زندگی او چه فراز و نشیب‌هایی داشته است؟ دیدگاه او درباره‌ مرگ و حیات چه بوده و پرسش‌های دیگر درباره‌ زندگی و آثار سلینجر که در مراسم «یک روز با سلینجر»، هم‌زمان با صدمین سال‌روز تولد او، در روز سه‌شنبه ۱۱ دی (اول ژانویه ۲۰۱۹) ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد. این برنامه به همت مرکز فرهنگی شهر کتاب و موسسه‌ نوین کتاب گویا و با سخنرانی امیر پوریا، ابوالفضل حری، نیما رئیسی، گلاره عباسی و مصطفی مستور و همراهی محمد بحرانی، مهدی پاکدل، علی خدایی، حبیب رضایی، سارا سالار، مهراوه شریفی‌نیا، هوتن شکیبا، سروش صحت، هوشنگ گلمکانی و نسیم مرعشی برگزار می‌شود. هدف از این مراسم آشنایی بیشتر مردم با سلینجر و آثار اوست. درواقع آشنایی اهالی کتاب با سلینجر، بیشتر با کتاب «ناطور دشت» اوست و کمتر با سایر آثار او آشنا هستند.  در این نشست که به همت مصطفی مستور و با مشارکت موسسه نوین کتاب گویا و موسسه‌ فرهنگی شهر کتاب برگزار می‌شود، علی‌اصغر محمدخانی معاون فرهنگی شهرکتاب، مصطفی مستور نویسنده و مسئول برگزاری «یک روز با سلینجر» و امیر پوریا منتقد و مدرس سینما، و نیز تعدادی از نویسندگان سخنرانی خواهند کرد و به زندگی و انزوای سلینجر، آثار این نویسنده، نثر، نحوه‌ نوشتن او و سبک داستانی‌اش خواهند پرداخت.