محققان دانشگاهی در فاز آزمایشگاهی با استفاده از نانوذرات نورانی موفق به طراحی و ساخت نانو حسگری برای شناسایی نوعی ویروس سرطانزا در بدن شدند. دکتر محدثه زارعی قبادی، پژوهشگر پسادکتری دانشگاه تهران با اشاره به ویژگیهای منحصربهفرد نانوساختارهای کربنی، گفت: نانوساختارهای کربنی علاوه بر دارا بودن خصوصیات نوری و الکتروشیمیایی ویژه، قابلیت اتصال به […]
محققان دانشگاهی در فاز آزمایشگاهی با استفاده از نانوذرات نورانی موفق به طراحی و ساخت نانو حسگری برای شناسایی نوعی ویروس سرطانزا در بدن شدند. دکتر محدثه زارعی قبادی، پژوهشگر پسادکتری دانشگاه تهران با اشاره به ویژگیهای منحصربهفرد نانوساختارهای کربنی، گفت: نانوساختارهای کربنی علاوه بر دارا بودن خصوصیات نوری و الکتروشیمیایی ویژه، قابلیت اتصال به زیست مولکولها را دارند که میتواند عملکرد آنها را بهطور قابلتوجهی بهبود بخشد.
یک پروتئین در مغز، کلید درمان اضطراب
پژوهشگران پروتئینی را در مغز شناسایی کردهاند که مسدود کردن آن میتواند هدفی کلیدی و جدید برای درمان اضطراب باشد. تشویش و اضطراب یک حالت روانی عادی است، اما نه زمانی که تا حدی از کنترل خارج شود که مانع از خروج از خانه شده و منجر به گوشهنشین شدن شود. داروهای ضد اضطراب کنونی دارای برخی عوارض جانبی هستند، اما محققان موسسه پزشکی “مکس پلانک”(Max Planck) اکنون یک پروتئین را در مغز شناسایی کردهاند که ممکن است هدف جدیدی برای درمان جدید و هدفمند تشویش و اضطراب باشد.
تاثیر الکل بر اندازه غده پروستات
تحقیقات جدید نشان میدهد که تزریق مستقیم الکل به غده پروستات میتواند این غده را کوچک کرده و مردان را از رفتن به سرویس بهداشتی در طی شب بی نیاز کند. تحقیقات جدید نشان می دهد، با تزریق مستقیم اتانول به غده پروستات، از طریق راستروده، بیش از یک سوم اندازه این غده کاهش مییابد و فشار روی مثانه و آلت تناسلی مردان کم میشود. به این ترتیب با کوچک شدن این غده دیگر مردان طی شب به رفتن به سرویس بهداشتی نیاز پیدا نخواهند کرد.