شرکت “لوئی ویتون” مدل یکی از ساعت‌های خود را با استفاده تراشه، ارتقا بخشیده و آن را به ساعتی هوشمند تبدیل کرده است.  شرکت “لوئی ویتون”(Louis Vuitton) به تازگی ساعت‌های مدل “Tambour Horizon” خود را به مجموعه تراشه‌های اندروید پوشیدنی شرکت “کوالکام”( Qualcomm) تجهیز کرده است. شرکت “کوالکام” یک شرکت فناوری و تجهیزات ارتباطی و […]

شرکت “لوئی ویتون” مدل یکی از ساعت‌های خود را با استفاده تراشه، ارتقا بخشیده و آن را به ساعتی هوشمند تبدیل کرده است.  شرکت “لوئی ویتون”(Louis Vuitton) به تازگی ساعت‌های مدل “Tambour Horizon” خود را به مجموعه تراشه‌های اندروید پوشیدنی شرکت “کوالکام”( Qualcomm) تجهیز کرده است. شرکت “کوالکام” یک شرکت فناوری و تجهیزات ارتباطی و مخابراتی آمریکایی است که دفتر مرکزی آن در شهر “سن‌دیه‌گو” قرار دارد.

 

هند یک قدم به فضا نزدیک‌تر می‌شود

راوی شانکار پراساد وزیر دادگستری هند اعلام کرد فضانوردان هندی تا سال ۲۰۲۲ با سفینه فضایی این کشور که “گاگانییان”(Gaganyaan) در زبان هندی به معنای “ناو مداری” است، به فضا فرستاده می‌شوند. وزیر دادگستری هند گفت: دولت هند در آخرین جلسه خود، بودجه مربوط به این برنامه را تصویب کرده است. اگر آنچه وزیر دادگستری هند گفته به انجام برسد، بعد از روسیه، آمریکا و چین، هند چهارمین کشوری خواهد بود که به طور مستقل انسان به فضا فرستاده است.

 

تولید نانوکامپوزیت‌های کاغذی در کشور

محققان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق شدند با استخراج سلولز از نوعی باکتری و ایجاد یک نانوکامپوزیت کاغذی چندلایه حاوی یک نوع رزین پلیمری، نانوساختارهایی با خاصیت عایق الکتریسیته تولید کنند. این نانوکامپوزیت‌ها در صنایع تولید ترانسفورماتور و خازن کاربرد خواهند داشت.
سلولز به‌عنوان فراوان‌ترین زیست پلیمر کره زمین از دیرباز مورد توجه بوده و از آن در تهیه‌ کاغذ استفاده شده‌است. منبع عمده‌ سلولزی به‌منظور تهیه‌ کاغذ، درختان هستند.