مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز با حدود ۸۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۲۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی داریم. پیمان فلسفی اظهار داشت: با مدیریت جهادی شاهد تحولات زیادی در بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله تولید محصولات زراعی، باغی، منابع طبیعی، امور اراضی و آبخیزداری و تحقیقات و […]

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز با حدود ۸۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۲۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی داریم. پیمان فلسفی اظهار داشت: با مدیریت جهادی شاهد تحولات زیادی در بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله تولید محصولات زراعی، باغی، منابع طبیعی، امور اراضی و آبخیزداری و تحقیقات و ترویج کشاورزی بود‌ایم. وی ادامه داد: تا قبل از انقلاب وارد کننده عمده محصولات کشاورزی بودیم و برای ۳۶ میلیون جمعیت تنها ۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌شد اما امروز با حدود ۸۰ میلیون نفر جمعیت بیش از ۱۲۰ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی داریم. وی گفت: افزایش سطح درآمد کشاورزان و اجرای قانون خرید تضمینی، همچنین انجام بیش از ۹۰ هزار طرح تحقیقاتی در حوزه کشاورزی، ایجاد ۱۳۰۰ مرکز خدماتی کشاورزی و ۱۲۰۰ تعاونی تولیدی بعد از انقلاب شکل گرفته است.

 

پرداخت منابع حاصل از حذف یارانه نقدی به نیازمندان

رییس سازمان برنامه و بودجه، گفت: یک ریال از هر آنچه که از یارانه نقدی حذف می‌شود به تهران بازنمی‌گردد و برای پرداخت یارانه بیشتر به نیازمندان همان استان هزینه می‌شود. محمدباقر نوبخت، تأکید کرد: ما برای همسانی و یکنواختی کار یک دستورالعمل و فرمول واحد به همه ارائه می‌دهیم اما استان‌ها می‌توانند بر اساس شناخت عمل کرده و برای هر آنچه که حذف می‌شود انگیزه دارند چرا که یک ریال از حذفیات به تهران بازنمی‌گردد و برای همان استان خرج شده و به افرادی که نیاز بیشتری دارند یارانه بیشتری پرداخت می‌کنند. وی با اشاره به اینکه برای کاهش فقر مطلق ۷ هزار میلیارد تومان در ردیف ملی دیده شده است، افزود: استان‌ها می‌توانند یارانه حذف شده دهک‌های بالای درآمدی برای کاهش فقر مطلق، طرح‌های اشتغال و عمرانی در داخل استان استفاده کنند.

 

واردات اتوبوس دست دوم «خیانت» است

دبیر انجمن خودروسازان ایران از احتمال واردات اتوبوس‌های دست دوم از سوی شرکت اتوبوسرانی خبر داده و این کار را در شرایط فعلی “خیانت به کشور خواند”. احمد نعمت‌بخش اظهار کرد: مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اخیرا از برنامه این شرکت برای واردات اتوبوس دست دوم به علت ناتوانی در خرید اتوبوس‌های نو، خبر داده است. وی با اشاره به وجود ۱۰ شرکت اتوبوس‌ساز در کشور با ظرفیت تولید بالغ بر ۴۵ هزار دستگاه در سال، اظهار کرد: در شرایطی که تمام کارخانه‌های اتوبوس‌سازی زیر ظرفیت کار می‌کنند و بعضی از آن‌ها در شرف تعطیل شدن هستند، واردات اتوبوس‌های دست دوم خارجی، خیانت به کشور است. نعمت‌بخش با بیان اینکه بخش‌های مختلف کشور در شرایط تحریم باید به یکدیگر کمک کنند، گفت: اگر استفاده از اتوبوس‌های دست دوم اقتصادی بود کشورهای مبداء خودشان از آن‌ها استفاده می‌کردند.

 

افزایش ۲۰درصدی کفاف زندگی کارگران را نمی‌دهد

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی معتقد است افزایش ۲۰درصدی کفاف زندگی کارگران را نمی‌دهد. علیرضا محجوب با اشاره به پیشنهاد دولت برای افزایش ۲۰درصدی حقوق کارگران برای سال آینده در بودجه سال ۹۸ گفت: نظر ما بر این است با توجه به تورم موجود و کاهش قدرت خرید کارگران این عدد کافی نیست و باید تجدید نظری در این زمینه انجام شود. وی ادامه داد: افزایش حقوق کارگران باید بر اساس شاخص‌هایی همچون افزایش قیمت‌ها و تورم باشد. نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه افزایش ۲۰درصدی حقوق کارگران با وضعیت معیشت آنها همخوانی ندارد، اضافه کرد: فراکسیون پیشنهاداتی نیز به شورای عالی کار در جهت اصلاح میزان افزایش حقوق کارگران خواهد داشت.

 

پتروشیمی بیستون واگذار شد

رییس سازمان خصوصی سازی با اشاره به واگذاری پتروشیمی بیستون، گفت: مزایده این پتروشیمی در حضور ناظران قانونی به صورت شفاف برگزار شد و در نهایت به سه برابر قیمت پایه به فروش رسید. پوری حسینی گفت: رئیس سازمان خصوصی سازی، اضافه کرد: از بین شرکت کنندگان در مزایده، سه تای آن ها قیمت را بالای ۳۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد داده بودند. شخص برنده این مزایده حدود ۵۰۳ میلیارد تومان برای این پتروشیمی پیشنهاد قیمت داده بود و این یعنی پتروشیمی بیستون نزدیک به سه برابر قیمت پایه فروخته شده که اتفاق بسیار خوبی است. وی افزود: قیمت پایه این مزایده ۱۷۴ میلیارد تومان بوده است که سرانجام به سه برابر قیمت پایه به فروش رفت. قیمت‌ها را کارشناس رسمی می‌دهد و هیات واگذاری تایید میکند.