معاون استاندار لرستان گفت: بدهی‌های شهرداری بروجرد باید شفاف‌سازی شده و نیز باید یک طرح جامع برای رفع مشکلات این نهاد تدوین شود. احمد مرادپور در سفر به شهرستان بروجرد و پیگیری مشکلات مجموعه شهرداری در دیدار با سرپرست شهرداری بروجرد و اعضای شورای این شهر با بیان اینکه باید با اتحاد و همدلی از […]

معاون استاندار لرستان گفت: بدهی‌های شهرداری بروجرد باید شفاف‌سازی شده و نیز باید یک طرح جامع برای رفع مشکلات این نهاد تدوین شود. احمد مرادپور در سفر به شهرستان بروجرد و پیگیری مشکلات مجموعه شهرداری در دیدار با سرپرست شهرداری بروجرد و اعضای شورای این شهر با بیان اینکه باید با اتحاد و همدلی از ظرفیت‌های موجود این شهرستان استفاده شود، اظهار داشت: باید بدهی‌های شهرداری بروجرد شفاف‌سازی شود و هم‌چنین مشخص شود که این نهاد به کارگران و پیمانکاران چه میزان بدهکار است، همچنین طلب شهرداری بروجرد نیز مشخص شود. وی افزود: با شفافیت میزان طلبکاری و بدهکاری شهرداری بروجرد مشخص می‌شود و طرح جامع برای رفع مشکلات شهرداری بروجرد تدوین شود تا با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی بخشی از این مشکلات حل‌وفصل شوند. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان عنوان کرد: احیای ظرفیت‌های راکد شهرداری باید با اولویت اهمیت در دستور کار قرار گیرد، شهر بروجرد شهری بزرگ با مردمانی ولایی است، لذا باید مشکلات این شهر ویژه مورد بررسی قرار گیرند و مدیریت ارشد استان به‌جد پیگیر مشکلات این شهرستان است.

 

ثبت عمارت جنانی همدان در فهرست آثار ملی

عمارت جنانی که در دوره آغاز صدارت پهلوی اول در خیابان شورین همدان ساخته شده و بلندترین ساختمان شهر همدان تا دهه ۴۰ شمسی بود، با پیگیری‌های انجام شده به ثبت ملی رسید.
این عمارت در سال ۱۳۰۵ و در دوره آغاز صدارت پهلوی اول در خیابان شورین همدان ساخته شد، بلندترین ساختمان شهر همدان تا دهه ۴۰ شمسی بوده است.”عمارت جنانی” نخستین بنای چند طبقه همدان است  که به عنوان یک اقامتگاه و مسافرخانه به یک برند در همدان تبدیل شده است. این عمارت بنایی است که بیش از ۸۰ سال عمر دارد و یکی از بناهای دوران پهلوی است و در خیابان شهدا شهر همدان واقع شده است.
علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان در مورد مرمت این عمارت افزود: با هماهنگی انجام شده با شهرداری و مالک این عمارت، مالک در حال مرمت اضطراری و رفع خطر است تا طرح مرمت این بنا تهیه و در کمیته فنی تصویب شود.  مالمیر با اشاره به اینکه پس از تهیه طرح مرمت، عمارت بر مبنای طرح ارائه شده احیا می‌شود، گفت: این عمارت پس از مرمت به اقامتگاه سنتی تبدیل و کار مرمت اساسی آن آغاز می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان در مورد برآورد اعتبارات برای مرمت و احیای این بنای تاریخی بیان کرد: تا طرح مرمت این عمارت تهیه نشود نمی‌توانیم میزان اعتبار مورد نیاز را را برآورد کنیم.
وی در ادامه عنوان کرد: اعلام آمادگی کرده‌ایم که برای مرمت بنا و احیای آن می‌توانیم تسهیلاتی به مالک بنا پرداخت و نصف سود تسهیلات را نیز ما به صورت یارانه پرداخت کنیم.