وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کابینه دوازدهم، گفت: باهدف کاهش مشکلات و معضلات آموزش عالی مانند وجود صندلیهای خالی در دانشگاهها، این مراکز مأموریت گرا میشوند. منصور غلامی در سمنان با اشاره به اینکه طرح آمایش آموزش عالی از دو سال پیش تاکنون در دست انجام است، تأکید کرد: درصدد هستیم که دانشگاهها اعم از […]
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کابینه دوازدهم، گفت: باهدف کاهش مشکلات و معضلات آموزش عالی مانند وجود صندلیهای خالی در دانشگاهها، این مراکز مأموریت گرا میشوند.
منصور غلامی در سمنان با اشاره به اینکه طرح آمایش آموزش عالی از دو سال پیش تاکنون در دست انجام است، تأکید کرد: درصدد هستیم که دانشگاهها اعم از دولتی و خصوص را مأموریت گرا کنیم تا بهرهبرداری بیشتری را در جامعه داشته باشند که در این زمینه و در دانشگاههای مرتبط با در بخش خصوصی، برنامهریزی رشتههای تخصصی، مقاطع خاص و توزیع وظایف برای آنها در دستور کار قرارگرفته که خوشبختانه شاهد انجام اقدامات خوبی نیز در این زمینه بودهایم.
برگزاری اجلاس مدیران کل بیمه سلامت منطقه یک
چهارمین اجلاس مدیران کل بیمه سلامت منطقه یک کشور شامل گلستان، مازندران و سمنان با حضور روسای واحدهای فنی استانها و همچنین معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان در اداره کل بیمه سلامت گلستان برگزار شد .
مدیر کل بیمه سلامت گلستان اظهار کرد: هدف ما از برگزاری این جلسات تبادل تجارب استانهای منطقه یک کشور است.
دکتر سید محمد حسینی در راستای دستور جلسه و تصویب مدیران منطقه یک به منظور از طرح نظام ارجاع الکترونیک با تاکید بر اهمیت مدیریت منابع توضیحاتی در خصوص استقرار نظام ارجاع الکترونیک که بصورت پایلوت در استان گلستان در حال اجرا است.
وی داشتن ارتباط و تعامل مثبت میان اداره کل بیمه سلامت گلستان در دانشگاه علوم پزشکی را گامی مثبت در این امر دانست .
سپس معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر هنرور، توضیحات مبسوطی در خصوص تاریخچه و معرفی “ نرم افزار ناب “ ( نرم افزار اطلاعات بهداشتی ) که نظام ارجاع الکترونیک در گلستان با کمک این نرم افزار اجرایی گردیده، ارائه کرد .
نیاز کشور
به ۱۴۰۰ پایگاه امداد
رئیس جمعیت هلال احمر شمار پایگاههای امدادی جادهای، کوهستانی و دریا در کشور را ۵۵۷ پایگاه اعلام کرد و گفت: این درحالی که در مجموع به ۱۴۰۰ پایگاه نیاز است.
علی اصغر پیوندی صبح سه شنبه در حاشیه افتتاح پایگاههای امدادی در آمل مازندران با اشاره به اینکه طبق استاندارد باید ۱۴۰۰ پایگاه امدادی داشته باشیم گفت: باید به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادی داشته باشیم و اکنون با استاندارد فاصله داریم. وی عنوان کرد: با توجه به شرایط ویژه مازندران در تردد وظیفه هلال احمر برای امدادرسانی به مردم، گسترش پایگاههای امدادی است. پیوندی افزود: با افتتاحیه این پایگاه شمار پایگاههای امدادی مازندران به ۳۶ پایگاه رسیده است.